Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

16.02.2011 Udsolgt og gratis fragt

Kære Vinvenner,

"Rust never sleeps" og mens de fleste og heldigste af jer holder vinterferie, er vi i gang med at bage nogle vinrævekager af karat. Først og fremmest det rigtige link til den vin, som har modtaget en meget rammende anmeldelse: Riesling 2006 DOC Paolo Saracco, og tænk under januar-RYD-OP-salget solgte vi denne vin til 55,- kr!! At det ikke er en vin for alle, burde ikke skræmme alle men kun dem, som føler sig som alle. Hvad det så end betyder, forklares på mesterlig vis af bloggeren bag http://piu-rosso.blogspot.com/search/label/riesling

UDSOLGT & GRATIS FRAGT

I må virkelig have taget Natale Simonetta’s vine til jeres hjerter, fordi nu melder vi udsolgt for Nebbiolo 2005, Nebbiolo 2006, Barbaresco 2006. Mere vil have mere, og nu må jeg finde en god Nebbiolo og en god Barbaresco andre steder, mens vi venter på de nye årgange (Nebbiolo 2007 og Barbaresco 2007), som vil blive frigivet af Cascina Baricchi engang i september i år.
Natale har spurgt mig, hvad vi kan gøre for at holde hjulene kørende indtil da og jeg har sunget for ham det gamle refræn, at hvis han ønsker at sprede sine vine over det ganske land, er det eneste, der dur, gratis fragt. “Vi kan da ikke forære gratis fragt til højre og til venstre!!”, var Natale’s første reaktion. “Nej, det kan vi ikke, men DU kan.” Og jeg tegnede for ham det skønne og det opbyggelige i at sælge mange flere flasker og lade gyngerne kompensere for karusellerne. “Carlo, jeg er vinbonde og kan ikke begynde at lege fragtmand. Hvis det er en promotionspris, vi skal frem med, så aftaler vi den nu, men jeg så helst, at du promoverede alle mine vine og ikke kun den ene eller den anden.” Jeg .... lod mig overbevise og han bandt nogle euro til projektet. Da jeg kender jeres gratisfragtliderlighed, omregnede jeg alligevel promotionen til gratis fragt. I ved, hvor godt Natale’s vine smager og jeg regner med kødannelse!

Vi starter med at kigge på: ølkapselvinen, Iltappocorona.

udsolgtoggratis.jpg
Gode anmeldelser har det ikke skortet på over for den kære ølkapselvin Iltappocorona fra Cascina Baricchi. Lad den gratis levering overalt i landet friste jer, hvis I ikke har smagt på vinen, eller skynd jer at fouragere, hvis I kender Iltappocorona. Vinen bliver bedre og bedre, frem til 2013-14, og I vil være glade for jeres indkøb nu i februar men også når grillen vil blive tændt om et par måneder eller fire.

Iltappocorona: 1 fl. 85,-. Ved køb af 6 flasker eller flere: 75,- kr. Gratis fragt overalt i landet ved køb af mindst 12 flasker, hvoraf mindst 6 er Iltappocorona og seks blandet fra Cascina Baricchi’s øvrige vine. Gratis fragt gælder KUN Iltappocorona alene og/eller sammen med andre af Cascina Baricchi’s vine.

Til de (nye såvel som gamle) Vinvenner, der måtte være lige ved at skrive for at spørge om det, er svarene:

JA: ved selvafhentning er der en yderligere prisreduktion på 2% på alle Cascina Baricchis vine.

NEJ: vi kan ikke sende eller tage andre vine, personlige effekter eller flyttegods med i denne gratis fragt, når nu vi alligevel er i gang med at sende Iltappocorona.

For at bestille tolv flasker send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “ØLKAPSEL” i Emne/Subject. Pris: 900,- kr. (12 x 75). Fragt: 0,- kr. overalt i landet.

De andre vine fra Cascina Baricchi, der kan kombineres med gratis fragt, er:
 • (65) Dolcetto d'Alba 2008 DOC Cascina Baricchi   Før: 85,- NU: 70,-
 • (66) Dolcetto d'Alba 2009 DOC Cascina Baricchi   Før: 85,- NU: 75,-
 • (92) Shará 2004 Langhe DOC 100% syrah   Før: 115,- NU: 95,-
 • (91) Et Voilá Mousserende 2002 hvid af 100% pinot nero Metodo Tradizonale  
  Før: 199,-  NU: 155,-
En særomtale fortjener BRIGANTE Pinot Nero. Druen pinot nero er Natale’s store - og gengældte – kærlighed.
Deler I hans interesse for druen, kan I bestille en kasse med tre af hver 2002, 2003, 2004, 2005 for 1.405,- kr.
 • (90) Brigante 2002 Pinot Nero Langhe DOC   Før: 165,- NU: 135,-  (få flasker)
 • (60) Brigante 2003 Pinot Nero Langhe DOC   Før: 165,- NU: 135,-
 • (93) Brigante 2004 Pinot Nero Langhe DOC   Før: 165,- NU: 135,-
 • (61) Brigante 2005 Pinot Nero Langhe DOC   Før: 165,- NU: 135,-
For at bestille en kasse med tre af hver af ovenstående Pinot Nero send blot en svarmail til
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “12 BRIGANTE” i Emne/Subject. Pris 1.405,- kr. Fragt: 0,- kr. overalt i landet.


COLLI MACERATESI
, HVOR LIGGER DE HENNE?

udsolgtoggratis1.jpg

I september ifjor besøgte jeg Tavignano og ejeren præsenterede mig for sin niece Benedetta. En fornuftig og sød romerinde med ben i næsen og formodentlig hår på brystet, fordi helt alene styrer hun en vingård, Villa Forano, og en vinproduktion i Appignano, på bakkerne omkring byen Macerata.

Macerata er den nordligste provins i Marche-regionen og her producerer Benedetta en række vine, hvis kvalitet, synes jeg, hæver sig pænt over middel og giver selv onklens udmærkede vine tørt på! Det gælder både de røde og de hvide, hvor der anvendes druer som lacrima di Morro og maceratino.

Hvis jeg lovede ikke at begynde at importere Benedetta’s vine i stor stil, kunne jeg få lov til af onklen at prøve at finde en dansk importør for Villa Forano’s mange dejlige sager. Jeg sagde OK på betingelse af, at jeg først kunne teste vinene hos Vinvennernes skarpe tunger for at høre jeres bramfrie meninger. Derfor kan I bestille en testkasse med seks vine med særlig fordelagtig fragt.

Jeg læser gerne jeres mening om kassens indhold, som er:
 • 1 x Le Piagge Colli Maceratesi Bianco DOC 2009 à 60,-
 • 1 x Monteferro Colli Maceratesi Bianco DOC 2009 à 85,-
 • 2 x Montelipa Colli Maceratesi Rosso DOC 2009 à 75,-
 • 1 x Almajano Riserva Colli Maceratesi Rosso DOC 2006 à 129,-
 • 1 x Rosso Piceno DOC 2008 à 75,-
I alt: 499,- kr. Fragt: (delvis sponsoreret) 65,- kr. overalt i landet.

For at bestille en testkasse med de seks vine send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “VILLA FORANO” i Emne/Subject.

Kassens sammensætning kan ikke ændres, men de røde Montelipa og Almajano Riserva kan bestilles til de indikerede priser og stadigvæk med delvis sponsoreret fragt 60,- kr. overalt i landet.

Mere om gården kan I læse her: http://www.fattoriaforano.it/ NYT TILTAG HAVES-ØNSKES-SÆLGES-BYTTES-FORÆRES Hvad synes I om det ?
Ciao
Carlo

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra -
også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen oppe til højre

Åbningstiderne
på lageret beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte

MEN: husk altid at læse de relevante åbningstider for den kommende uge i bunden af den seneste ugemail. Lagerets åbningstider kan skifte noget i forbindelse med vore aktiviteter, smagninger, rejser o.lign.

I DAG:  onsdag den 16. februar: 14:00 16:30
torsdag den 17. og fredag den 18. februar: 14:00 til 17:00
Lørdag den 19. februar: LUKKET
Søndag den 20. februar: 13:00 til 15:00
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP