Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

05.10.2011 Ånd

Kære Vinvnner,

For snart mange år siden, skulle jeg have fat i min fodboldkammerat Bo, der arbejdede i sportredaktionen på hedengangne Aktuelt. Telefonen blev taget af en pige der hed Sørine. “Smukt navn” sagde jeg “Tak!” svarede hun, åbenlyst glad for den oprigtige kompliment. Jeg har altid syntes om navne som Oline, Jensine og hvorfor ikke: Petersine. Sørines bog måtte jeg læse og jeg var næsten færdig med den, da postbudet ringede ved døren og leverede en pakke fra Arnold Busk forlaget.

ÅNDLØSE ??

Det med at finde ud om dansken er åndløs eller ej, er noget som burde interessere enhver vinhandler. Bogen giver ikke noget entydigt svar men ringer en hel symfoni af alarmklokker og forfatteren er kirurgisk præcis i sin analyse. Kedelig læsning er det ikke men måske er hun også præget af sit job som præst. Var hun vinhandler, ville hun måske have et andet syn på sine medborgere.

SLETTET

Her havde jeg skrevet en meget fin mail om min erfaring med danskerne og elegant kædet den samme med den bog der var kommet fra Arnold Busk: “Guldgaflerne”, men af mystiske grunde kom jeg til at slette hele mailen, selv om jeg havde savet den to gange. Godt for jer, så slipper for at læse en del lommefilosofi. Hanne Birgittes og Anders Grøndahls bog vil jeg anmelde en anden gang, men bid mærke i den: den er en vordende klassiker. Hvorfor ? fordi det er en bog med ånd: intet er tilfældigt eller teoretisk i den. Alt stammer fra direkt erfaring. Opskrifterne kan I måske finde i andre tekster om italiensk køkken: men ikke de mennesker forfatterne har tilberedt, diskuteret og nydt maden med. Hvornår har I sidst set billeder af tjenere, kokke og producenter i en opskriftsbog ? At være sammen om maden: det er glæden og ånden ved bogen.

HVERDAGSVINE

Tilbuddet fra i søndags er så godt, at de færreste har fattet det. Er der noget i vej med vinene ? Nej. Tilbuddet er guldrandet og kan forklares med: (a) gyngene og karusellerne; (b) mange vine er i begrænset beholdning ; (c) mit håb på at I , især de nye vinvenner, vil finde to tre vine som I vil tage til jer. OK: 2.500,- kr. er mange penge men prøv at alliere jer med ligesindede, kollegaer, venner, dan en vinklub! der er noget for alle smag og alle pengepunge. Her er linket til "tilbudsavisen"

VINSMAGNING den 17. oktober 2011

Der er stadigvæl palds til en 30-40 deltagere. I kan rekvirere indbydelsen og det foreløbige program, ved at sende mig en svarmail med teksten “ANDREA” i Emne/Subject

LAMBRUSCO- VINTERPRISER

Nu er alle priser opdateret på webshoppen: fra 1. oktober til 31. marts: enhendspris 50,- kr.
http://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=Lambrusco

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDERNE på lageret beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:

IDAG: Onsdag den 5. oktober: 14:00 til 17:00
Torsdag den 6. oktober: LUKKET: Firmasmagning
Fredag den 7. oktober: 14:00 til 17:00
Lørdag den 8. oktober: LUKKET
Søndag den 9. oktober: 13 til 15.00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP