Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

30.11.2008 Kampklar...

Kære Vinvenner!
kampklar
Det har vi faktisk været hele tiden, men nu kan vi begynde at reklamere med det. Jeg ville helst sælge masser af vin til kunder – en detail og en gros – som.....selv pakker vinene, men som I kan se fra ovenstående billede har vi en del forskellige typer gavekarton og gavekasser til kærligt at emballere vore vine i. Listen og priserne finder I på hjemmesiden.(*) Vi sælger kun gavekarton med vin i og hvilke vine! Går I i vingavetanker, bliver det ikke værre ved at skrive til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for et tilbud eller et råd. Det kan måske også gøres bedre, men ikke sådan uden at sammenligne først........

Mens I også gør jer kampklare, vil jeg foreslå en “tuttopasto” af karat:

(1) Sangiovese 2007 Umbria DOC La Carraia
Det er den nye årgang af denne, hos os, ret berømte vin. I har købt et hav af årgang 2004: den fik topkarakter og gode anmeldelser. De følgende årgange 2005 og 2006 levede ikke op til forventningerne, men det gjorde dagens 2007. Og til overmål endda!

Sin ydmydige pris til trods, har denne 100% sangiovese modtaget al den omhyggelige pleje, som en stor vin fortjener. Det gælder beliggenheden af vinmarkerne, høstens udbytte og den tre måneders lange lagring i Never and Allier egetræsfade. Vinen vil være velkommen hos alle jer, der synes om sangiovese, ønsker en forholdsvis blød vin og forlanger håndværk og karakter.

Prisen er uændret: 65,- kr.
Producenten La Carraia(**), som er glad for at være på markedet igen, har stillet et antal flasker til rådighed og derfor er der én bonusflaske ved køb af en kasse med tolv flasker til de første seksogtredive, der bestiller.

For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “CARRAIA” i Emne/Subject. Pris:  780,- (65,- x... 13). Fragt fra 1 til 13 flasker: 125,- kr. overalt i landet.

Jeg har også andre vine fra La Carraia, især den gode Tizzonero på 50% montepulciano og 50% sangiovese og endda til en rørende pris (85,- kr.), men I har hovedet et helt andet sted: det er allerede den fjortende mail jeg modtager med det samme spørgsmål: “Hvilke vine anbefaler du til traditionel dansk julemad?”

Og jeg forestiller mig den lange række af middage, hvor alle, hver aften fra nu til den 24. december, er pisket til at spise andesteg, gåsesteg, brunede kartofler, rødkål og uendelige mængder flæskesteg. Alle med et spørgende fortvivlende ansigt: “Har jeg nu valgt den rigtige vin?”

Lad mig berolige jer: den rigtige vin findes ikke. Den ædle kunst at matche vin og mad er noget, som vi har fra den franske adels kokke, som revolutionen havde gjort arbejdsløse, og fra afholdsfolk. Der findes kun den rigtige tørst, den rigtige anledning og det rigtige selskab.

Når det kommer til stykket, dog, har jeg det ikke meget anderledes end jer.
Faktisk har jeg det dobbelt så problematisk, da jeg både skal finde vinen, der matcher grønlangkålen og den vin, der matcher pandestegte courgetteblomster og tortellini in brodo. Nåh, luksusproblemer: ender det ikke næsten altid med en god Côtes du Rhone? Jeg ville anbefale en fyldig hvidvin og jeg har også sådan en på vej, men imedens har jeg bikset et tilbud sammen, der skulle sætte et stop for videre tvivl og bekymringer. Et “survival-kit” som vil være rart at have ved hånden for at klare angrebet af traditional dansk mad og en hvilken som helst anden ret på bordet:
 
3 x I Galli 2003 Amarone enkeltmark Leon à 255,-
3 x I Galli 2005 Valpolicella Classico Superiore Ripasso à 105,-

Bevæbnet med sådan en kasse kan I udfordre enhver ret og svare ja tak til enhver indbydelse.

(Jule)prisen på sættet er (kun) 850,- kr. i stedet for 1.080,-

For at bestille sådan et rart sæt send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “GALLI” i Emne/Subject. Prisen er 850,- kr. Fragten er 125,- kr. overalt i landet.

Kassens sammensætning kan ikke ændres men den kan mangfoldiggøres (så længe beholdning haves!). Ved køb af tre sæt er fragten gratis overalt i landet.

Ciao,
Carlo

PS
ZANOVELLO er nu udsolgt, for anden gang. Denne gang er vinen udsolgt også fra producenten. Det vil sige: han har masser af samme vin fra samme årgang og til samme pris, men det er en anden, nyere aftapning. Den gamle har I blæst væk. Der er kun nuanceforskel på de to aftapninger og jeg tør vædde på, at det er
svært at opdage det, men Franco Zanovello er en hæderlig mand. Han sender to nye prøver op og hvis de godkendes af mig (jeg er også en hæderlig mand, undertiden), så tager vi vinen igen på lageret. Vi arbejder på fuld tryk, men i vinanliggender er hastværk makværk. Derfor melder jeg vinen udsolgt nu og vil skrive igen, hvor hurtigt den kommer, hvis den kommer.

(*)
http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=76

(**)
http://www.lacarraia.it/

PS: OBS lørdagsåbent Lørdag den 6. december: 11:00 til 14:00
Lørdag den 12. december: 11:00 til 14:00
Lørdag den 20. december: 11:00 til 14:00


OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på det nye lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
(indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG:    Søndag den 30. november: 13:00 til 15:00
Mandag den 1.december: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 2. december: 14:00 til 17:00
Onsdag den 3. december: LUKKET
Torsdag den 4. december: 14:00 til 17:00
Fredag den 5. december: 14:00 til 17:00
Lørdag den 6. december: 11:00 til 14:00     Lørdag den 12. december: 11:00 til 14:00    Lørdag den 20. december: 11:00 til 14:00
Søndag den 7. december: 13:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP