Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

21.05.2008 Distant friends

Kære Vinvenner,

distantfriends.jpg

“Overdænget” er måske for meget sagt, men der har været virkelig mange vinvenner, der har givet et vink med en e-mail om den kommende Noma-smagning og om hvornår jeg kommer til henholdsvis Boris, Bylderup Bov, Hvide Sande for ikke at nævne Århus, Esbjerg og assorterede gæstfrie landsbyer i Ringkøbing Amt. Ja, hvornår?

Heldigvis er mine vine langt bedre end jeg er: derfor, hvis I spørger mig, ville jeg betale for at være fri for at se mig selv og høre min italokøbenhavnske accent massakrere det gode danske sprog.

Men I plejer ikke at stille jer tilfredse med en snak fra det varme land: der skal mere konkrete svar til. Helst svar der indeholder... procenter. Denne gang er det kun fair og derfor får I, der bor på det fine Fyn og “mellem tvende have”, muligheden for at gentage smagningen i jeres regi med den klassiske smæk for skillingen:

20% rabat ved køb af mindst 24 flasker gerne blandet fra Noma-programmet. Slet og ret.
I vælger selv og fragten vil koste 120,- kr. uanset mængden af de bestilte vine og afstanden.

For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “DISTANT” i Emne/Subject.

Hvis der er vinvenner, der ikke bor på Fyn, Jylland, brofaste og ikke brofaste øer, der føler sig diskrimineret, så har de ret. Dette er et klart diskriminatorisk tilbud.

Naturligvis vil jeg ikke sidde veldokumenterede forklaringer helt overhørig om sjællandske vinvenner, der ikke har haft tid til at deltage i den epokegørende Noma-smagning. Jeg har allerede hørt: rejse til Grækenland, syge mostre, operaaften, winemakers dinners, mangel på babysitter, firmamøde, “konen/manden-siger-nu er-det-nok”, vigtig turneringskamp. Det er kun den sidste forklaring, der bliver lovlig undskyldt. Men fat alligevel mod: skriv til mig, hvis I ønsker at bestille 24 flasker fra Noma-programmet og fortæl mig, hvorfor I mener, at I har ret til at købe dem (der er ellers stadigvæk plads på Noma-smagningen).

Tilbuddet på 20% rabat gælder t.o.m. lørdag den 31. maj 2008.

Dagens billede ovenfor præsenterer mig for en gåde. Nej, det er ikke vinen, men det tyske objekt i bakelit: en themølle. Nu har jeg hørt om kaffemøller men themøller? Jeg ved, at der findes kinesisk sort te, som købes i blokke, der så kan rives, men formalede theblade? Er der nogen blandt vinvennerne, der kan kaste lidt lys på sagen?

Lidt lys kan jeg kaste på vinene på ovenstående vinbillede: det er en glimrende Spanna (et lokalt navn for nebbiolo) 2005 Colline Novaresi DOC. En bedre hverdagsvin som er velegnet til mange lejligheder, især som ledsager til grillstegte og robuste kødretter. Vinen er drikkemoden men vil holde sig i god form frem til 2011. Prisen er 80 kr. pr. magnumflaske (1,5 liter).
Det svarer til 40,- kr. pr. almindelig flaske og selv med fragten på 80,- kr. pr. kasse à seks flasker er det et knippelgodt Piemonte-køb. Ved køb af 24 MG flasker er fragten 0,- kr. overalt i landet.

For at bestille en kasse med seks flasker send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “SPANNA” i Emne/Subject.

Ciao,
Carlo


OBS! ÆNDRINGER AF ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skodsborgvej 48 A i kælderen, 2830 Virum:
Her kan I også se, hvornår fragten bliver sendt til det, som københavnerne kalder provinsen dvs. Hovedlandet og resten af Danmark.

IDAG:  Onsdag den 21. maj: LUKKET Fragt til provinsen
Torsdag den 22. maj: 14:00 til 17:00
Fredag den 23. maj : 14:00 til 17:00
Lørdag den 24. maj: LUKKET
Søndag den 25. maj: 13:00 til 16:00
Mandag den 26. maj:LUKKET
Tirsdag den 27 maj: LUKKET: NOMA-smagningen
Onsdag den 28. maj: LUKKET
Torsdag den 29. maj: 14:00 til 17:00
Fredag den 30. maj: 12:00 til 17:00
Lørdag den 31. maj: LUKKET
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP