Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

12.11.2008 En meget speciel Amarone

Kære Vinvnner !

En meget speciel Amarone
  • Sammen med Le Sassine 2005 har jeg modtaget nogle få flasker af ovenstående Amarone. Hvis I er til Amarone er denne 2003 et must. Jeg lader det lige stå, så at I får tid til at google den eller spørge Amarone-kyndige venner om de kender noget til dette harmoniske vidunder på 15,5%. Hvis de ikke gør det, har de noget til gode ! Flamingo stumperne ser ikke så romantiske ud i vinsammenhæng, men jeg kan love jer for at engang I har smagt på vinen, vil I også beskytte den som om det var en baby.
  • Vinen bærer navnet af salige Marta Galli som var fysik med til at plante vinstokkene i 1969. Udover den høje alder af vinplanterne kendetegnes denne Amarone af anvendelse af en del lokale druer (oseleta, dindarella, pelara, forselina, rossella, rossignola, terodola, ca’brusina negrara merlot og barbera) og en nænsom barriquelagring. Da barrique-teknik kun anvendes hos Le Ragose  for denne Amarone kan vi sige at denne store vin er resultatet af en skøn forening af tradition (de mange druetyper plantet for snar fyrre år siden) og fornyelsen, her repræsenteret af barriquerne: en oplevelse I kan ikke være foruden.
  • Prisen er stadigvæk den rimelige i forhold til kvaliteten: 350,- kr. flasken.

Jeg har en rund pris på 2.000,- kr. ved køb af en kasse med seks. De første der bestiller, modtager vinene i den originale trækasse uden at betale for den (prisen er 80,- kr.). Fragt: fra 1 til 13 flasker, 125,- kr. overalt i landet.

For at bestille en kasse med seks flasker MARTA GALLI Amarone Classico 2003 DOC send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “AMARONE” i Emne/Subject.

Først til møllen.

Ciao,
Carlo


For de italienskkyndige er vinen præsenteret her: http://www.leragose.com/amaronemg.htm

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP