Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

01.06.2008 dansk vejr

Dansk vejr
Kære Vinvenner,

“Har man, som jeg, i mange år boet i byer, en snes år, den meste tid i København, og er man der foruden den daglige gerning på et arbejdssted har haft meget indearbejde hjemme, så er der sjældent blev tid til at færdes i nature, så har året fået næsten kun to årstider, den ene kort, sommeren.....”

Citaten er fra Marin A. Hansens “Dansk Vejr” og i de seksogfyrre år der er gået, bogen er fra 1962, har vejret ændret sig en del og jeg ved ikke om sommeren bliver kort i år.  Så vidt så godt!  Noget der også har ændret sig, siden 1962,  er den måde danskerne tilbereder spaghetti, men om det i én af næste mails.

Idag tillad mig at tiltrække jeres opmærksomhed på nogle vine der ikke har ændret sig i al den stund jeg har importeret dem: VILLA MARTINAs perlerække af milde, menneskelige, personlige og drikkevenlige vine fra Collio. Jeg sælger dem året rundt men hvis der er nogen af jer der spørger mig “Har du en god sommervin”, er det Villa Martinas  den første jeg tænker på. Hvorfor ?

Fordi de hvide (Pinot Grigio, Tocai, Sauvignon Bianco) går til simpelthen alt: fra mens-man-laver-mad til de mest klassiske fiskeretter. De røde – åh de røde - er druetypiske, glidende, drikvenlige vine man husker for deres bonitas og deres anvendelighed. Er I til de kraftigere røde, er det Refosco og Cabernet Sauvignon, jeg ville anbefale. Er I til de “nemmere” røde, der gerne må drikkes lidt afkølet, er det Merlot og Cabernet Franc.

Og å er der det med prisen: den er i forvejen human (65,- kr. for Pinot Grigio, 62,- kr. for de andre) men i denne uge er der et flot tilbud som I får svært at se bort fra. Sol eller ej : 45,- kr. flasken ved køb af minimum 12 flasker gerne blandet. Levering :100,- kr. overalt i landet

For at bestille en kasse med tolv flasker send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “MARTINA” i Emne/Subject.
Prisen er  540,- kr. Fragt: 100,- kr. overalt i landet. Afhentningsrabat : 0,- kr. Afhentningsrabatten er  iøvrigt afskaffet indtil videre.

Mere om Villa Martina kan I se her : http://www.villamartina.it/eng/index.htm

Og Collio, distriktet hvor Villa Martinas vinmarker ligger, er i sig selv en rejse værd: smukt og frodigt med excellent gastronomi, gode vine, en time
fra skisportstederne og knap en time fra fine badestrande og Venedig.

Ciao,
Carlo

PS:

Listen med de 20% rabat på de halvfjerds noma-vine kan forlanges ved at sende mig en mail med teksten “noma” i Emne/subject.
Nogle vine er allerede ved at forsvinde og det gælder især Terricci 1998 1999 og 2000, som vi har p.t. ca tredive flasker af hver af.
Husk derfor at indikere evt. alternative valg.

PPS:

Det kommer ikke bag på mig, men de hårdtarbejdende vinsmagere hos www.vinhulen.dk har tildelt “min” MUTINA Lambrusco to pæne glas ud fa tre:


Lambrusco Grasparossa di Castelvetro, Mutina     uden årgang *     55,00     Carlo Merolli      smagt  31.05.08
Violet og letskummende. Næsen har sødme, marcipan, røde,  modne kirsebær og herlig imødenkommenhed. Det er som at være på en slikfabrik.
Smagen er sødmefuld og frizzante i munden efterfuldt af krydret  smag af kirsebær og potaske.
Herligt mundrensende med en anelse syrlighed, som der skal være. Jamen, det er da et mesterværk til havebordet
i sommervarmen, en fast ledsager til Weberen mens kullene varmer op. Drikkes sommeren 2008. ****KTS. = Kanonvin Til Spotpris
med fire stjerner ud af fem , fremragende til prisen.

*(Årgangen er 2007, den nyeste,  men da loven ikke tillader årgagngsangivelsen på perlende vinene, står årgangen stemplet sort på sort bag på etiketten. “Meget nemt at
finde” hvis man altså ved det!..)

OBS! ÆNDRINGER AF ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skodsborgvej 48 A i kælderen, 2830 Virum:
Her kan I også se, hvornår fragten bliver sendt til det, som københavnerne kalder provinsen dvs. Hovedlandet og resten af Danmark.

IDAG : Søndag den 1. juni: 13:00 til 16:00
Mandag den 2. juni LUKKET Leveringer Storkøbenhavn
Tirsdag den 3. juni : 14:00 til 17:00 Fragt til provinsen
Onsdag den 4. juni : 14:00 til 17:00 : Leveringer Storkøbenhavn
Torsdag den 5. juni: 14:00 til 17:00 LUKKET Grundlovsdag
Fredag den 6. juni: 12:00 til 17:00
Lørdag den 7. juni: LUKKET
Søndag den 8. juni : 13:00 til 16:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP