Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

22.04.2009 Abstinenser

Kære Vinvenner !
abstinenser.jpg
Jeg beklager at have forvoldt dem, der ventede på mig på skærmen og siger tak for de bekymringer, der blev udtrykt ved de mange mails: søndagsmailen udeblev i søndags. Abstinenssymptomerne hos de fleste vinvenner var ikke til at tage fejl af.

Årsagen til den manglende mail kan I se, blandt andet, midt i billedet ovenfor. Den gamle (jeg) og hans desperate fodboldkammerater drog ud til Valpolicella, nærmere bestemt Arbizzano di Negrar, for at deltage i 1. turnering “Le Ragose”. Den kunstnerisk udførte pokal skal til evig tid bevidne italienernes gæstfrihed og generelle respekt for de gamle, mere end nogen decideret førsteplads i dysten.

Derfor glider
vi elegant hen over det tekniske i spillet og over kampens faktiske resultater: det ville være nok at sige, at italienerne ikke kender begrebet “old boys” og at vi spillede mod semiprofessionelle små fodboldengle, som kunne have været vore børn. Fair nok, da vi kendte betingelserne i forvejen og derfor valgte at fokusere på de intense og altid brodannende tredje halvlege.

Så mens telefonerne
kimede her og skærmen blev sort af mails med “Hvor bliver min søndagsmail af?” var vi i gang med at opføre os som gode gæster og fandt plads til endnu et glas Amarone, en slurk af den nye Valpolicella Classico 2008. Vi fandt os også i at lægge smagsløg ud til en “almindelig” Valpolicella Classico 1975 (nittenhundredeogsyvtifem) på 12,1 %, der var det levende bevis på, at Le Ragose fremstiller vine, der kan udfordre
tidens tand. Med glans, bravour og hinsides alle moder.

Imedens har det ikke stået stille her på lageret og som billedet viser, fra venstre af :

SANTA SOFIA

Der blev også tid til et besøg på den smukke palladianske gård og til en flyvende smagning af Amarone 2004 og Gioé 1995. Ejeren gjorde mig opmærksom at en anden importør havde beklaget sig om min lavere pris på Amarone 2004  (215,- mod hans 245,-). Da der er kun få flasker tilbage har jeg lovet at rette op på sagen. De sidste flasker 2004 sælges nu ud til 199,- kr. flasken og vinen vil så udgå fra mit sortiment. Lidt synd fordi det er en Amarone lige efter min bog og den fik da også meget fine anmeldelser alle vegne.  For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og fortæl hvor mange flasker I ønsker at købe til denne meget fordelagtige udfasnings pris. Først til mølle.

FERENTANO


Falesco har sendt lidt af den “gamle” årgang 2006 og lidt af den nye 2007. Ferentano som er en Lazio IgT hvidvin fremstillet af den lokale drue “roscetto” har sine tilhængere: stilen er den internationale, dog med et klart italiensk snit. Ikke en af mine favoritter men afgjort en af jeres ! Prisen uændret 129,50 kr. flasken. Ved køb af en kasse med seks flasker – gerne blandet – er prisen : 657,- kr ( 6 x 109,50,-) For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “FERENTANO” i Emne/Subject og fortæl hvor mange flasker I ønsker at bestille.

For dem blandt jer der holder af søde dessertvine har Falesco send nogle – ganske få – flasker af den hvide PASSIRÒ 2006 (155,- kr./halve flasker) og den røde POMELE 2008 (135,-/halve litre). Passiró indeholder 14% og er fremstillet af roscetto druer som er angrebet af botrytis. Pomele indeholder kun 10,5% og er fremstillet af aleatico druen. Som sagt har jeg taget kun ganske få flasker til de vinvenner der kan lide søde vine. Bestillinger her ved den sædvanlige svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “SØDE”i Emne/Subject : Skri hvilke og hvor mange I ønsker at bestille.

CHIANTI


I bagerste
række på billedet kan I skimte to af de Chianti der vil blive skænket i morgen. Programmet kommer i aften pr. mail. Desværre har jeg måttet sige nej til flere der havde tilmeldt sig efter fristens udløb. Det ligger ikke til mig til at være striks men ERA ORA ønsker ikke at bryde brandvæsenets fornuftige regler. Venligst undgå til at møde op uanmeldt  eller forsøg at “gatecrashe”. Regner med jeres forståelse. Jeg prøver at organisere en replay snarest.

EN HYLDEST

Er i til nebbiolo vine ? er i glade for Barbaresco ? er I glade for Natale Simonettas håndværk ? har I smagt andre vine fra Cascina Baricchi ? Hvis I kan svare ja til alle de ovenstående spørgsmål send mig en svarmail med “HYLDEST” i Emne/Subject og jeg vil sende jer en lang mail I ville blive glade for.

KONFIRMATIONER, BRYLLUPPER, PØLSEGILDER O.L.

Vi er kampklare. Skriv bare tilbage eller send mig en menu´. Børne- og forældrevenlige priser og ditto vine all round. Blandt anden de nye dejlige hvide Friulano 2008 og Pinot Grigio 2008 fra Villa Martina (65,- kr.).

Som sædvanlig er der ikke minimumkøb og fragten fra 1 til 13 flasker er 125,- kr. overalt i landet.

Ciao,
Carlo


OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på det nye lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
(indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG:  Onsdag den 22. april: 14:00 til 17:00
Torsdag den 23. april: LUKKET – CHIANTI-smagning
Fredag den 24. april: 14:00 til 17:00
Lørdag den 25. april: LUKKET
Søndag den 26. april: 13:00 til 15:00
Mandag den 27. april: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 28. april. 14:00 til 17:00
Onsdag den 29. april: 14:00 til 17:00
Torsdag den 30. april: 14:00 til 17:00
Fredag den 1. maj: 14:00 til 17:00
Lørdag den 2. maj : LUKKET
Søndag den 3. maj : 13:00 til 15:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP