Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

09.09.2009 EXTRA MAIL: Igen et scoop

Kære Vinvenner,
igenetscoop.jpg
Undskyld jeg forstyrrer, men scoop'erne har det med at ramme én uden forudgående varsel!

I går modtog jeg den nye årgang Chianti fra Pietro Majnoni. Da jeg var på lageret og skulle cykle hjem, lagde jeg en flaske i min rygsæk og tænkte på at smage på vinen med det samme, sådan lige fra eksportvognen. Mens jeg lavede aftensmad, trak jeg flasken op og hældte et halvt glas til mig selv.

WOW!!

Grunden til at jeg nu skriver denne korte ekstra mail, er at jeg blev væltet omkuld. Nej, ikke af vinens 14,5%, da de “forsvinder” i den fyldige smag men netop af vinens eksceptionelle kvalitet.

I skal ikke kun tænke på det liflige og det vederkvægende: vær ikke et sekund i tvivl om, at denne Superiore sender mange Rosso di Montalcino, supertoskanere og almindelige Brunello til tælling.

Jamen, jeg har næsten intet ord for at beskrive vinen. Vi er helt på toppen og jeg blev nødt til at ringe til producenten for at sige “tak”!

Jeg regner med, at I også vil være glade og derfor denne extra mail og dette tilbud. Prisen er 115,- kr. pr. bastflaske. Bastflasken indeholder 1,5 liter dvs. to almindelige flasker.

Ved køb af 6 flasker er prisen 99,-.

Jeg ville have det skidt, hvis I tog på efterårsferie eller på weekend uden mindst én flaske af denne “Superiore”(*) . Derfor mit efterårsferievenlige forslag:

For at bestille en kasse med seks bastflasker send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med tekste “SUPERIORE” i Emne/Subject.

Prisen er  594,- kr (6 x 99,-). Fragt 125,- kr. overalt i landet.

Ciao,
Carlo


(*) “Superiore” betyder, at vinen har en længere lagring og en højere alkoholstyrke end tilsvarende vine fra samme denomination.
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP