Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

25.10.2009 Et kærtegn af en vin

Kære Vinvenner,
etkaertegnafenvin.jpg
Det kom bag på mig, at så mange af jer kunne gætte “Ballrooms of Mars”, et gammelt halvfjerdser hit af T.Rex. Har I transgooglet min oversættelse eller var det så nemt? Humm..: jeg må prøve med nogle lidt mere vanskelige italienske poptekster, næste gang jeg bliver inspireret ......
Lige nu er der tre vinvenner, der har gættet og modtager deres saftige sixpack. Navnene er “kendt af redaktionen” og de vil kun blive publiceret, hvis vinderne giver tilladelse. I hvert fald: tillykke med det!!

TILLYKKE! er også noget vi må siger til Natale Simonetta, når han kommer nu den 28. i København og den 30. i Odense. “Congratulations” for hans vellykkede Nebbiolo 2005 Langhe DOC. Alle jer, der har været glade for 2003 og 2004, vil juble over denne 2005! Det er en nebbiolo-nebbiolo, som I vil blive fascineret og ... afhængige af. Da jeg, mod alle kunstens regler, kværkede en flaske lige ned fra exportbilen, var der to indtryk, der meldte sig: viol og kærtegn. Duften af violen er det, man ofte læser i de hellige bøger om nebbiolo: her kan I sande den “live”. Og selv om vinen netop er frigivet, fremstår den allerede med et fløjlsvæsen, som henleder tanken på et kærtegn. Er Carlo gået i romantisk selvsving? Nej, tværtimod: jeg prøver at være så sober som mulig: der er mange andre nuancer og facetter, som denne Nebbiolo 2005 byder på. Flere vinvenner har bedyret, at Natales Nebbiolo ikke burde
sammenlignes med andre Nebbiolo Langhe eller d’Alba men snarere med enkeltmarks Barbaresco. Hvilket giver mening, da vinen i realiteten er produktet af én cru: “Cascina Baricchi” hvis kvalitet bekræftes år efter år.

For at bestille en kasse med seks flasker Nebbiolo Langhe DOC 2005 send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “NEBBE” i Emne/Subject. Prisen er 834,- (6 x 139,-) Fragt: 125,- kr. overalt i landet.

For at bestille tolv flasker Nebbiolo Langhe DOC 2005 send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “2xNEBBE” i Emne/Subject. Prisen er 1.668,- (12 x 139,-) Fragt: 0,- kr. overalt i landet.

På billedet ser I samme Nebbiolo 2005 i magnum og i dobbeltmagnum. De to store størrelser lagerføres ikke men fremstilles efter bestilling. Leveringstid ca. 3 uger. Priser er: 345,-kr. for magnum og 690,- for dobbelt magnum. Begge kommer i originale trækasser.

Ønsker I at bestille de store flasker send venligst en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “MAGNUM” i Emne/Subject. Skriv venligst om antal, type og ønsket leveringstidspunkt.

BRIGANTE: PINOT NERO

Natale har også sendt den nye årgang – 2004 – af sin urovækkende pinot nero: BRIGANTE. Vinen vil kunne smages den 28. ds. i Annexet og den 30. ds. i Odense. Med denne vin har jeg også en komplet samling af italienske pinot nero og er klar til den lovede smagning “Pinot Nero: den italienske vej”. De vinvenner, der har givet tilsagn om deres interesse, behøver ikke at skrive igen. Andre interesserede kan sende en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “PINOTNERO” i Emne/Subject. Jeg vil kontakte dem senere mht. dato og sted.

LUIANOS “VERAMENTE MOLTI”


Alessandro Palombo ringede for at høre, hvordan går det med promotionen af hans vine. “Rigtig fint, svarede jeg, bortset fra at der er rigtig mange (“veramente molti”), der benytter sig af den gratis fragt for kun at bestille din billigste vin “Luianico 2007 Toscana IgT”, mens meningen med din sponsorering af fragten jo var, at vinvennerne skulle prøve lidt af hvert af din produktion.” Alessandro som sin unge alder til trods har et meget filosofisk syn på verden sagde: “Hellere vores lille vin end konkurrenternes.” Hvilket dybest set er meget rigtigt, især da Luianico 2007 (sangiovese + merlot) smager rigtig godt i sin klasse (39,- kr. ved køb af 12). Når nu det er Alessandro, der er den glade fragtgiver, går alt op i den vinøse og økonomiske højere enhed. Fra min side dog ville jeg være meget glad, på jeres og jeres smagsløgs vegne, hvis I benyttede, som flere også har gjort, den gratis fragt for at prøve lidt af hvert af Alessandros Chianti Classico vine.... Promotionen fortsætter som skrevet til den 1. november: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=573&Itemid=93


Ciao,
Carlo


OBS! ÆNDRING AF ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:
(indgang MODSAT SIDE = på højre side af vores røde bygning!)

I DAG: Søndag den 25. oktober: åben 13:00 til 15:00
Mandag den 26. oktober: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 27. oktober: 14:00 til 17:00
Onsdag den 28. oktober: LUKKET
Torsdag den 29. oktober: 14:00 til 17:00
Fredag den 30. oktober: 14:00 til 17:00
Lørdag den 31. oktober: LUKKET
Søndag den 1. november: 13:00 til 15:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP