Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

02.11.2008 Verdensklasse

Kære Vinvenner,
verdensklasse.jpg
Fredag den 31. oktober 2008.
Jeg har lige rejst mig fra bordet. I dag har vi modtaget den nye sending af Tre Nasi Barolo Riserva 2000. Jeg tog straks en flaske med hjem lige ved atten tiden. Vinen er stadigvæk "lastbilkølig".  Vi har lige delt en halv flaske til en rest af en lasagne og nogle kogte broccoli.  Derved modsiger jeg mig selv og et hav af andre vinskribenter i den grad, men hvis Baroloen er lige så god, som denne her Tre Nasi, kan den klare lidt af hvert:

  1. (1) rejserystelserne
  2. (2) kort åbningstid: trukket, skænket og drukket.
  3. (3) lav temperatur (14-15 grader)
  4. (4) "forkert" madkombination

Ikke fordi det er min vin, ikke fordi én af de tre næser på etiketten også er min, men denne vin er eksceptionelt god, en lise for ganen og sjælen og jamen, hvad skal jeg sige mere? Blandt de bedste i distriktet? Sandt! At den smager som dem, der koster det dobbelte? Også sandt. Mange af jer har smagt den og givet mig ret. Hvis I ikke har smagt den endnu, så er tiden inde for at bestille.

Send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “TRE NASI” i Emne/Subject.
Prisen er  290,- kr. flasken.
Levering 1 til 8 flasker: 125,- kr. overalt i landet.
Over 8 flasker er levering 0,- kr. overalt i landet.

Selv om I kun skulle købe én flaske og betale fragt, så ville den stadigvæk være billigere og bedre end mange af de topBarolo, som jeg ser på det danske marked og især på nettet. State-of-the-art Barolo med finesse, længde, holdbarhed og ikke mindst drikkeglæde i en klasse med de bedste af de bedste fra et hvilket som helst vinproducerende land. Amen.


ZANOVELLO

Med det samme beløb, som I giver for Tre Nasi, kan I købe.... 4,20 flasker Zanovello 2006 Cabernet Veneto IgT. Vi er i en anden boldgade hvad druer, region og stil angår, men kærligheden til håndværket er den samme. Det har flere af jer og flere vinskribenter opdaget. Vinen går sin sejrsgang og jeg hører kun begejstrede tilbagemeldinger. Egentlig skriver jeg kun om den for de vinvenner, der endnu ikke har lagt mærke til vinen. Og for at fortælle at når etiketten ligner en bagsideetiket er det fordi, det er bagsideetiketten, der er blevet brugt som etiket. Dette lader “forsiden” fri for dem, der ønsker at “personalisere” flasken med egen etiket. Rent smagsmæssigt er vi på en “...himmerigsmundfuld af de helt store, som man aldrig bliver træt af...” og jeg er ikke i gang med at citere mig selv. Prisen er den folkevenlige 69,- kr. og vi har også en engros pris ved køb af mindst ethundredeogtyve flasker. Vinen blev præsenteret som SCOOP her:

http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=448&Itemid=93
og her:
http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=449&Itemid=93

For at bestille en karton med 12 flasker send blot en svar mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “ZANOVELLO” i Emne/Subject. Prisen er 828,- kr. Fragten fra 1 til 13 flasker: 125,- kr. overalt i landet.

Pudsigt nok vil begge vine klæde en Mortens and, der som bekendt oprindeligt var en Mortens gås, men anyway.

Ciao,
Carlo

PS. Tak for sidst herfra til alle deltagerne i smagningen hos DR i onsdags!! Flot bygning og dejlige lokaler. Jeg kom til at tænke på kong Christian den 4. og det er positivt ment!!....

OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på det nye lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte: (indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG:    Søndag den 2. november: 13:00 til 15:00
Mandag den 3. november: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 4. november: 14:00 til 17:00
Onsdag den 5. november: LUKKET
Torsdag den 6. november: 14:00 til 17:00
Fredag den 7. november: 14:00 til 17:00
Lørdag den 8. november: LUKKET
Søndag den 9. november: 13:00 til 17:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP