Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

14.06.2006 Formel 1 ?

Kære Vinvenner,

Der var engang en vinproducent, der efter at have præsenteret ti perleårgange af sin vin
fra 1967 til 1977, for en skare af vinskribenter med stolthed viste sin olivenolie frem med disse ord: "Mine vine kan vi diskutere, men min olivenolie er
den bedste i Toscana". Det var en simpel erklæring, som viste sig at holde stik. Jeg skal nu ikke reklamere for kollegaer, så det er lige meget, hvem det var... men det var il dottor Giuntini fra Selvapiana.

Hans ord ville jeg gerne tage til mig og bruge for at præsentere mit udvalg af fødevarer: "Mine vine kan vi diskutere, men mine fødevarer
er de bedste på markedet". Bop bop...., kan jeg høre nogen tænke og han/hun har sikkert ret. Nok fordi han/hun ikke har smagt mine fødevarer endnu.
Jeg kvier mig ved at kalde dem "delikatesser", "specialiteter", "gourmet food": det er bare mad. Som mad altid burde være. Vinene kan vi diskutere, det kommer vi til om lidt, men de fødevarer jeg forhandler ......Tænk blot: det er mig ikke magtpåliggende at handle med fødevarer. Min kone siger, at jeg gør det stort set for at finansiere familiens forbrug af de samme. Det er noget jeg har valgt til mig selv, varer anbefalet af gode italienske venner, der ved hvad det drejer sig om og ingen smutvej kender, når det gælder at tilfredstille ens gane med det bedste af det bedste. Selvsamme kone "forwarder" tit
beskrivelser af olie, spaghetti, eddike fra kollegaer og konkurrenter: "Se, hvor dygtige de er til at promovere deres varer og hvor godt de tager sig betalt
for det..." Underforstået at jeg ikke gør nok for at fremhæve vore fødevarers kvalitet og at priserne snildt kunne være højere. "De er nødt til at være
dygtige", svarer jeg lige så tit, med lidt skeptisk tone, efter at have læst beskrivelserne og kigget på kollegaernes priser. Men selvfølgelig har hun ret, så lidt for at være fri for at høre på hende (og medarbejderne og et par andre) og lidt for at sælge (det skal man jo) har jeg samlet en kasse med olie, balsamico, spaghetti, ansjoser, tunfisk, risotto ris, ost og i al beskedenhed kaldt den FORMEL 1. For at modtage listen send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten FORMEL 1 i Emne Subject. (Listen vil først blive sendt imorgen, da jeg idag modtager nogle oliven uden sten fra Ligurien, som jeg skal have smagt først........).

Hvis maden er Formel-1, ama'r, hvad med vinene? Her kan vi diskutere lidt. Ikke hvad kvaliteten angår, men sikkert hvad smagen angår.
Jeg har min egen smag (arv, miljø, alder...) og der er visse typer vin, der ikke siger mig noget. Bamsede vine, for meget barriquelagrede vine, alkoholholdige vine, stort set alt det, der er..... populært lige nu. Vin for mig er - igen - fødevare og blandt dens fornemmeste opgaver er at ledsage måltiderne. Så skal den også kunne glide ned, smage inciterende (til at tage et glas til) og ikke virke tung, hverken på kroppen eller på sjælen. Virker den tung på pengepungen, ja, det må vi leve med, med det er ikke en betingelse for, at jeg skulle synes om vinen. Jeg foretrækker vine som er.......

"Ja Carlo," skrev en vinven "hvorfor er det kun Tai, der får lov at fortælle os, hvad han kan li'? Hvad med en Carlos kasse, med udførlige beskrivelser
og nænsomt udvalgt vine?" Se, det er lige det med de "udførlige beskrivelser", der hænger mig langt ud af halsen. Vinens verden er ved at drukne i beskrivelser. Det er ganske få, der kan beskrive en vin med få velvalgte ord. Læs for eksempel her: "Sangiovese i fuld flor. Fed, saftig, moden. Frisk. Lang frugtig eftersmag." (Kan I gætte vinen?)

Jeg ved det godt, jeg ved det godt: udførlige beskrivelser fremmer salget. MEN: hvad hvis jeg betaler jer for selv at beskrive vinene?
Her er forslaget: jeg sammensætter en kasse efter mit hjerte, Carlos vinkasse. I køber den på tilliden, blind faith eller hvad nu I vil kalde jeres vovestykke
af et vinkøb og "tjener" fragten plus lidt rabat (5%), fordi jeg slipper for at skulle skrive om dem. Til gengæld forpligter jeg mig til at viderebringe de beskrivelser - positive eller negative: ingen censur - som I giver til vinene.
Dette vil ske her i en af de kommende mails i løbet af august og september.

Er I med, bestil tolv røde vine efter mit hjerte ved at sende en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "CARLOS VINKASSE".
Prisen: 1.108,65 kr.  Levering: 0,- kr overalt i landet.

Ciao,

Carlo

PS.: Malvasia di Candia fra Tirelli er nu på lager. Det samme gælder lidt af hans øvrige vine : Rubino, Lambrusco-Bonarda, Lambrusco Mantovano og Stopai.


AFHENTNING:

Der er ellers åbent for afhentning på lageret beliggende Skodsborgvej 48 A kld., 2830 VIRUM.

Afhentning kan ske i lagerets åbningstider, som er:

ONSDAG den 14. juni: 14:00 til 17:00
TORSDAG den 15. juni: 12:00 til 17:00
FREDAG den 16. juni: 12:00 til 17:00
LØRDAG den 17. juni: 10:00 til 12:00


 På de tidspunkter vil Tai R. Pundik yde sit udmærkede salgs- og rådgivningsarbejde.

OBS!! For at sætte lidt skub i afhentningerne, yder vi  igen 3% afhentningsrabat.
 
Rabatten fratrækkes ved betaling. Betaling sker med kontanter og dankort.

Indikér venligst allerede ved bestilling, om I ønsker at afhente eller få vinene leveret.

Næste mail: (måske) søndg den. 18.  juni 2006.

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10