Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

02.02.2011 Andrea udvider

Kære Vinvenner,
andrea.jpg
Først lidt lokalpatriotisme. I Danmark: noma og Bocuse d’or. I Italien: køkkenchefen Massimo Bottura fra Modena er blevet kåret som verdens bedste kok af Academie Internationale de la Gastronomie, som har sæde i Paris. Før Massimo Bottura er æren tilfaldet kokke som Bocuse, Blumenthal, Ferran Adrià, så man må sige, at den italienske kok er i pænt selskab. Er I tilfældigvis i Modena, er adressen http://www.osteriafrancescana.it/

Jeg må indrømme, at min type lokale i Modena snarere er denne her http://www.stallodelpomodoro.it/home/ men lidt glad har man da lov at være.
Tillykke til Massimo Bottura og hans passionerede stab af dygtige medarbejdere!!!

EN LANG TELEFONSAMTALE MED ANDREA RINALDI

Andrea Rinaldi har ringet for at fortælle, at søsteren Paola venter sig og at han er i gang med at bygge et nyt hus, lige ved siden af vinkælderen. Andrea venter også på familieforøgelse og “nu er det på høje tid, at jeg flytter ud af min ungkarlehybel: vi er fire snart fem og har brug for plads”.

At søde Paola venter sig kommer næppe at have indflydelse på jeres vinkøb. At Andrea bygger hus er til gengæld noget I sikkert kommer til at ..... glæde jer over. Der kommer nemlig et par gode tilbud..., “Ja tak, jeg læser gerne dine tilbud og smager gerne de nye årgange, men hvad med det jeg lige har købt?Var det ikke passende med lidt tilbagevirkende ‘action’??” Undertiden kan det betale sig at være fræk - en lektie som I kan udenad – og da jeg har handlet med Andrea i snart femten år, ved han, at det ikke bare er et udtryk for smart grådighed men en “stepping stone” til videre konstruktivt samarbejde. Det er gensidig tillid og forståelse, der fremmer samarbejdet. Svaret kom derfor prompte: “Ma sei matto?”, som passende vil kunne oversættes med: “Har du spist søm?”

Det tog kun cirka en telefontime at overbevise ham om, at det var helt og holdent i hans egen interesse at begive sig ud på denne noget usædvanlige form for promotion. Han gav sig først, da jeg fortalte ham, at der ikke var mange flasker på lageret, som han skulle “bagpromovere”. Her er, hvad der kom ud af vores aftale:

Ved køb af mindst 12 flasker gerne blandet er priserne:
  • 217 flasker x Barbera del Monferrato 2007 enkeltmark Rioglio DOC  Alm. 75,- NU: 55,-
  • 247 flasker x Barbera del Monferrato 2004 enkeltmark Sísula DOC  Alm. 105,- NU: 89,50

Da jeg sagde “top” og fortalte Andrea at jeg ville skrive til jer 
“ med hilsen og  courtesy Andrea Rinaldi”,
sagde Andrea 
“ nej, skriv hilsen fra mig men
courtesy Andreas murermester,  arkitekt og enterprenør...!”

Der er intet obligatorisk minimumkøb og I kan blande som det passer jer bedst. Mit forslag er:

For at bestille en kasse indeholdende seks af hver af ovenstående vine send blot en svarmail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “ANDREA” i Emne/Subject. Prisen er 867,- kr.
Fragt 125,- kr. overalt i landet.

For de nye vinvenner: “Sísula”  betyder: “den lille patte”. det er en lille vinmark med godsets ældste vinplanter, som giver derfor få druer, lige som et lille bryst giver lidt mælk. Vinbønderne fantasi har aldrig fejlet noget. Jeg skrev tidligere : “SISULA er en meget fyldig og meget blød, indtagende Barbera d´Asti.
Vinen fortjener virkelig at blive kendt, fordi den har en rolig og stille drikbarhed, en høj nydelsesgrad som skyldes to elementer: gamle vinstokke og en nænsom anvendelse af barrique-lagring. Barriquen er dér, men den stjæler hverken plads fra druens duft eller fra vinens “sødme”. Sisula er en vin der ikke burde mangle hos dem, der kan lide Piemontes vine, dem der leder efter en klassisk flot og fyldig stil. Vinen er perfekt nu. Holdbarhed ? Sisula 2004 kan sagtens holde tre til fem år fra dato.”

“Rioglio” er den største vinmark hos Rinaldi.
Barbera 2007 er noget mere rå og rustik, som en bedre hverdagsbarbera skal være. Absolut madvin, gerne krydrede retter. Drik nu og to-tre år frem.

Ciao,
Carlo
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra -
også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen oppe til højre
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP