Kære Vinvenner,
Jeg glemte at skrive at, naturligvis holder lageret LUKKET mandag den 30. og mandag den 6. april.
Dét pga. smagningen hos Acquamarina.
Her må jeg vække jer til dåd!
Bekræfter I den fordom, at Danmark er et rødvinsland?
Der er fint tilløb til Chianti-smagningen den 23. april, men der er næsten gabende tomt til hvidvinssmagningen nu på mandag (den 30. marts) men især mandag den 6. april.
Smagningerne bliver gennemført alligevel med “the happy band of few”. Alle de andre skeptiker, rødvinsdrikkere og machomænd: hvad nøler I efter ?
Det meget horisontudvidende program venter på jer.
GRUPPEKØB: I søndags spurgte jeg, om der var nogle bestemte vine I ønskede jer, at jeg skulle sætte på GRUPPEKØB. Det skulle jeg aldrig have gjort! Det fygede med forslag og ønsker. Luksus problemer? Lad os se lidt på det:
Ovenstående vine var forventelige, men så kom der også et par overraskelser:
Resultat?
For at være med i GRUPPEKØB send blot en svarmail med teksten “GRUPPEKØB/.......”
I stedet for prikkerne skriver I én eller flere af følgende bogstaver eller navnet/navnene på den vin eller de vine, I ønsker at byde på. Der er intet minimumkøb.Gruppekøbet bliver gennemført, hvis der inden den 31. marts kan samles bestillinger nok for salget af minimum:
Alle priser er ab lager Holte, dvs afhentet. Fragt efter gældende tarif.
SALAME & COTECHINO
Er I interesseret i italiensk salame (pølse) og andet charcuteri? Send mig venligst en svarmail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “GRIS” i Emne/Subject,og jeg vil sende jer en prisliste. Producenten er Eugenio Barbieri, IL SANTO, fra Rivanazzano i Oltrepó Pavese. Møf møf og ægte landbrugsexcellence. Se billedet ovenfor.
Til salame og cotechino kan I drikke en: "900" (Novecento) Rosso Pavese IgT alm. 199,- kr. (Lombardia)
Det er månedens overraskelse. Og en positiv én! Kan I li’ vine der vælter jer omkuld, så skal I prøve denne her! Druerne er barbera, croatina og uva rara. De bliver vinificeret á la Amarone, hver for sig og efter at være blevet hældt sammen, lagrer de i fade à 750 liter. Det er barbera, der dominerer i smagen, mens de andre to druer bidrager med farve og struktur, således at vinen sine 15% til trods fremstår adræt og holdbar.
Drikkes nu og de næste seks-otte år. Ideel solo men prøv at servere den til enhvilken som helst kraftigt smagende sammensat ret: fra vildt til stuvninger og krydrede kødretter. Ideel til grillstegt og ovnstegt svinekød.
Navnet blev valgt for at mindes det århundrede, som så denne vins fødsel. For at bestille send blot en svarmail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “900” i Emne Subject. Intet minimumkøb og p.t. max 6 flasker pr. bestilling.(Max 6 flasker: ikke for at være krukket men fordi Eugenio har kun sendt 180 flasker af denne klenodie.)
DEN SMADREDE VIN: FINITO FINALE
Nu er der tilstrækkelige tilbagemeldinger og regulære anmeldelser, der siger, at Sorbaianos Montescudaio 2006 DOC rødvin IKKE er udrikkelig men heller ikke god valuta for pengene. Vinen er noget uharmonisk og “slutter ikke godt”. Producenten Grazia Picciolini har været på besøg(*) og hun har indrømmet en kompensation.
Jeg ønsker hurtig afvikling og derfor sælges den formastelige årgang nu kun i hele kasser à 12 flasker à 500 kr.: dvs. prisen bliver 41,67 kr. pr. flaske i stedet for de 75,- kr. den kostede, da vi troede den var det værd.
Der er max. 25 kasser, og det er sikkert en cadeau til de (få) vinvenner, der syntes at vinen var ikke så tosset endda.
(*) I kan læse hele odysséen her: http://vinsiderne.dk/
OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på det nye lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
(indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)
I DAG: Onsdag den 25. marts: 14:00 til 17:00
Torsdag den 26. marts: LUKKET – Smagning
Fredag den 27. marts: 14:00 til 17:00
Lørdag den 28. marts: LUKKET
Søndag den 29. marts: 13:00 til 15:00
Mandag den 30. marts: LUKKET – Smagning ACQUAMARINA
< Forrige | Næste > |
---|