14.05.2008 The maestro
Kære Vinvenner,
Nej, der er ikke mig, men Arturo Toscanini, den berømte italienske musikdirektør, som bysbørnene fra Parma,
Cantine CECI, har ønsket at hylde. Vinen blev lanceret sidste år og forsvandt som den klassiske dug for solen.
Nu er den her igen til uændret pris og der er lidt mere af den: hele..... sekshundrede flasker.
http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=237&Itemid=93
Producenten har også sendt den nye årgang af sine tre mousserende succesvine. Hvis vejrguderne bliver ved med at
tilsmile Danmark, vil successen nok fortsætte for:
OTELLO ROSÈ: 99,- kr.
50% pinot nero og 50% lambrusco maestri fra bakkerne omkring Parma
OTELLO NERO DI LAMBRUSCO: 99,- kr.
100% lambrusco maestri fra bakkerne omkring Parma.
Vinen har modtaget to røde glas i årets Gambero Rosso vinguide, som skriver:
“tør, robust, fornøjelig og tilfredstillende, harmonisk og nem at drikke.”
TRE DI TERRE VERDIANE: 99, - kr.
Den tørre milde hvide mousserende i den buttede flaske. Vinen har fascineret selv inkarnerede champagne-drikkere.
Den har modtaget to sorte glas i ovennævnte guide og den hedder TRE, fordi den fremstilles af lige dele
malvasia, chardonnay og sauvignon druer. Perfekt både som velkomstdrik, til brunch og til mange fiskeretter.
L’ARTURO PASSITO DI LAMBRUSCO: 159,- kr.
Som de første overhovedet har søskende Ceci produceret en sød dessertvin ved at lade de lokale lambrusco maestri-druer
hænge længere tid på vinplanterne. Det er dette "udvalg af tørre druer", som giver den koncentration af sukker, som vi finder
tiltalende i en vin, der er ja, sød men som også har beholdt den passende syrlighed, der gør den velegnet til at
bide sig fast i for eksempel chokolade. Navnet "L'Arturo" er en hyldest til den store dirigent Arturo Toscanini,
som var en "lokal dreng" og en af de ypperligste fortolkere af Verdis musik.
Jeg anbefaler at nyde vinen kølig, når den serveres solo men at lade den komme op til en passende temperatur
18-19 grader, når den skal serveres til chokolade og til chokoladeholdige kager.
Maria Teresa Ceci skulle have været i København den 27. maj for at præsentere sine vine, men bliver desværre
forhindret. Som undskyld er hun gået med til at sponsorere fragten overalt i landet.
For at bestille ovenstående vine send blot en svarmail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “
CECI” i Emne/Subject og
husk at skrive, hvilke vine I ønsker.
MIT FORSLAG: (udover en kasse af The Maestro, som kan bestilles fra ovenstående link) en kasse indeholdende:
2 x Otello Rosato
2 x Otello Nero
1 x Tre di Terre Verdiane
1 x L’ Arturo Passito
For at bestille sådan en kasse send blot en svarmail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten
“FORSLAG” i Emne/Subject
Ialt 654,- kr. Fragt: 0,- kr. overalt i landet.
Ciao,
Carlo
OBS! ÆNDRINGER AF ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skodsborgvej 48 A i kælderen, 2830 Virum:
Her kan I også se, hvornår fragten bliver sendt til det som københavnerne kalder provinsen dvs. Hovedlandet og resten af Danmark.
IDAG: Onsdag den 14. maj : LUKKET Leveringer København
Torsdag den 15. maj: 14:00 til 17:00
Fredag den 16. maj : 14:00 til 17:00
Lørdag den 17. maj: LUKKET
Søndag den 18.maj: LUKKET
Barolo Brunch hos La Vela
Mandag den 19. maj : 14:00 til 17:00
Tirsdag den 20. maj : 14:00 til 17:00
Onsdag den 21. maj: LUKKET
Torsdag den 22. maj : 14:00 til 17:00
Fredag den 23. maj : 14:00 til 17:00
Lørdag den 24. maj: LUKKET
Søndag den 25. maj : 13:00 til 16:00
Mandag den 26. maj :LUKKET
Tirsdag den 27 maj : LUKKET :
NOMA-smagningen
Onsdag den 28. maj : LUKKET
Torsdag den 29. maj: 14:00 til 17:00
Fredag den 30. maj: 12:00 til 17:00
Lørdag den 31. maj : LUKKET