Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

11.03.2009 Dagen derpå

Kære Vinvenner,

Dagen derpå

Min medarbejder siger, at det er fordi jeg skænker for rundhåndet.(*) Jeg siger, at det er fordi der var flere af gæsterne, der kom tilbage med udstrakt hånd og tomt glas for "lige at gensmage" den vin, der blev den absolutte favorit under Barolo smagningen igår.

Hvorom alting er, er det første gang, at vi er løbet tør for en vin under en smagning.

Rosen ville ingen ende have. I starten troede jeg, at det skyldtes, at deltagerne ønskede at være flinke og søde, fordi det stort set var “min” vin. Men nej: ud af enogtyve vine var det TRE NASI Barolo Riserva 2000, der løb med alle keglerne.

I har bekræftet det, som jeg mente,
da jeg skrev i oktober i fjor:

“Ikke fordi det er min vin, ikke fordi én af de tre næser på etiketten også er min, men denne vin er eksceptionelt god, en lise for ganen og sjælen og jamen, hvad skal jeg sige mere? Blandt de bedste i distriktet? Sandt! At den smager som dem, der koster det dobbelte? Også sandt. Mange af jer har smagt den og givet mig ret. Hvis I ikke har smagt den endnu, så er tiden inde for at bestille.”

Godt for mig at jeg har investeret i den. Godt for jer der kan købe den med 20% rabat ( 290,- minus 20%= 232,-). Mit råd er en tryg sixpack: 6 x 232,- kr. = 1.392,- kr. Fragt: 1 til 13 flasker: 125,- kr. overalt i landet. For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “TRE NASI” i Emne/Subject.

Prien er som sagt 290,- kr. flasken. Selv om I kun skulle købe én flaske og betale fragt, så ville den stadigvæk være billigere og bedre end mange af de topBarolo, som jeg ser på det danske marked og især på nettet. State-of-the-art Barolo med finesse, længde, holdbarhed og ikke mindst drikkeglæde i en klasse med de bedste af de bedste fra et hvilket som helst vinproducerende land. Amen.

Der var naturligvis andre hits og jeg kan nævne Nebbiolo Langhe 2004 Cascina Baricchi, Status 1999 Mauro Mascarello, Barolo Schiavenza 2003,
Barolo Tabui Riserva 2001 og Riserva 1999 og, naturligvis, Cappellanos Pié Franco 2003. Husk venligst på at alle tre tilbud fra smagningen gælder til og med den 15. ds.

Enkeltmarken Ceratti 2004 fra Cascina Cucco blev kåret som den bedste Barolo i forhold til prisen og flere efterlyste et tilbud på selve vinen, selvstændigt altså og ikke som en del af en kasse. Jeg prøver at snakke med producenten Cascina Cucco og ser hvad jeg kan opnå: lidt rabat
og flere promotionsflasker til evt. et Gruppekøb. Lidt snak for min syge moster og en historie fra det kolde land plejer at hjælpe. Jeg skriver om det, hvis/når det lykkes. 

Savner I Programmet med alle 21 vine og de tre tilbud, kan I forlange det ved at sende en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “PROGRAM” i Emne/Subject.


Men livret er (desværre!) ikke kun Barolo. Der er mange dejlige vine især fra “randdistrikterne som f.eks. ...Toscana og jeg bliver særlig glad, når jeg ser at én af de vine jeg havde valgt – against all odds – klarer sig fint også i det store udland og i det eksotiske Norge. Principio 2007 fik fornylig fire stjerner ud af fem i følgende anmeldelse i det meget kritiske og kvalitetsorienterede vinforum.no: “100% ciliegiolo. Frisk, kompakt og kirsebærpræget vin fra Maremma Toscana, med distinkt indslag af kirsebær  i bouquet’en. Saftig og let syrlig vin med god frugt i munden og præcis og tør finish”

Vinen koster 75,- kr. (dog 129,90 NKK på Polet) og I kan læse mere om den på: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=465&Itemid=93

Hvilket får mig til at huske at sige, at I kan læse alle de seneste ugers tilbud på carlomerolli.dk blot ved at trykke under UGEMAILEN. For de virkelig mange af jer, der har været glade for HVIDE-tilbuddet, forbereder jeg en april måned i fisk & hvidvinens tegn: glæd jer! Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg har entreret med Danmarks eneste Middelhavs fiskerestaurant “ACQUAMARINA”, som vil føre os gennem noget af den mest fantastiske behandling af dansk fisk. Kan I ikke vente, kan I prøve restauranten (som har meget rimelige priser iøvrigt) på egen hånd: Acquamarina, Borgergade 17A, 1300 K tlf. 33111721.


INDBYDELSE 

Jeg ved ikke, om at det er “lokkemaden” (muligheden for at vinde et gratis weekendophold på gården), men 62 af jer har allerede tilmeldt sig til smagningen. Der er plads til flere: op til ca. ethundrede. Flere kan stedet ikke klare, da I og jeg ønsker en rolig afvikling af smagningen.

EMNE: Vine fra Fattoria di Sorbaiano præsenteret af ejeren, Grazia Picciolini (se programmet)

DATO: Mandag den 16. marts
TID: 13:00 til 18:00
STED: Annexet til Restaurant Kanalen, Wildersgade 1-3, 1406 Københav K, Christianshavn
PRIS: Gratis for Friadgangister og VinAbonnenter og gratis for de Vinvenner, der modtager denne mail. Ledsagere: max 2 ledsagere. Pris pr. ledsager: 0,- kr.
TYPE: det er et kom & gå arrangement, som slutter præcist kl. 18:00, da Annexet har andre gæster kl. 19:00.
Da det lyder som lidt af en straf med brød og vand, skal vi nok igen finde lidt Parmigiano til at skylle smagsindtrykkene ned med.
Jeg tager lidt ekstra Parmigiano med for dem, der vil købe “kilen” med hjem.

TILMELDING:
nødvendig: send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "GRAZIA” i ‘Emne/Subject’ Sidste frist: lørdag den 14. marts.

Ciao, Carlo

(*)

Det er ikke fråds: for at vinen skal kunne frigive sin bouquet, skal der en vis mængde vin i glasset. Man behøver ikke at drikke det hele. Der er jo spyttebakker. Det kan være, at når dagen er omme, så har værten skænket tre eller fire flasker mere end andre vinhandlere, der udskænker
med målebæger. So be it.


UGE 11-12

OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på det nye lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte: (indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG: Onsdag den 11. marts: 14:00 til 17:00
Torsdag den 12. marts: 14:00 til 17:00
Fredag den 13. marts: 14:00 til 17:00
Lørdag den 14. marts: LUKKET
Søndag den 15. marts: 13:00 til 15:00
Mandag den 16. marts: LUKKET- SORBAIANO Smagning
Tirsdag den 17. marts: 14:00 til 16:30
Onsdag den 18. marts: 14:00 til 17:00
Torsdag den 19. marts: 14:00 til 17:00
Fredag den 20. marts: 14:00 til 17:00
Lørdag den 21. marts: LUKKET
Søndag den 22. marts: 13:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP