Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

23.08.2009 Solur 3

Kære Vinvenner,
solur3-1.jpg
Tomaterne hat I set før, men tilbuddet har I ikke set før: i anledningen af Erik Bantis besøg i sit “moderland”, Danmark, har jeg tænkt på et tilbud, der kan give alle en mulighed for at smage den vin, som er Eriks signatur og som har gjort ham lige så berømt, som han gjorde vinen og distriktet berømt: Morellino di Scansano.

Her har I den
, i hele tre – gode – årgange: 2006 DOC, 2007 DOCG, 2008 DOCG.
Opgradering fra DOC til DOCG har betydet, at det tilladte udbytte nu er noget lavere end før, men det har haft ringe indflydelse på Eriks Morellinos kvalitet, da han opererede med lavt udbytte også før loven trådte i kraft. Saftig, autentisk og rustik Morellino som vil vække genkendelses glæde hos alle dem, kender Eriks vine, og som vil give indsigt i Eriks håndværk hos de nye vinvenner.

For at bestille
en kasse med 4 af hver årgang send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “MORELLINO” i Emne/Subject. Prisen er 828,- kr. (12 x 69,- kr.). Fragten 125,- kr. overalt i Danmark.

Eriks besøg
er også en passende lejlighed til at genoplive et klassisk tilbud: “SOLUR”.
Navnet stammer fra engang i 2007, da Erik sagde til mig:
“Vinvennerne er lige som solurene: de tæller kun de lyse timer. De fleste har bøvl nok med skattefar, kontorcheferne, kollegaerne, konen, kæresten, børnene, parkeringsafgifterne, for ikke at tale om elskerinden, religionen, dræbersneglene (det var  jo i 2007), de jyske motorveje, stigende priser på viagra og alt det der ikke lever op til vore forventninger, om hvordan verden burde være. Dine vinvenner har rimelige krav: de forlanger ikke mere
af dig og mig end en vin, der koster tres kroner men smager som ethundrede. Så lav en blandet kasse med hilsener fra mig til dine “meridiane” (solure, på italiensk).”
Siden har jeg med jævne mellemrum lavet et Solur tilbud og nu er vi kommet til SOLUR 3. En glimrende smagekasse til en meget fornuftig pris. Kassen indeholder: 2 x Morellino 2006, 2007, 2008; 2 x Aquilaia 2006; 2 x Morellino Riserva 2005 cru Ciabatta; 2 x Morellino Riserva 2006 cru Ciabatta. Prisen er 1.188,- kr. Fragten, som er delvis sponsoreret af Erik Banti, er 75,- kr. overalt i landet.

For at bestille
sådan en kasse send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “SOLUR 3” i Emne/Subject.

Ciao,
Carlo


En opmærksom vinven har gjort mig ... opmærksom på, at det billede jeg brugte til illustration af CARLOMAGNO-tilbuddet sidste uge, viste det forkerte nummer af “MAD & VENNER”. Tak. Det vidste jeg godt men forklaringen er, at billedet blev taget FØR vinen fik en så rosende omtale af Marietta Tiedemann i artiklen om de italienske vine i August-nummeret af “MAD & Venner”, der kører et stort temanummer om Italien. Bladet skulle gerne se sådan ud:
solur3-2.jpg
og det er stadigvæk i kioskene. CARLOMAGNO-tilbuddet kan I se her: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=553&Itemid=93

GRUPPEKØB:
I går alle og skubber på for at Barolo Cerrati 2004 gerne skulle komme på Gruppekøb igen. Og jeg har også købt ind så hatten passer. Men der er en anden vin, som jeg ønsker at sætte på Gruppekøb. Som en slags provokation. Det er ikke en vin I plejer at være vilde med, den koster kun 85,- kr., men jeg har set samme vintype blive solgt til langt dyrere pris, helt op til 115,- kr. for et flot eksemplar af den berømte Luciano Sandrone. Natale sagde til mig: “Hvad er forskellen på Sandrones Dolcetto og min Dolcetto?” Jeg svarede: “Sikkert navnet. Og tiden: Sandrone har været i gang noget før dig og han laver små juveler...”. “Min er mindst lige så god” svarede Natale på en konstaterende måde. “Ja: så skal du bare vente tyve år, så bliver du lige så kendt og tilpas mange har smagt på din Dolcetto og dine vine iøvrigt.”  Natale mente, at en årgang som 2008 burde alle smage og så var der kun min trumf tilbage: “Vi laver et Gruppekøb: det plejer at få vinvennerne ud af starthullerne.”

Nu er det ikke fordi jeg har alverdens mængder af denne 2008: knap firehundrede flasker her og måske tilsvarende mange hos Natale. Men jeg vil gerne teste Natales ærekære opfordring og lancere et GRUPPEKØB for DOLCETTO d’ALBA 2008 DOC Cascina Baricchi.

Almindelig pris er 85,- kr.
Kan vi nå målet - 360 flasker - inden søndag den 30. august er GRUPPEKØBs pris: 68,- kr.

For at være med send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “GRUPPEKØB: DOLCETTO” i Emne/Subject og skriv det antal flasker I ønker at købe. (Der er hverken minimum eller ... maximum for at være med.)

OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
(indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG:  Lørdag den 22. august: LUKKET
Søndag den 23. august: LUKKET: GARAGEVIN
Mandag den 24. august: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 25. august: 14:00 til 17:00
Onsdag den 26. august: OBS! LUKKET  
Torsdag den 27. august: 14:00 til 17:00
Fredag den 28. august: 12:00 til 16:00 OBS! OBS! OBS!
Lørdag den 29. august: LUKKET
Søndag den 30. august: 13:00 til 15:00
Mandag den 31. august: 14:00 til 17:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP