Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

12.02.2012 Amanti

Kære Vinvenner,

Er det for banalt eller for oplagt ?

Det er snart San Valentino: hvilken vin vil passe bedste til dagen end “Vigna degli Amanti “De elskendes Vinmark ? Paraderne er helt nede når vi læser på etiketten at, det er “The Italian wine for lovers” !

Plat ?

etiketten måske, ikke vinen: Vin-top-ti.dk gav vinen 95 points og skrev

“En original af en rødvin”

Skiller sig fuldkommen ud fra den kompakte majoritet. Et forfriskende præcisions-bombardement af næse og gane. Modne sorte kirsebær, salvie, eukalyptus, tobak, sorte oliven og et lille pift cayenne-peber. Kraftig og alligevel læskende. Jeg var alene hjemme og havde mest lyst til at bælle hele flasken til min pasta med Karl Johan-svampe, hvidløg, chili, persille og - jeg forræder - et lille skvæt fløde. Men jeg turde ikke - vel vidende at hun tjekker standen i flasken, når hun kommer hjem fra vagt. Fremragende vin til prisen, hvilket tydeligt fremgår af scoren.

Andre har været lige så positive i de anmeldelser I kan læse om her:

http://www.carlomerolli.dk/index.php/alle-ugemails/2012/826-22012012-det-bekraeftede-scoop

Prisen er 73,50 kr./flasken og hvis I husker at trække vinen op en time eller halvanden i forvejen, har I en forførelsesredskab, uanset om I er i parforhold eller...single !

Bestil nu ved atsende en Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “AMANTI” i Emne/Subject.

VALTÈNESI

Tak for sidst til alle de vinvenner, der fandt vejen til Hotel Marina tidligere i dag, lørdag.

De syv producenter var meget glade både for fremmødet og for interessen deltagerne har vist. Jeg tror ikke, at Groppello vil nogensinde gøre Barolo og Brunello rangen stridig og jeg er eller ikke bange for at Valténesi, hvor Groppello, Marzemino og Rebo kommer fra, vil nogensinde opleve at blive modefænomener á la Primitivo eller Ripasso. På den anden side er der få vine, der er lige så læskende som en lyserød Chiaretto og flere producenter har skænket vine som har fanget deltagernes interesse og modtaget stor ros.

Jeg er ved at samle ordrerne ind og der er ikke minimum køb: for at få den komplete liste over de fyrre vine og deres introduktionspriser, send blot en Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “GROP” i Emne/Subject. I øvrigt er Danmark det første sted i verden, hvor Valténesi bliver præsenteret udenfor Italien. Distriktet ( tidligere Garda og Garda Classico) blev DOC Valténesi midt i december 2011.

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDERNE i butikken “Den lille Tykke” beliggende Øverødvej 79, 2840 Holte:

Søndag den 12. februar: 13:00 til 15:00
Mandag den 13. februar : LUKKET
Tirsdag den 14. februar : 14:00 til 17:00
Onsdag den 15. februar: 14:00 til 17:00
Torsdag den 16. februar: 14:00 til 17:00
Fredag den 17. februar: 14:00 til 17:00
Lørdag den 18. februar LUKKET.
Søndag den 19. februar: 13:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP