Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

03.09.2008 Rudolph

Kære Vinvenner,

Jeg har en ven, der tror på elkedler. Som de fleste af os har han et komfur, hvor man kan lave mad og koge vand, men når det kommer til spaghetti mener han, at det går hurtigere og det er mere besparende med en elkedel. Nu ved selv skolebørn, at spaghetti kræver ro og koncentration, derfor er der ikke nogen grund til at forhaste fornøjelsen. Hvad besparelsen angår, jo det ville være en besparelse, hvis man ikke havde et komfur, men når man har begge dele, er elkedlen et ekstra så der kan aldrig blive tale om  besparelse, vel?

Jeg ville have taget afsats i min vens kærlighed til elkedler for at snakke lidt om besparelser og priser, sådan generelt men øv! Jeg kan se, at I har støvsuget lageret for Barolo 2004 enkeltmark Cerrati fra Cascina Cucco og det er derfor, at jeg vil bruge disse linjer for at meddele, at vinen er p.t. udsolgt.

Ingen panik dog.

Der er bestilt flere flasker, som vil være på lager ultimo uge 37. Samme årgang, samme aftapning og prisen er uændret: 165,- kr. flasken. Enkeltmarken Cerrati 2004 Barolo bliver hverken dyrere eller billigere, men flaskerne har det med at fordufte fra lageret, når en eller anden - end jeg!!! - har givet vinen en god anmeldelse. I dette tilfælde Jyllands Posten søndag den 24. august 2008 i tillægget “Living”.

Jeg kender fænomenet fra mit tidligere butiksliv: hver gang jeg udfoldede al min overbevisningsevne over for en tøvende kunde, som forblev tøvende, var det tilstrækkeligt, at en anden vilkårlig kunde sagde "Ja, det er rigtigt det han siger, den har jeg prøvet" for at salget var hjemme. På et tidspunkt tænkte jeg ligefrem på at ansætte skiftende anonyme kunder, som blot skulle stå i butikken fredage og lørdage og træde til med en anbefaling, når et salg var på vippen.

En anbefaling jeg føler, at jeg kan give med god samvittighed og efter nøje....... studie, er den der angår ugens pinot nero:
rudolph.jpg
Som I kan se, er der to tomme flasker på billedet: det er selvsamme flasker fra tirsdag den 26. august (*) og jeg kan nu bekræfte mit signalement: “Riccionero 2003, en pinot nero der med Amarone-ambitioner siger til vinteren “Bare kom an!” En omfangsrig pinot nero på 14,5%, der ikke er karrig med druens elegance samtidig med at den vil spare jer for en del kroner i varmeregning.” Den blev smagt i går aftes til en perfekt stegt dansk friskslagtet lammekølle med rosmarin og mynte. Ti timer ved halvfjerds grader og et kød så mørt, at smørret i køleskabet begyndte at råbe
“plagiat”! Om Riccionero 2003 også ville klæde rensdyrkød? Afgjort. Oh, rensdyr.... de minder mig om noget som
Riccionero også ville være velegnet til.....


For at bestille en kasse med seks flasker RICCIONERO 2003 send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “RICCIO” i Emne/Subject. Prisen er 990,.- kr. Levering 125,- kr. overalt i landet.

(OBS: jeg ved det godt, 165,- er også en slags penge. Indtil der kommer en vinsmagning organiseret af en eller anden – end jeg - hvor denne Riccionero placerer sig godt, med det bedste forhold mellem pris og kvalitet, og viser sig af at være en af de billigstei testen. Lige som med Cerrati 2004 Barolo’en......)

Nu er vinlivet ikke kun Barolo og Pinot Nero. Der er mange andre dejlige vine og synd, at man ikke kan smage dem alle. Vinhandlerne har det med at arrangere smagninger og det er såmænd meget fint. Men har I lagt mærke til, at det altid er vinhandleren, der bestemmer hvad der skal smages? Logisk nok, men jeg har tænkt, at det ville være dejligt engang imellem, at det var jer, vinvennerne, der bestemte hvad I ønsker at smage. Derfor en lidt skør idé: send en mail med navnene på de vine I ønsker at smage (fra mit sortiment), skriv dato og de tidspunkter, der passer jer bedst.
Jeg samler de indkomne mails, koordinerer dem og organiserer en smagning af de vine I ønsker at smage. OK? 

Ciao,
Carlo


(*) Lækker og lovende

OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på det nye lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:

I DAG:   Onsdag den 3. september: LUKKET
Torsdag den 4. september: 14:00 til 17:00
Fredga den 5. september: 14:00 til 17:00
Lørdag den 6. september: LUKKET
Søndag den 7. september: 12:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP