Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

16.02.2006 Alsidig promotion!

Kære Vinvenner,

Til trods for de totusinde kilometers afstand vil Donato D'Angelo ikke finde megen forskel mellem det klima og det vejr, der i
disse dage hersker herhjemme og det vejr, som han har haft den sidste måneds tid hjemme hos sig selv i Rionero in Vulture.

Derfor er det op til os at give ham og hans vine en varm velkomst! Til det formål har vi afsat stort set hele dagen tirsdag den 28. februar og
har besat den legendariske Restaurant LA VELA i Vedbæk. Du indbydes til den traditionelle "Mød vinbonden" seance. Det er et gratis kom&gå
arrangement. Donato er vært ved et lille traktement, som La Velas dygtige kokke vil tilberede til at ledsage Donatos vine.


DATO : Tirsdag den 28. februar 2006

TID : mellem 11:30 til 17:30

STED : Restaurant LA VELA, Strandvejen 362, 2950 Vedbæk

TILMENDING : nødvendig. Maks. én ledsager.

For at tilmelde dig send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksen "DONATO" i Emne/Subject.
Husk dit og din ledsagers navn. Da jeg regner med stor tilslutning, vil jeg sende bekræftelse til alle dem, der tilmelder sig.

PROGRAM : Sacravite 2004, Starsa 2004, Vigna Caselle 2000, Donato D'Angelo 2003, Canneto 2003, Serra delle Querce 2003 samt
særafptapning - ultima botte - af Aglianico 2001. (*)

Donato har en engelsktalende tolk med og glæder sig til at præsentere sine nye årgange og besvare spørgsmål angående sin produktion,
ligesom der vil være mulighed for at bestille de nye årgange til en særlig introduktionspris(*).


MIDDAG sammen MED DONATO D'ANGELO: hos LA VELA, tirsdag den 28. februar kl.19:00

I dagens anledning vil LA VELA tilbyde en fire retters menú inspireret af Donatos regions, Basilicata's, frodige gastronomi.

Der kan vælges en speciel vinmenú med seks forskellige vine (Sacravite 2004, Vigna Caselle 2000, Donato D'Angelo 2003, Canneto 2003, Serra delle Querce 2003 samt særafptapning - ultima botte - af Aglianico 2001) eller samme menú med vin eller vine à la carte.

For at bestille vinmenú send venligst en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "VINMENÚ" i Emne/subject.
Prisen er 826,- kr. per person.

For at bestille menú med vin à la carte send venligst en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "VIN A' LA CARTE" i Emne/Subject.
Prisen er 498,- kr. per person.

Alle reservationer bekræftes med en faktura herfra. Sidste frist for tilmelding er fredag den 24. februar.

Ciao,

Carlo

(*) Har du lyst til at smage de nye vine men er forhindret eller bor for langt væk fra Vedbæk? Send gerne en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten "DISTANCEKNUSEREN" i Emne/Subject og bliv positiv overrasket!

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOPPEN

WEBSHOPPEN
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7