Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

06.01.2008 Katten i sækken

hund_kat.jpg
Kære Vinvenner,

Efter endt optælling fortsætter ryd-op arbejdet med en evergreen: LYKKEKASSEN også kendt som KATTEN-I-SÆKKEN.
(Og billedet viser nemlig katten – dyret til højre – ude af sækken, efter en vellykket redningsaktion udført af hunden, det trætte dyr til venstre for katten. Forklaringen er med for de vinvenner, der har valgt at modtage mailsene uden billeder.)

Rent vinmæssigt så idéen lyset engang i firserne. Jeg lod mig inspirere af slikhandlerens “Lykkeposen”: derfor er det ikke noget, som jeg entydigt kan kræve copyright for. Dog før mig, var der ingen vinhandler i Danmark, der ville binde sit navn og sin anseelse ved at tilbyde noget så poppet som en vinkasse med “skidt, møg, vinperler, solister, krigshelte, glemte flasker og lagerlevninger.” Det er der nu. Hvilket siger en del både om sædernes forfald og ideens levedygtighed.

Af indlysende grunde er en sand, ægte LYKKEKASSE noget, som skal have tid til at danne sig. Ligeledes kan der ikke være et ubegrænset antal Lykkekasser. Derfor gælder det om at være hurtige på tangenterne, da jeg har regnet flasker for en cirka halvtreds Lykkekasser.

I LYKKEKASSEN finder den dristige og noget uforsigtige vinven belønning for hendes eller hans vinnysgerrighed: hovedsageligt vine fra prøvesendinger som ikke har klaret nåleøjet, gode vine fra restpartier, enkelte flasker, som “vi skal af med”, hvilket betyder at vinen er god nok, men også at der ikke er flasker nok af den for at holde den på hjemmesiden. Gode vine med
iturevne og/eller beskidte etiketter, vine vi har for få/for mange af osv.
Det er “den lange hale” af enkelte flasker, solister etc., der bliver kappet. Gode og mindre kendte vine. Kommende stjerner. Alt har indfødsret i Lykkekassen. Derudover lover vinhandleren kun lutter rødvine med den enkelt hvid og/eller rosé i hver kasse.
Nul Lambrusco.

Jo, en anden garanti, nok den vigtigste: den samlede detailpris for de enkelte flasker i Lykkekassen vil altid overstige den pris, som I betaler for Lykkekassen.

Få klare regler: ingen returret, ingen vinbeskrivelse, ingen mulighed for at sammensætte en Lykkekasse efter jeres hjerte. Tilbuddet gælder så længe Lykkekasser haves og, her i starten af tilbuddet, max. tre Lykkekasser pr. vinven.

Hvis I tør: send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “KATTEN” i Emne/Subject. Pris: 885,- kr. Levering: 100,- kr. overalt i landet. Nul afhentningsrabat for dette tilbud.
OBS!!! Kassen indeholder tolv (12) flasker.

 

Ciao,
Carlo

PS

Der var kun fem kasser af Erik Bantis SOLUR og jeg fik seksogtredive bestillinger!!
Har nu spurgt Erik, om han ville gentage tilbuddet. Det sagde han “ja tak” til og derfor kan I roligt bestille tilbuddet ved at sende en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksen “SOLUR” i Emne/Subject.
Pris: 696,- fragt 100,- kr. overalt i landet. SOLUR-kassen indeholder:

    * 3 x I Pianetti 2005 Sangiovese Toscana IgT  56,- kr.
    * 3 x Morellino di Scansano 2006 DOC  69,- kr.
    * 3 x Carato 2004 Toscana IgT  79,- kr.
    * 3 x Le Spiaggiole 2004 Toscana IgT  115,- kr.
    * Ialt 957, - kr.
    * minus RABAT på ERIKS (an)befaling 261,- kr
    * IALT 696,- kr.
      (det er i snit 58 kr. pr. flaske!)

   Se også:

http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=272&Itemid=93

Åbningstider på lageret beliggende Skodsborgvej 48 A kld i 2830 VIRUM:

Mandag den 7. januar: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 8. januar: 14:00 til 17:00
Onsdag den 9. januar: 14:00 til 17:00
Torsdag den 10. januar: 14:00 til 17:00
Fredag den 11. januar: 12:00 til 17:00
Lørdag den 12. januar: LUKKET
Søndag den 13. januar: LUKKET

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP