Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

17.10.2010 Et scoop under kartoffelferien

Kære Vinvenner,

Dengang værnepligten varede mere end et år, fik soldaterne fri for at hjælpe med vinhøsten eller kartoffehøsten. I Italien, ihvertfald. Derfor kender italienerne ikke til begrebet “efterårsferie” men de ældre blandt producenterne husker begrebet “vinhøstferien” eller “kartoffelferien”. Hvad skal jeg lave i efterårsferien? Sikkert checke en hel masse mails fra jer med "out of office" "ferie" "ikke til stede" osv. Her? Business as usual.

Faktisk lidt mere business end usual, fordi nu på tirsdag har vi fået adviseret en forsendelse indeholdende nogle vine, som I nok bliver glade for.

SOMETIMES THEY COME BACK
Et scoop under kartoffelferien
Francesco Siciliani kontaktede mig for en måned siden og fortalte mig, at han havde valgt at trække sig ud af det kompagniskab, der skulle distribuere hans vine “worldwide”. Om jeg var interesseret? Naturligvis var jeg det. San Francesco har været et af vore “historiske” agenturer og Ciró vinene den slags vine, der skiller vandene: enten er man vild med dem eller også kan man ikke lide dem. Lige noget for os, hvor “os” er mig selv og en del af vinvennerne. De samme, der synes om Etna Rosso, Freisa, Cesanese, Bonarda og mange andre gode mere eller mindre kendte “lokale” italienske vine. De samme vinvenner, som vinmæssigt gerne går lidt ud af alfarvej og ikke er bange for at prøve noget nyt og noget ustandardiseret. Velkommen!

Ciró er nu en ret kendt vin. Den har været i omløb i omtrent tretusind år, stort set med uforandret stil. Fattoria San Francesco fremstiller både de klassiske, hvide, rosé og røde Ciró Classico DOC med lidt eller ingen fadlagring og enkeltmark (Ronco dei Quattroventi) og varianter med både barriquelagring (Donna Madda) og “hjælp” fra andre druer end “gaglioppo”, som er distriktets hoveddrue.

I en kommende mail vil jeg vende tilbage til en mere detaljeret præsentation af de enkelte vine. Idag vil jeg bare friste jeres nysgerrighed med et introduktionstilbud på en blandet kasse, som Francesco Siciliani sponsorerer fragten for, for at fejre genoptagelsen af samarbejdet.

Kassen indeholder:

4 x Ciró Rosso DOC 2009 à 65,- = 260,
1 x Ciró Rosato DOC 2009 65,- = 65,-
1 x Ciró Bianco DOC 2009 65,- = 65,-
2 x Ronco Quattroventi 2005 = à 135,-
1 x Ronco Quattroventi Rosato 2009 = 115,-
2 x Donna Madda 2007 = à 125,-
1 x Pernicoló Bianco = 115,-


I alt 1.140,- kr. Introduktionsrabat: 200,- kr.
Introduktionspris: 940,- Fragt overalt i landet  0,- kr.
For at bestille sådan en kasse send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “CIRÒ” i Emne/Subject.
Kassens sammensætning kan ændres, i så fald almindelige fragtrater.

Den anden vin, der lander på lager nu på tirsdag, er en gammelkending i en ny årgang. Er den det, man kalder:

EN “CROWD PLEASER”?


Jo, afgjort. Og alligevel lidt mere end det. I vil give mig ret, når I har smagt Franco Zanovellos 2008 Cabernet Veneto IgT. Mumms! Ikke et øje tørt og velegnet til julemaden. Alle dem af jer, der husker hvor god 2006eren var, kan begynde at glæde sig over den 2008, som vi vil modtage nu på tirsdag. Efter manges opfordring kommer vinen igen med den oprindelige “grafiske” etiket herunder afbildet på årgang 2006:
Et scoop under kartoffelferien
Prisen uændret: 75,- kr.
Franco Zanovello sponsorerer fragten ved køb af en kasse med 12 flasker.
For at bestille send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “ZANO” i Emne/Subject.

Pris ved 12 ens flasker: 900,- kr. Fragt: 0,- kr. overalt i landet.

ENGROS

Lige som sidst er der mulighed for engros pris ved køb af minimum 120 flasker: 59,- inkl. moms. Engros prisen forudsætter afhentning fra lageret, Skovlytoften 1 i 2840 Holte.

Ciao,
Carlo


PS:
ESBJERG


Tak for sidst til alle vinvennerne der mødte op til smagningen i Musikhuset i onsdags. Vi var meget glade for at være der og for at gentage, hvad jeg mange gange hørte om de vine, vi skænkede, var oplevelsen “ikke helt dårlig”.

Ved samme smagning blev TABUI Barolo 2000 Riserva blåstemplet som den dejlige store Barolo den er – og bestilt derefter. Tak.

Husk venligst at der også kan betales direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen på forsiden af min hjemmeside:


http://www.carlomerolli.dk/onlinebetaling/paymentform.htm

ÅBNINGSTIDERNE på vort lager beliggende Skovlytoften 1, i  2840 Holte:

                     I DAG:  Søndag den 17. oktober: 13:00 til 15:00
                                    Mandag den 18. oktober: LUKKET
                                    Tirsdag den 19. oktober: 14:00 til 17:00
                                    Onsdag den 20. oktober: 14:00 til 17:00
                                    Torsdag den 21. oktober: 14:00 til 17:00
                                    Fredag den 22. oktober: 14:00 til 16:45 OBS! OBS! OBS!
                                    Lørdag den 23. oktober: LUKKET
                                    Sødag den 24. oktober: 13:00 til 15:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP