Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

19.08.2009 F.A.Q.

Kære Vinvenner,

FAQ
Indrøm mig den
smule selvglæde der præger starten af denne mail, men hvordan kan jeg fortie sådan en anmeldelse? “Her er den så, den legendariske bastflaske. Og den er ikke bare hyggelig at se på – rødvinen er også i topklasse.
Det er en utrolig aromatisk rødvin med duft og smag af modne solbær, mandel, kirsebær og varme krydderier” (Fra Mad & Venner August 2009).

Det vil sikkert overraske nogle af de ældre blandt jer, at en vin på bast kan være i “topklasse”, men sådan er det tit: kommer man lever i leverpostejen, smager leverpostejen også rigtig godt.

Nu da de fleste er kommet tilbage fra ferie, vil jeg opfordre alle vinvennerne til at kigge på de sidste tre ugers saftige og folkevenlige mail, mens jeg vil benytte mig af denne onsdagsmail for at besvare nogle af de spørgsmål I stiller, som kan have almen interesse. Men først lidt om ovenstående CARLOMAGNO Chianti Classico 2007: 1,5 funklende liter af ægte Chiantiglæde, som I ikke vidste - eller værre - havde glemt - fandtes.

For at bestille en sixpack send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “CARLO” i Emne/Subject. Prisen er 1.110,- kr. (6 x 185,- kr.). Ved køb af en kasse med seks bastflasker er fragten 0,- kr. overalt i landet.
I hver kasse vil I finde en promotionsflaske af “Nana”: samme vin i de nye halve flasker (værdi: 49,- kr.).

Vinen blev præsenteret for første gang her: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=537&Itemid=93

Nå, tilbage til jeres spørgsmål. I spørger jo om alt italiensk mellem himmel og jord:

  • (SP): Hvad er Fri Adgang for noget?
    (SV): Se venligst: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=140
  • (SP): Sælger du vin til kostpris?
    (SV): Helst ikke, men undertiden sælger jeg under kostpris, hvis jeg har disponeret forkert og købt en vin I ikke kan lide. Vinen havner som regel i “NORWEGIAN BLUE”-afdeling i Vinbutikken.
  • (SP): Hvad er den bedste italienske vin?
    (SV): Der er to: Barolo, som dagligvin; Lambrusco: til tørsten og festen.
  • (SP): Du har ikke haft megen Brunello i dine tilbud de sidste år?
    (SV): Der kan man bare se.
  • (SP): Kan man stadigvæk købe dine “Vinhandlerdigte 1975-2005”?
    (SV): Ja, der er nogle eksemplarer tilbage med ikke beskæmmende trykfejl, men heldigvis til uændret pris: 129,- kr.
  • (SP): Kommer der en vinterpris dvs. en prisnedsættelse på dine Lambrusco?
    (SV): Ja. Fra 1. oktober til 31. marts kører vi med vinterpriser, fordi I (de fleste af jer) bliver ved med at betragte Lambrusco som en sommervin.
  • (SP): Hvorfor har du som regel lukket om lørdagen? Er du ortodoks jøde?
    (SV): Det eneste jeg er ortodosk med er, at der ikke skal være fløde i carbonara’en.
    Ellers er jeg ofte sammen med venner og familien fredag aften, spiller noget der ligner fodbold om lørdagen og har medarbejdere, der helst vil holde fri om lørdagen. Til gengæld er jeg få timer på min pind om søndagen.
  • (SP): Hvorfor skifter åbningtiderne på lageret?
    (SV): Fordi lageret ikke er en detailbutik, og vi kan have travlt med andre opgaver, smagninger o.l.
  • (SP): Synes du ikke, at 12.000,- kr. er en høj pris for at høre dig tale om vin?
    (SV): Nej: jeg kender flere, der gerne vil betale mig det dobbelte for at få mig til at holde kæft.
    Men der er også mange, som har været glade og fået meget ud af fx mit minikursus: “Vinsalg på internet: succes eller succes?” og de fleste af dem, der har haft mig som foredragsholder, har ikke klaget,så at det ku’ høres.
  • (SP): Hvorfor kan du ikke lide vine, der har lagret i barrique?
    (SV): Det er nu lidt overdrevet. Jeg har intet imod barriquen, bare man ikke kan smage træet i vinen.
    Træsmagen har intet med vin at gøre. Spydspidsen af den europæiske vinproduktion er ved at gå tilbage til lagring og opbevaring i  betonkar, lerkrukker, glas og stål. Topproducenter (Giacosa Bruno bare for at nævne én) bruger kun store egetræsfade, for eksempel. Overdrevet trælagring og træsmag i vinen er ikke godt for jeres maver.
  • (SP): Hvorfor har du aldrig vine til lavpris, fx. 29,- kr., 35,- kr.?
    (SV): Fordi I ikke vil have dem. Jeg har forsøgt mig, men det ser ud som om I cirkler væk fra dem, hver gang jeg har dem. Formodentlig er det mere praktisk at købe dem lokalt.
  • (SP): Hvorfor skal man betale 125,- kr. i fragt overalt i landet?
    (SV): Jeg har det princip - og det mål - at fragten skal være en neutral post. Vi skal ikke lukrere på den men helst ikke sætte penge til. Nu koster fragten, hvad vi giver for den, og den er også i pagt med hvad det koster alle andre steder på nettet. Er der nogen, der bilder jer noget andet ind, er det enten er snyd eller der er en meget god matematisk forklaring for det i de vinpriser, der bliver forlangt.
  • (SP): Hvorfor organiserer du aldrig vinrejser til Italien?
    (SV): Tænker tit på det men har desværre ikke den tålmodighed, der skal til.
  • (SP:) Hvorfor kan man ikke få vine til Gruppekøbs-pris, efter at Gruppekøbets frist er udløbet? Det kunne jo være, at man var ude at rejse el. lignende eller at man har været uopmærksom på det?
    (SV): Hvis jeg gjorde det, underminerede jeg selve ideen om Gruppekøbet. Ikke sandt? Har man været ude at rejse osv: der kommer altid en sporvogn og en vin til.
  • (SP): Alt det med bastflasker, er det ikke fordi du er en gammel nostalgiker?
    (SV): Faktisk kunne jeg lide god vin også da jeg var ung. Som en franskmand sagde til mig engang: “Carló mon amí: hvis det var os franskmænd, der havde opfundet le fiascó, ville vi sælge premier cru i den, så godt et gimmick er den.”
  • (SP): Hvordan kan du tjene på Bananhandel?
    (SV): Gyngerne og karusellerne (Preben Uglebjerg). For det banebrydende begreb BANANHANDEL se i øvrigt: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=449&Itemid=93


Flere spørgsmål?

Og nu til lidt praktisk:

(1) “Tip en fjende”-promotionen er nu slut, ligesom der heller ikke er flere Lykkekasser tilbage.

(2) Har I modtaget indbydelsen til at smage Erik Bantis og Donato D’Angelos nye årgange
på onsdag den 26. ds.? Hvis ikke send blot en svarmail med teksten “INDBYDELSE” i Emne/Subject.

(3) I tror det er lyv, men jeg har kun ca. tredive styk tilbage af DVD’en “Vin & Vrøvl: the movie”.
Skal det virkelig gå så vidt, at vi bliver nødt til at lade den genoptrykke til julehandelen?
Perfekt som værtindegave, til unge mennesker i skolealderen, som firmajulegave og særlig
velegnet til personer, der lider af “insomnia” (søvnløshed). Receptfri.

For at bestille jeres eksemplar af faq2.jpgsend blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “DVD” i Emne/Subject. Pris 129,50 kr. Forsendelse: 29,- kr. (Pakkes diskret ind.)


Ciao,
Carlo


OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
(indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG:  Onsdag den 19. august: 14:00 til 17:00
Torsdag den 20. august: 14:00 til 17:00
Fredag den 21. august: 14:00 til 17:00
Lørdag den 22. august: LUKKET
Søndag den 23. august: LUKKET: GARAGEVIN
Mandag den 24. august: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 25. august: 14:00 til 17:00
Onsdag den 26. august: LUKKET:  SMAGNING ERIK BANTI /D’ANGELO
Torsdag den 27. august: 14:00 til 17:00
Fredga den 28. august: 14:00 til 17:00
Lørdag den 29. august: LUKKET
Søndag den 30. august: 13:00 til 15:00
Mandag den 31. august: 14:00 til 17:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

Webshop

Online Shop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10