Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

16.08.2006 Sjovt!

Kære Vinvenner!

Hjælp! Jeg er ved at danne mig den opfattelse, at I forbrugere (vi forbrugere) ikke længere stiller jer (os) tilfreds med gedigne
varer og en sober beskrivelser af de samme. Nej vi vil underholdes. Underholdning skal med i købet.
Er der noget forkert ved det? Ikke nødvendigvis. Skulle jeg vælge mellem to slagtere, der er lige gode, ville
jeg vælge den, der er munter, der fyrer nogle kvikke bemærkninger af og som er fræk, som slagtere og deres hunde nu siges at være.
Fint med det, ville jeg kunne sige, men hov! Er der ikke nogen, der i farten glemmer at give os ordentlig besked
om varen? Efterhånden er der en orang-utang, der sælger juice, en kludedukke der sælger togbilletter, to tegneseriefigurer der står for ejendomssalg, en  karikatur af en samurai der sælger biler, en klovn der sælger burger og på visse restauranter skal jeg tvinges til at spise med fingrene eller til at sidde på gulvet eller til hvad nu det seneste sjove og "underholdende" påfund af kreative kokke og reklamemænd går ud på.
Det kan være, at jeg er nærtagende og lidt for gammel. "Pas på Carlo med dine opinioner: folk kan hurtigt stemple dig som
en gammel nar af et brokkehoved! Verden går frem, verden udvikler sig", siger en lille stemme inde i mig selv.
Det kan være. Derfor lader jeg det stå her.  Det er bare en fornemmelse: men er der nogen, der tager gas på os, mens de tager vore penge?
Eller er showet et afledningsmanøvre for at fjerne vores opmærksomhed fra prisen (for høj) og varens værdi (for lav)?

Måske bliver vi aldrig kloge på det. Til gengæld er der mange allerede, som er blevet kloge på sidste uges Barolo-tilbud fra Cascina Cucco! "Some serious Barolo-business" var der en vinven, der skrev fra Skotland (sådan en har vi også!). En anden vinven skrev: "I gode venners lag nød vi Barolo 1999 (vist Cerrati) og for at have et lille sammenligningsgrundlag også 2001. Umiddelbart 'vandt' 1999'ren inden vi fik maden til, men da maden kom på bordet!!! 2001 blev 'pludselig' også drikbar;-) Min 'omvendelse' - den består i at være meget glad for Brunello til at det nu er dine Barolo'er, der vinder." Sådan!
Jeg sparer jeg for tre-fire andre skamrosende mails fra begejstrede vinvenner.
Der var dog én, der mente at jeg skulle have kaldt tilbuddet mere logisk Cucco UNO og Cucco DUE istedet for Cucco ONE og Cucco TWO.

Altså: I har sagt godt for tilbuddet fra sidste uge og her er det igen:

For at bestille 6 x Barolo 1999 og 6 x enkeltmark Cerrati 1999 send blot en svar mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "CUCCO ONE" i Emne/Subject.
Prisen er 1.665,- kr. Fragt 80,- kr. overalt i landet.

For at bestille 4 x Barolo 2001, 4 x enkeltmark Vigna Cucco 2001 og 4 x enkeltmark Ceratti send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "CUCCO TWO" i Emne/Subject. Prisen er 1.665,- kr. Fragt 80,- kr. overalt i landet.

For at bestille begge ovenstående tilbud send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "CUCCO ONE-TWO" i Emne/Subject. Prisen er 3.330,- kr. Levering: 0,- kr. overalt i landet.

Ved andre sammensætninger end ovenstående er vinenes pris 165,- kr./flasken.
(Hvorfor? Fordi producenten ønsker at promovere alle sine årgangsvine, og kasserne kommer allerede "komponeret" direkte fra Cascina Cucco). Indikér venligst allerede ved bestilling, om I ønsker selv at afhente eller at få vinene leveret.

SMAGNINGERNE

Vi er nu nede på 120 sæt pr. type og vinene skal med på smagning i Esbjerg den 21. august.
Jeg har sendt programmet til de vinvenner, der har tilmeldt sig. Andre interesserede kan rekvirere programmet ved at send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "ESBJERG/PROGRAM" i Emne/subject.

Programmet for smagningen af Erik Bantis er også sendt til alle de vinvenner, der har tilmeldt sig.
Interesserede kan rekvirere programmet ved at send en e-mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "ERIK BANTI/PROGRAM".

MADEN BAGEFTER

Erik kommer direkte fra lufthavnen til Annexet og vi har aftalt at vi, hans kone Laura, min medarbejder og jeg lige så godt kunne blive og spise på restaurant Kanalen.  Det sker under uformelle forhold fra kl 19:00 efter endt smagning. Erik plejer at gå rundt og snakke med gæsterne og han involverer sig gerne i diskussioner (på dansk engelsk tysk italiensk spansk eller en blanding deraf) om hvorvidt hans vine smager godt eller dårligt, men han har bedt mig om at skrive, at det ikke er en "wine-maker's dinner" I evt. melder jer til.
Hvis I vil holde os selskab og studere vinene videre, kan I reservere direkte til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og/eller til 3295 1330 attention Tina. Prisen er 358,- kr. for tre retter fra Kanalens udmærkede køkken og det inkluderer vinene. Reservationer som sagt ikke hertil men direkte til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og/eller til 3295 1330 attention Tina.

EN UNDSKYLDNING

Og så skylder jeg en undskyldning til.....en Primitivo. Da jeg skrev om Luchessi 2002 Primitivo di Manduria DOC på præsentationen, sidste uge, skrev jeg : Vin i den gamle stil fra før teknikkens indtog i vinkældrene. Bred smag, anelser af tørret frugt, rosiner og peberfrugt. Finder I en smag af brændt gummidæk, er dette også legitimt, og det er noteret i flere anmeldelser af primitivo vine, selv om det ikke er så fint og salgsfremmende at skrive om det!...." Et par af jer har skrevet til mig for at fortælle, at de godt kunne  - med lidt god vilje, skrev den ene - finde anelser af tørret frugt, hindbær, rosiner og peberfrugt" men "brændt gummidæk" kunne de ikke finde hverken i vinens duft eller i dens smag.

Så tog jeg en flaske op og gav mig til at studere vinen som ledsager til en noget enkel men velsmagende aftensmad bestående af kogte grønne bønner og blomkål fra den sønderjydske muld, brød uden salt og min pecorino ost. For en sikkerheds skyld havde jeg givet  Luchessi 2002 en sparringspartner, som jeg vidste var blød og blommet og lækker: en halv flaske Alberello 2004 fra Felline. Luchessi 2002 ville ikke frem med sit brændte gummidæk! Jeg blev nødt til at åbne to flasker mere som kontrol og nu må jeg sige, at jeg fandt en vin der var : noget enkel men meget balanceret, blød med fin duft som mindede om tørret frugt, lidt hindbær, rosiner men nul peberfrugt og nul brændt gummidæk!  Jeg fandt også, at det  ikke var den Primitivo der vil vinde tre glas i vinguiderne, men at som dagligvin til knap en halvtredser, ville jeg være godt tjent med at knappe en flaske op eller to. En stil, der er ved at forsvinde, må jeg indrømme: vinen holder sine 14% men er ikke noget muskelbundt; den er ikke blandet med merlot eller cabernet e t eller andet sted i Norditalien, men er en simpel, enkel vin der er sin landsdel og sine traditioner tro. Den vil sælge på ægtheden og på den venlighed hvormed den byder sig til, uden at kræve at I er vinkendere eller andet. En daglig vin som et supermarked ville sælge til fireogtredivekommafemoghalfems kroner, men en vin der er så ren og enkel optræder  desværre ikke så tit på supermarkedernes hylder. Jeg kan stå ved prisen 49,- kr. og betaler gerne fragten for dem af jer, der har brug for en god daglig vin og køber en kasse af den. Nydes nu og de næste par år.

For at bestille tolv flasker LUCHESSI Primitivo di Manduria DOC 2002 send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "LUCHESSI" i Emne/Subject. Prisen er 49 x 12 = 588,- kr. Levering : 0,- kr. overalt i landet. Ved køb af færre end tolv flasker er fragten 55,- kr. overalt i landet.

Indikér venligst allerede ved bestilling, om I ønsker selv at afhente eller at få vinene leveret.


ENGROS

Tilbuddene kører på KVANTUM (engros fra "grosso" = stor, dvs : storkøb). Det er ikke nødvendigt at være handlende, momsregistreret, butiksindehaver elle restauratør. Tilbudspriserne gælder kun for minimum det antal flasker, der er indikeret i hvert tilbud. Ellers gælder de samme betingelser som for almindeligt køb: faktura-betaling-levering/afhentning. Videresalg: jeg kunne aldrig drømme om at forhindre videresalg af de vine der er købt engros. Jeg forventer at videresalget sker til minimum mine netpriser, men har ikke en jordisk chance for at  påvirke videresalgsprisen. Finder jeg ud af, dette  gentleman-agreement bliver misbrugt, ja, så stryger jeg køberen fra engros-listen. For firmaer, private der skal holde fest, vinklubber m.m. er der mange penge at spare ved engros-køb: tøv derfor ikke med at melde jer til den særskilte engros-liste, hvis I mener at I kommer til at få brug for det.

Ciao,

Carlo

AFHENTNING:

Lageret er beliggende Skodsborgvej 48 A, 2830 Virum, i kælderen.
http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=172&Itemid=126

AFHENTNINGSRABAT :  3%.

Afhentning kan ske indenfor lagerets åbningstider, som er:

OBS OBS OBS! Idag : TORSDAG den 17. august : 14:00 til 16:00 OBS OBS OBS!
FREDAG den 18. august: 12:00 til 17:00
LØRDAG den 19. august LUKKET
SØNDAG den 20 august: Garagevin (www.garagevin.dk)
MANDAG den 21, august : LUKKET (Vinsmagning i Esbjerg: se dagens mail)
TIRSDAG den 22. august : 14:00 til 17:00
ONSDAG den 23. august: LUKKET (Vinsmagning med Erik Banti: se dagens mail)
TORSDAG den 24. august: 14:00 til 17:00
FREDAG den 25. august: 12:00 til 17:00

Rabatten fratrækkes ved betaling. Betaling sker med kontanter og dankort.

Indikér venligst allerede ved bestilling, om I ønsker selv at afhente eller at få vinene leveret.

Næste mail: torsdag den 24. august  2006

http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=92&Itemid=93

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOPPEN

WEBSHOPPEN
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7