Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

01.07.2009 Slutspil

Kære Vinvenner,
slutspil.jpg
Forleden fløj ovenstående musvit (“cinciallegra”) ind igennem udestuens dør, der var på klem.. Katten Ciccio blev straks opmærksom på det, mens det tog mig nogle minutter før jeg rejste mig fra computeren her, for at finde ud af årsagen til al den rasle og den larm. Nu er jeg ikke velbevandret i fuglenes adfærd, men vil vove den påstand at musvitten drillede katten. Selv om jeg holdte katten væk og helt åbnede for dørene, blev musvitten ved med at flyve rundt i stuen og altid tæt til katten. Da denne kom i farlig afstand, flyttede musvitten en smule længere op og væk, lige som den gjorde på persiennerne her.  Jeg er næsten sikker på at hvis katten var kommet for tæt, ville musvitten have angrebet ham med næb og kløer.  

Det var også det jeg agtede at gøre nu i løbet af juli måned: angribe jer med næb, kløer og “uovervindelige” sommerudsalgstilbudder, da jeg fik følgende mail :

“Caro Merolli,
la presente per informarLa ufficialmente che i terreni della Fattoria La Loggia sono stati venduti a terzi  a causa della cessione dell'attività per limiti di età del sottoscritto. Il vino a magazzino viene offerto ai nostri importatori a prezzi di realizzo. Gli interessati possono rivolgersi direttamente al sottoscritto. La presente offerta è valida fino ad esaurimento scorte. Grazie ancora a tutti per la preziosa collaborazione di questi anni. Se avrete l'occasione, venite a trovarci. Sarete sempre graditissimi ospiti. Tanti cordiali saluti:

Giulio Baruffaldi”

Kort oversat betyder det at La Loggia har solgt sine vinmarker – pga ejernes alder  - og at vinbeholdningen realiseres. Efter en lang samtale med Giulio Baruffaldi besluttede jeg mig for at også sælge ud af min beholdning. Hver ting må have en end og hverken Giulio Baruffaldi eller hans kone Cucca Roaldi har børn eller nogen der kan tage over. Der er noget vemod i det, da La Loggia var en af de første vine jeg importerede ( en Chianti Classico Riserva 1974 i magnumflakser) men sådan er det. Og som Giulio Baruffaldi skriver “I vil altid være kærkomne gæster”.  Det sidste gælder nok hans importører og mig, som mailen er stilet til, men flere af vinvennerne har boet i La Loggias smukke huse og nydt ejernes gæstefrihed. Den del af gårdens aktiviteter (*) vil fortsætte men vinene er emne for et veritabel slutspilspris.

Derfor er der på tilbud nu : 

 • 534 flasker x Terra dei Cavalieri 2003  Chianti Classico DOCG alm. pris 95,- kr.
  SLUTSPILPRIS : 65,- kr.
 • 215 flasker Terra dei Cavalieri 2005 Chianti Classico DOCG alm. pris 95,- kr.
  SLUTSPILSPRIS: 75,- kr.
 • 405 flasker Eclipse Chianti Classico Riserva 2003 DOCG 139,- kr.
  SLUTSPILSPRIS: 100,- kr.
 • 62 x flasker Nearco Toscana IgT alm. pris 200,- kr.
  SLUTSPILSPRIS: 130,- kr.


For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “LOGGIA” i Emne/Subject. Skriv hvilken vine I vil have. Fragt fra 1 til 13 flasker : 125,- kr.

La Loggias Chianti Classico er serdeles velanskrevne  og Chianti Classico 2005 DOC La Loggia,  har netop fået følgende skudsmål i bladet “Spis Bedre” (juni 2009):

“Indtagende, lidt floral næse med snert af skovbær og chokolade. På samme tid intens og indsmigrende med flot frugtsødme og en rank lidt mineralsk finale. Vinøs og stringent. Flot vin til prisen. Den er velegnet til: de fine gæstemiddage med store  stege eller bøffer af okse eller kalv. Også perfekt til stegt fuglevildt eller til en enkelt tilberedt dyre- eller lammeryg.  Til et stegt andebryst. Til elegante pastaretter med oste. Fin gæstevin, tiltalende lethed men pas på med krydderierne.”

Mere kan I ikke forlange for 95,- kr: “Flot vin til prisen.”

Først til mølle......(ingen reservation af ubetalte vine)

Ciao,
Carlo


(*) http://www.fattorialaloggia.com/

PS

Rolig: vi holder ikke ferielukket. Det ville være vanvittigt at rejse fra Danmark, når sommeren endelig er her....

OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE
på lageret beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
(indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

IDAG:   Onsdag den 1. juli: 14:00 til 17:00
Torsdag den 2. juli: 14:00 til 17:00
Fredag den 3. juli: 14:00 til 17:00
Lørdag den 4. juli: LUKKET Tillykke til Alessandro Palombo &  hans Suittipai
Søndag den 5. juli : 13:00 til 15:00


Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP