Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

30.03.2008 Den stærke euros sideeffekt : et SCOOP

Kære Vinvenner!

denstaerke.jpg
Her er en chance for at sikre jer en virkelig dejlig dejlig vin. Jeg kunne snildt bruge ordet “perfekt”, men det vil jeg ikke gøre, fordi en rigtig god vin altid byder på større oplevelser, når den ikke er “perfekt”.

Nå, det er bare vinfilosofi. Nieddera 2004 her nøjes med at være fuldendt i alle sine aspekter. Den har både den passende modning og et langt liv foran sig: vi har fornyligt smagt en 1996,
der var, ja, perfekt. 2004eren har både fylde (14%) og den elegance, der gør det til en fornøjelse at drikke den. Den har både dybde, så at I vil bruge lang vinsnak for at beskrive den, og den “lethed” man kun finder i de bedste vine. Duften og farven vil charmere jer lige fra starten og I kan stille alskens mad på bordet: Nieddera 2004 vil gøre den ære.

Druen er enten indfødt eller medbragt til området af fønikerne, som havde en blomstrende koloni på øen og et handelscenter i byen Tharros (8. og 7. århundrede før vor tidsregning). Selv om
dyrkning er tilladt i hele det sydlige Sardinien, har nieddera kun fundet ideelle væsktbetingelser i Oristano provinsen i kommunerne Cabras, Solanas og Nurxinieddu.

Når druen stadigvæk eksisterer, skyldes det familien Continis store indsats og Cóntini er den eneste producent, der sender vine fremstillet af ren niedddera drue på markedet: den røde som I ser her og roséen, som mange af jer snyder jer selv for (men det er en anden historie). I visse årgange blander Cóntini ti procent bovale sardo og/eller cannonau sammen med nieddera, men denne 2004 er på ren nieddera druer.

Sjældenhed alene er ikke nok. Der skal en fyldig, harmonisk, velbygget vin til, der byder på utallige nuancer både i duften og smagen, en vin som har en bred og dyb midte (det som I vil blive forbløffet over) og en lang finish.
 
Den amerikanske bagetiket bevidner, at vinen var bestemt til U.S.A, men den stærke euro er begyndt at volde problemer for den italienske vineksport: dette ugåglipbare tilbud skyldes således et afbud fra den amerikanske importør.

Spændende vin og fornuftig pris og så er der 1.800 flasker af den: derfor er den erklæret SCOOP.

Nyd godt af den og lad jer ikke snyde af den lidt diskoteks-agtige etiket: her har I med en klassevin at gøre og I vil være glade for denne Nieddera 2004, hver gang I trækker en flaske op.

Vinens almindelige pris i årgang 2003 er 96,- kr. og i årgang 2005 er den 101,- kr.

Denne kursramte årgang 2004 – et virkeligt SCOOP - koster 85,- kr.

For at bestille en kasse med 12 flasker send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “NIEDDERA 04” i Emne/Subject.
Fragt: 100,- kr. overalt i landet. Afhentningsrabat: 5% idag søndag; 3% fra 1. april.

Ciao,
Carlo

PS:

Promotionen “PASQUA BASSA” fortsætter indtil videre: forlang opdateret liste ved at sende en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten
“Pasqua Bassa” i Emne/Subject.

OBS! ÆNDRINGER AF ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skodsborgvej 48 A i kælderen, 2830 Virum:
Her kan I også se, hvornår fragten bliver sendt til det som københavnerne kalder provinsen dvs. Hovedlandet og resten af Danmark.

IDAG: Søndag den 30. marts: 13:00 til 16:00 Sommertiden begynder – endelig!
Mandag den 31. marts: LUKKET
Tirsdag den 1. april: 14:00 til 17:00 (ikke aprilsnar) Fragt til provinsen
Onsdag den 2. april: LUKKET
Torsdag den 3. april: 14:00 til 17:00 Fragt til provinsen
Fredag den 4. april: 14:00 til 17:00
Lørdag den 5. april: LUKKET
Søndag den 6. april: 13:00 til 16:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP