Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

09.10.2012 Lille Skideballe

Kære Vinvenner,

Onsdagsmailen kommer allerede nu, fordi torsdag holder vi lukket pga. Pinot Nero smagningen. Vi holder ikke efterårsferie og her er der nogle forslag I kan fordybe jer i. Vi starter med en:

LILLE SKIDEBALLE

Jeg kunne ikke rigtig forstå, hvorfor salget af vore gode Tíntero var gået noget i stå. Så tog jeg en flaske hjem for at smage den og jeg lovede mig selv, at hvis jeg fandt den mindste anledning til at kritisere vinen, ville jeg sætte den skånselsløst ned i pris. I aftes blev den “testet” til Irmas spaghetti med æg fra Alibert og nogle norske skovkantareller, en venlig tanke fra en af vore vinvenner.

Er I gået fra vinforstanden??!! Jeg burde sætte prisen op! En lise af en vin!! Serveres ved 16-17 grader til s-i-m-p-e-l-t-h-e-n alt. Årgang 2010: I finder ikke bedre i den stil og til de penge. Øko-druerne: sangiovese, malvasia nera og ... dolcetto.
Pris 90,- kr. flasken. Flasken indeholder én liter. Vinen er pakket i seks styks karton, som derfor koster 540,- kr. Minus 10% ved bestilling her fra shoppen = 486,-. 81,- kr. for en hel liter! Det svarer til 60,75 for en almindelig trekvart liters flaske. Bestil den straks her:
http://shop.carlomerolli.dk/produkter/8-toscana/977-2010-tiacutentero-rosso-toscana-igt-1-liter-oeko/

ITALIENSK SAUVIGNON ??

Hvis I er til sauvignon blanc og ikke har smagt San Micheles Sauvignon Bianco 2011 Trentino, så glæd jer! Læs hvad en svensk vinblogger, Italienska Viner, skrev om den fornyligt: “Trentino Sauvignon 2011: Finns det rimligen något mer gott att säga om San Michele-institutet i Trentino, som inte redan sagts åtskilliga gånger på den här bloggen? Jomenvisst! Till exempel att deras sauvignon blanc är av den tuffare sorten med välslipad syrlighet och rejäla famnar jasmin-, kamomill- och buxbomaromer som bräddfyller näshålan och håller greppet långt efter det att inandningsluften förvandlats till utandningsdito. Bra Alto Adige-sauvignon som har sin givna plats i källaren.”

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/20-trentino/1352-2011-sauvignon-doc-/

DE FIRE MUSKETERER

Billedet var ikke klar sidst. Her kan I se dem:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34---tilbudskasser/1425-de-fire-musketerer/

PINOT NERO Smagningen den torsdag den 11. oktober:

Linket fører jer til smageskemaet. Print den venligst ud og tag det med. Det er jeres smageskema. Er I ikke med på torsdag, kan I snildt bruge linket til at udvælge jer nogle pinot nero, der vil få jer fra koncepterne. Smagningen kan også gentages i privat regi: send mig en mail om jeres ønske, fordi som en vinven skrev fornyligt:

“Hej Carlo,

Jeg kommer forbi i dag og henter to smage kasser.
Jeg blev budt på et fantastisk glas Pinot Nero fra Toscana hos min ovenbo for nylig, navnet er smuttet for mig, - vinen fra den nordlige del af Toscana, selvom jeg ikke troede på det før jeg så etiketten. Vinen hører vist til i den dyrere del af dit sortiment, - men uden sammenligning den bedste Pinot Nero jeg har smagt fra dig, ganske enkelt fremragende, og vi kom tilmed direkte fra en bourgogne smagning hos XY. Jeg spørger dig, når jeg kommer forbi i dag, for den vil jeg gerne købe et par stykker af også. – Jeg kan huske etiketten når jeg ser den. Meget lækkert.“

Producenten var Coldaia, hvis tre vine er med på smagningen, prisen 275,- og den velansete kollegas navn er udeladt af netop kollegiale grunde.

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/36-vinsmagninger/1412-smagning--pinot-nero-the-italian-way/

BARBI: Udsolgt.

Er der et marked for vine til femogtyve kroner? Er der en verden udenfor Verona? Har I virkelig så meget brug for vin til madlavning, så er der en halv palle af denne Merlot 2007 til de selvsamme 25 kroner, når I bestiller den fra webshoppen og betaler med dankort:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/14-sicilia/848-2007-ofeo-merlot-igt-/

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDERNE: på Lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte:

Tirsdag den 9. oktober: 14:00 til 17:00
Onsdag den 10. oktober: 14:00 til 17:00
Torsdag den 11. oktober: LUKKET – Pinot Nero smagning
Fredag den 12. oktober: 14:00 til 17:00 Tillykke Amerika: 520 år!
Lørdag den 13. oktober: LUKKET
Søndag den 14. oktober: 13:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP