Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

14.07.2010 RYD OP

Kære Vinvenner,
rydop.jpg
En filosofiprofessor holdt
en dag følgende foredrag for sine studerende: han tog et stort tomt marmeladeglas og begyndte at fylde det op med nogle sten helt op til randen.

Da han var færdig, spurgte han de studerende, om glasset var fyldt. De studerende svarede ja.

Så tog han en dåse grønne bønner frem, hældte dem langsomt i glasset, og ved at ryste glasset forsigtigt, fik han de grønne bønner til at lægge sig mellem stenene.

Så spurgte professoren igen, om glasset var fyldt og de studerende svarede ja, at glasset nu var fuldt.

Men professoren tog nu en æske fuldt af sand frem og hældte sandet i glasset: sandets fine korn optog hver ledigt rum i glasset op til randen. Atter engang spurgte professoren, om de studerende mente, om glasset var fyldt og svaret var at ja, denne gang var glasset afgjort fuldt.

Nu tog professoren en flaske MUTINA 2009 Lambrusco DOC og hældte vinen i glasset. Sandet blev vædet, og de studerene brød ud i hjertelig latter.

Såsnart som de studerende blev opmærksomme igen, sagde professoren: “Dette glas er jeres liv: stenene er de væsentlige ting i livet: familien, helbredet, børnene - de ting som stadigvæk ville fylde livet, selv om hele resten ikke skulle være der. De grønne bønner er de ting, der er vigtige for jer: jobbet, huset, bilen. Sandet er resten, alle de små ting.

Hvis I kommer sandet ind først, ville der ikke være plads til bønnerne og stenene. Det samme kan I sige om jeres liv. Hvis I bruger al jeres tid og energi på de små ting, vil I ikke have plads til de ting, der er væsentlige i livet. Brug jeres tid på at lege med børnene, gå i biografen, møde jeres venner. Nyd livet: der vil altid være tid til at arbejde, gøre rent, vaske bilen. Tag jer af stenene først, beslut jer for jeres prioriteter, resten er kun sand.

En studerende rakte hånden i vejret og spurgte, hvad vinen betød. Professoren smilede: “Jeg er glad for, at du stillede spørgsmålet: det var bare for at bevise, at lige meget hvor fyldt jeres liv er, så vil der altid være plads til et par glas  MUTINA 2009 Lambrusco .”

Historien er ikke min og i den oprindelige udgave er det en dåseøl, der bliver hældt i glasset. Pointen er dog det samme, især når MUTINA er lige så folkekær som øl (næsten da)  og kun koster 55,- kr. flasken.

For at bestille en kasse med 12 flasker MUTINA send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “MUTINA” i Emne/Subject. Pris 660,- kr. (12 x 55,-).
Fragt fra 1 til 12 flasker: 125,- kr.
Producenten af MUTINA, Chiarli, fejrer sit 150 års jubilæum i år og giver gratis fragt ved bestilling af mindst 24 flasker MUTINA.

ALTID LAMBRUSCO ??...

Hvis der skulle være nogen blandt landliggerne og de hjemmeferierende, der undrer sig over, at jeg kun har Lambrusco, er mit svar: ”Nej, der er en velsignelse af vine, nærmere beregnet firehundredesyvtifire, som er der al mulig grund for at gå på jagt gennem ugemails på hjemmesiden.”

Blandt disse vine den nye årgang af VIOLA 2009 Traminer Aromatico.
Prisen er 85,- kr.  og vinen hører til de tørrere Traminer, hvor aromatikken spiller bande med de tørre sprøde toner, der har gjort denne Traminer Aromatico til én af jeres favoritter.
Selv havestolene bukker og nejer for VIOLA!RYD-OP-LISTEN

HVOR ER LISTEN? Ingen steder og i alle ugemails!!

I stedet for at jeg skriver en alenlang liste, bruger vi denne fremgangsmåde: I udvælger jer nogle vine fra de mange ugemails, og sender mig et bud på de vine, som I ønsker at købe med besked om den pris I vil give, ved at benytte jer af følgende link: http://www.carlomerolli.dk/index.php?option=com_facileforms&Itemid=165

Jeg svarer alle. Det kan betale sig at være dristig og kreativ. Det kan næppe betale sig at være for dristig og for kreativ: svaret bliver i så fald PÆNT NEJ TAK.

Lidt om de særlige betingelser, der gælder for denne RYD-OP:

VARIGHED: fra det øjeblik I modtager denne mail til så længe lager haves. Dog senest søndag den 1. august 2010.

A) MINIMUMKØB: 12 flasker, gerne blandet.
Husk dog at visse vine haves i meget begrænset beholdning.
Det ville altid være praktisk at indikere alternative valg.
Eller lade mig vælge en erstatning for jer. Ønsker I ikke alternative vine eller stoler I ikke på mig ( det kan have en vis reson) skriv det bare på jeres mail.

B) RESERVATIONER:
det er ikke muligt at reservere vinene til senere betaling.
Det er naturligvis muligt at hente/få leveret betalte vine på et senere tidspunkt.

C) FØRST TIL MØLLE:
I får hurtigt svar på jeres bestillinger: jeg sender en faktura pr. e-mail.
Hvis fakturaen ikke dukker op på jeres skærm i løbet af max. fem timer, kontakt mig da venligst igen. Er jeres betaling ikke modtaget i løbet af tre arbejdsdage fra bestillingen, betragtes ordren som annulleret.

D) FRAGT / LEVERING:
forhøjes til 165,- kr. for alle RYD-OP vine, uanset kvantum (dvs. også for bestillinger over 2.500,- kr.).

G) I TVIVL?
Skriv til mig!

H) ELLERS:
God sommerferie!

Ciao,

Carlo

ÅBNINGSTIDERNE på vort lager beliggende Skovlytoften 1, i  2840 Holte:

 OBS!  I  DAG:  
Onsdag den 14. juli: 14:00 til 17:00 “Allons enfants!”
                            Torsdag den 15. juli: 14:00 til 17:00
                            Fredag den 16. juli: 14:00 til 17:00
                            Lørdag den 17. juli: LUKKET
                            Søndag den 18. juli: 13:00 til 15:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP