Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

17.04.2011 Engros

Kære Vinvenner,

Engros

Mange af jer er sikkert “out of office”, så måske er det ikke det rigtige tidspunkt at lancere dette nye tiltag på, men jeg har ruget længe nok på ideen og synes, at den skal afprøves.

Tiltaget har ingen indflydelse på det almindelige ugetilbud og dets priser: det er er bare et forsøg på at sælge mere vin til restauranter, kantiner, caféer og andre, der måtte have brug for større volumen og lavere priser.

Alle kan være med, både momsregistrerede firmaer og private: “diskriminationslinjen” går ved de minimum 60 flasker. Dér starter engros-begrebet, og der er ikke yderligere rabat ved køb af flere end 60 flasker.

ENGROS

Jeg starter med billedets tre vine og hen ad vejen vil flere og flere vine kunne købes både en detail og engros. I mit regi er engros som sagt: minimum 60 flasker enten ens eller blandet, afhentet fra lageret
beliggende som bekendt Skovlytoften 1 2840 Holte.

Når I er fremme på adressen, er indgangen til højre for den røde bygning: dér kan I køre ind og læsse lækkerierne på.

Snart vil I på hjemmesiden kunne finde en sær italiensk “region”, der hedder ENGROS og dér vil I kunne se, hvilke vine der er på listen.

For alle vine vil der fremover både blive indikeret en pris en detail og (i parentes) engros prisen.

Engros vinen sælges i hele karton: det betyder intet skævt antal flasker eller anbrudte kartoner, men kun antal der er delelige med seks.

UGENS VINE

“Trio” en på billedet ovenfor har en vis smidig og elegant fylde til fælles, der gør de tre vine velegnet ikke kun til det påskeaktuelle lammekød men også til en række tilberedelser, hvortil der kræves en vin, der har karakter, syrefast rygrad men som også samtidig kan byde på en blid og omfavnende frugt især i finishen. Beviset herfor er, at alle tre vine også er glimrende solo. Vi starter med den hvide:

VERDIANA 2007 Langhe DOCG
kr. 139,- (engros: kr. 103,95)

Druen er den sjældne rossese bianco, som engang var ret udbredt i Regionen Liguria. Vinen er ikke en af den slags, som jeg sværmer for, men det gør I - “også i den grad” - der sætter pris på en rieslinglignende mineralitet, en tilpas robust krop (13%) og en nænsom, til tider mesterlig, barriquelagring.

Årgang 2007 er lige frigivet og byder på en meget bred palet af duftindtryk (flintsten, honning, eksotisk frugt) og af smagsindtryk: fyldig og rund med en lidt krydret og lettere røget finish. Alt i alt en vin der sender de efterhånden få vinvenner til skammekrogen, der bliver ved med at afsløre, hvor lidt de ved om italiensk vin, når de siger, at “italiensk hvidvin ikke skulle være bla bla...”. (*) Drik nu og de næste tre til fem år: årgang 2007 fornægter ikke sin kvalitet. Fra samme producent kommer en rødvin, som I også kender og har sagt god for:

MERMET 2005 Langhe Rosso DOC
kr. 145,- (engros kr. 108,15)

Det er en gammel kending. I kan i øvrigt finde den til uændret pris på webshoppen (**). Det interessante ved denne vin er, at dens harmoni kommer fra merlot druens gunstige indflydelse på og sammensmeltning med Serralungas noget strenge nebbiolo-del. En brumlebi af en vin: der ikke burde kunne flyve, men som efterhånden har bidt sig fast på mange vinvenners indkøbsliste.

SERRA DELLE QUERCE 2006 Basilicata IgT D’Angelo
kr. 89,- (engros kr. 72,-)

Den sidste vin i trioen stammer fra den sydlige region Basilicata og også her “beroliger” og formilder merlot-delen (45%) aglianicos ædle tanniner, som ellers kun tiden plejer at kunne tæmme. Der er pt. cirka sekshundrede flasker af Serra (navnet betyder udover “drivhus” også “høj bakke” og det er den, I ser på vinens etiket). Vinen er klar nu og vil kunne holde sig i god form de næste
fire til seks år.

MIT FORSLAG

Mit forslag er en stille six-pack med to af hver af ovenstående vine, således at I kan nyde dem og studere dem, før I kaster jer på det helt vilde og fordelagtige indkøb:

for at bestille en kasse med to af hver af ovenstående vine
send blot en svarmail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “TRIO” i Emne/Subject. Pris: 746,- kr. Fragt: 75,- kr.

Hvis I kender vinene i forvejen:
for at bestille en kasse med 4 af hver af ovenstående vine
send blot en svarmail til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “TRIO” i Emne/Subject. Pris: 1.492,- kr. Fragt: 0,- kr. overalt i landet.

OP TIL PÅSKEN

Vi holder åbent mandag den 18., tirsdag den 19. og onsdag den 20. fra 14.00 til 17.00. Jyder, fynboer, svenskere og andre: HVIS I er i Københavnsområdet og HVIS I laver en aftale med mig inden onsdag, åbner jeg gerne lageret påskelørdag for afhentninger, men kun efter forudgående aftale.

Ciao Carlo

(*)
Beviset? I kan bestille en kasse med 2 af hver af følgende hvidvine fra Trentino. Producenten er den velansete Landbrugshøjskole ved San Michele all’Adige. Vinene hører til de meste sprøde og konsistente i verden.

 • 2 x Moscato Giallo 2009 Trentino DOC  89,-
 • 2 x Riesling 2009 Trentino DOC  89,-
 • 2 x Nosiola 2009 Trentino DOC  89,-
 • 2 x Chardonnay 2009 Trentino DOC  105,-
 • 2 x Pinot Grigio 2009 Trentino DOC  89,-
 • 2 x Pinot Bianco 2009 Trentino DOC  89,-

Pris:  1.100.- kr.  Fragt: 0,- kr.
For at bestille
send blot en svarmail til mail to: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
med teksten “SAN MICHELE” i Emne/Subject.

(**)
2005 Mermet Langhe Rosso DOC

Åbningstiderne på lageret beliggende Skovlytoften 1 2840 Holte

MEN: husk altid at læse de relevante åbningstider for den kommende uge i bunden af den seneste ugemail. Lagerets åbningstider kan skifte noget i forbindelse med vore aktiviteter, smagninger, rejser o.lign.

I DAG:   søndag den 17. april: 13:00 til 15:00
mandag den 18. april: 14:00 til 17:00
tirsdag den 19. april: 14:00 til 17:00
onsdag den 20. april: 14:00 til 17:00
Skærtorsdag den 21. april: LUKKET Tillykke ROM!!! 2.764 år
Langfredag den 22. april: LUKKET
Påskelørdag den 23. april: åben efter forudgående aftale lavet senest onsdag den 20. ds.
Påskedag den 24. april: LUKKET
Anden Påskedag den 25. april: LUKKET. Tillykke CARLO!!! 62 år
Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOPPEN

WEBSHOPPEN
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6