Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

10.05.2010 Anmeldelser

Kære Vinvenner,
anmeldelser.jpg
“Drikker du andet end italiensk vin?” spurgte den svenske vinven, som var kommet hele vejen fra Stockholm for at hente noget vin. “Jo, da. Jeg drikker alt. Man skal holde sig informeret om fjenden...” Så hentede han en flaske fra bilen og forærede den mig den. Det er den flaske Domaine Singla, som I ser på billedet sammen med ugens høst af testflasker og “support”. Hvis der er nogen, der undrer sig over, at jeg spiser spirede løg, vil jeg berolige alle ved at sige, at det er en del af et projekt, som jeg er ved at køre. Mere om det senere, hvis jeg overlever. Jeg vil smage den franske Côtes du Roussilon med glæde og vil lede efter dens kvaliteter. Jeg har lovet ham om at sende en mail og fortælle om mine indtryk af vinen.

Det med at høre andres meninger om ens vine er altid nyttigt og rart.. “Rart” hvis vinene bliver positivt vurderet lige som min/jeres/vor MUTINA 2009 Lambrusco Grasparossa di Castelvetro DOC, som af Vinhulen.dk fik betegnelsen: “exceptionel til prisen” dvs. “Kanon Vin til Spotpris”. Her er anmeldelsen:

“Violet med violet skum. Helt sødmefuld næse med mørke kirsebær og soleklar marcipan. En lille floral tone titter frem. Det her er guf for næsen og så klart en sødmeperle. Vinen er frisk og let mousserende i munden efterfulgt af mørke kirsebær og marcipan i en pænt sødmefuld stil uden at overdrive. Frugtsyren er frisk og afstemt fornemt til lige at rense munden uden at fjerne den herlige kirsebærfrugt og samtidig beholde lidt sødme. Det sikres af en fin syrligehed. Balancen er ypperlig og strukturen rank. Det er helt uforståeligt, at denne vin ikke koster mere. Det er et fund til prisen og sommerens så absolut klareste hit – igen i år! Drik 2010. KTS – exceptionel til prisen. “PRISEN er jo: 55,- kr. flasken

og her er vinen, med et par lokale ledsagere:
anmeldelser1.jpg
For at bestille 12 flasker send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “MUTINA” i Emne/Subject. Pris 660,- (12 x 55,-). Fragt 125,- kr.. overalt i landet.

(i.t.a. fest og ballade: der er også en engros pris, der starter ved køb af minimum 120 flasker) 

PÅ DEN ANDEN SIDE

Anmeldelserne kan også falde uheldigt ud. Dem skal man også akceptere ydmygt og loyalt, selv om man (jeg) er vildt uenig i det skudsmål, som vinavisen.dk gav til

Mascarello, Nebbiolo, Langhe, Italien, 2007, 160 kr. Rødvin med en markant citrus-syre - en udpræget madvin, gerne til lidt fede retter. Helt billig er den ikke.

Bortset fra at vi må have oplyst en forkert pris (den rigtige pris er 185,-)(*), er det min urokkelige mening, at vinavisens panel må være kommet forkert ind på denne vin: den smager ... ja, her vil jeg lade ordet til to af de mange andre rosende anmeldelser. Den første fra en dansk vinven, som går lige til “the heart of the matter”:

“Kære Carlo,
Smagte Mascarellos Nebbiolo: Hold da kæft, hvor er den god. Helt afsindig udvikling i glasset henover aftenen.
Jeg vender tilbage med bestilling.”


Den anden – igen en svensker! - hvor vinen bliver sammenlignet med en tiger!

http://vinare.blogspot.com/2010/04/2007-giuseppe-mascarello-langhe.html

Derfor min tyrkertro på at vinavisen.dk’s panel har taget fundamentelt fejl af vinen.
Det kan ske og det hører til spillets regler: både Mascarello og hans Nebbiolo 2007 er store nok til at tåle en misforståelse. Vinen er i øvrigt ved at blive udsolgt, så vil jeg opfordre dem, der har smagt vinen, til at skrive et par
linjer med deres ærlige mening og de andre, hvis nysgerrighed nu er vækket, til at skynde sig at bestille.(*)

“TOSCANA STRIKES BACK” og en “GATECRASHER”


Jeg regner med, at I allerede har sat X ved den 20. maj. Den formelle indbydelse og foreløbigt program sendes ultimo næste uge, når jeg ved besked om, hvilke vine der har nået færgen eller broen. Glæd jer allerede nu til mindst et SCOOP.

Der er dog en vin, som vil komme allerede i morgen, for at sikre sig en plads i Toscana-smagningen. Det er “gatecrasheren” Barbera d’Alba 2009 DOC fra Cascina Cucco.

Det er den unge, saftige, ikke-fadlagrede og meget balancerede Barbera, som så mange af jer har sagt godt for. Netop jeres præference har sat mig i stand til at købe stort ind og derved få den oprindelige gruppekøbspris til at blive den faste pris ved køb af minimum seks flasker.

Jeg er sikker på, at mange vil være glade for den nye årgang!

Pris ved én flaske: 85,-kr. Ved køb af minimum 6 flasker: 68,- kr.
Mit forslag er: køb mange!! I vil ikke fortryde det.

For at bestille en rask sixpack, send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “2009” i Emne/Subject. Pris: 408,- (6 x 68,-). Fragt fra 1 til 12 flasker: 125,- kr. overalt i landet.

Levering/afhentning fra på mandag den 10. maj.

Ciao,
Carlo


(*) http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=625&Itemid=93ÅBNINGSTIDERNE
på vort lager beliggende Skovlytoften 1, i 2840 Holte:

I DAG, Søndag den 9. maj: 13:00 til 15:00
Mandag den 10. maj: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 11. maj: 14:00 til 17:00
Onsdag den 12. maj: 14:00 til 17:00
Torsdag den 13. maj: LUKKET (evt. afhentninger efter forudgående aftale)
Fredag den 14. maj: 14:00 til 17:00
Lørdag den 15. maj: LUKKET
Søndag den 16. maj: 13:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP