Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

10.02.2010 Disse velsignede prisnedsættelser

Kære Vinvenner,
dissevelsi.jpg 

Der er noget, der tyder på, at I kan li’.... prisnedsættelserne. Jamen så får I prisnedsættelser. Faktisk viser det sig, at størstedelen af vinen, der bliver solgt i Danmark, først bliver
solgt, når prisen er sat ned. Om prisnedsættelserne er ægte eller fiktive, er noget som Forbrugerombudsmanden snart vil tage hånd om med en ny tilbudslov, der træder i kraft den 1. marts.

Jeg hilser den nye lov velkommen. Alle mine vine og priser gennem de sidste ti år står for alle at se i de ugemails, der er opdateret på nettet. Dér kan I følge prisernes tur på rutschebanerne
op og ned og op igen og Norwegian Blue og lignende humørprægede tiltag.

Jeg ville helst sælge til den pris, der giver mig den avance, som jeg skal hive hjem for at holde vandskorpen i behørig afstand fra numsen. Og det lykkes for det meste. Undtagelserne gives.
Især hvis jeg har forliebt mig i vine, som kun de færreste af jer vil vide om. Eller hvis producenten beder mig om at trykke på speederen.

Det skete fornyligt med vinene fra Donato D’Angelo og med Shará 2005 fra Cascina Baricchi.

Derfor i denne mail en hurtig opdatering af beholdningerne og mulighederne for genanskaffelser:

SHARÀ 2005.
I skrivende stund er der kun knap halvfems flasker tilbage. Så er vinen udsolgt her i Holte. Natale har cirka firehundrede flasker mere, men om han vil sælge dem alle til mig og til samme promotionspris, er ikke forhandlet på plads endnu. Så med de sidste halvfems flasker melder jeg slut på den promotion, I kan læse om her: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=611&Itemid=93

DONATO D’ANGELO.
Har bedt mig om at “pushe vinene” og har givet mig nogle meget fine prisnedsættelser på sine bedste vine. Da beholdningen på mit lager ikke var stor nok til alle, sendte jeg et tilbud på mini-Gruppekøb til Friadgangisterne: de har sat deres alt andet end klamme hænder på godterne og situationen kan I se længere nede i mailen. Når jeg skriver om det igen her, er det fordi Donato vil kunne komme til undsætning med flere flasker med kort varsel, hvis I skulle gå amok med bestillingerne. Med denne prisnedsættelse, ville det være..... masokistisk af jer, hvis I ikke gjorde det:

(1)
Serra Querce 2004  Basilicata IgT 13% UDSOLGT
70% aglianico 30% merlot
Almindelig pris: 125 kr.
Ved Gruppekøb af alle 83 flasker: 89,- kr.
Udsolgt hos D’Angelo.

(2)
Vigna Caselle 2004 Aglianico Riserva DOC 13% FÅ FLASKER
Almindelig pris: 159,- kr.
Ved Gruppekøb af alle 168 flasker: 109,- kr.

(3) 
Canneto 2006 Basilicata IgT 13,5% CA. 70 FLASKER
Fra de ældste vinmarker. Meget lavt udbytte.
Almindelig pris: 145,- kr.
Ved Gruppekøb af alle 173 flasker: 96,-

(4)
Valle del Noce 2006  Aglianico DOC 13,5% FÅ FLASKER
Enkeltmark aglianico fra “Hasselnøddedalen”
Almindelig pris: 159,- kr.
Ved Gruppekøb af alle 93 flasker: 115,- kr.

For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “D’ANGELO” i Emne/Subject. Skriv navnet eller tallet på de vine I ønsker at bestille samt det ønskede antal.

Til de nye Vinvenner, der ikke kender D’Angelos vine: vi er i den italienske vinelite. Vinene smager godt nu og har alle mindst fra fire til otte års gode liv foran sig. Drikkes de nu, er det bedst med en tur i karaflen en halv time før servering.


BAROLO
Dér, hvor prisnedsættelserne virkelig har betydet noget, er på BAROLO. Prapó 2003 er udsolgt og der er kun få flasker af Rupestris 2003, men ellers står tilbuddet ved magt. Naturligvis kan I erstatte Prapó 2003 med Broglio, Cerrati eller Vigna Cucco.

http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=606&Itemid=93

Jeg har også udarbejdet en revideret BAROLO-liste, som I kan rekvirere ved at sende den sædvanlige svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “Jubiiii” i Emne/Subject.

BARBERA
Fra 85,- til 68,- kr. Gå en tur på nettet og stik den, hvis I kan finde en Barbera d’Alba 2008, der smager bedre OG er fornuftigere prissat. Vinavisen.dk gav den fem stjerner ud af fem og skrev:  Cascina Cucco, Barbera d'Alba, Italien, 2008 68 kr., pris ved 6 flasker “Saftig og meget lækker rødvin, nærmest kødfuld, fortættet. En flot vin. Glimrende ledsager til mad. Pengene værd.”


Ciao,
Carlo


ÅBNINGSTIDERNE på vort lager beliggende Skovlytoften 1, i 2840 Holte:

I DAG: Onsdag den 10. februar: 14:00 til 17:00
Torsdag den 11. februar: 14:00 til 17:00
Fredag den 12. februar: 14:00 til 17:00
Lørdag den 13. februar: LUKKET
Søndag den 14. februar: 13:00 til 15:00 San Valentino
“Til San Valentino
drik en vino
drik den sammen
til fryd og gammen
drik den med Else
drik den med Tina
bare det er Mutina”

(Elendigt rim men til 55,- kr. flasken kan I ikke forlange mere)

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP