Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

31.10.2012 Myter

Kære Vinvenner

“Ja, men der er en grænse for, hvor mange æbler man kan spise og så kan man ikke bruge sin tid på at rende rundt og samle æbler på gader og veje...” Ja, undskyldninger er der nok af, men derfor gør det mig lige så ondt at se så mange gode æbler gå til spilde. Ovenstående er “gadeæbler” og de smager noget så sprødt og sødt, som man ikke kan købe sig til. Nå, men det er ikke æbler, vi skal snakke om men:

AUBERGINER: THE FINAL COUNTDOWN

Efter at have checket adskillige bøger og snakket med flere italienere i Italien, fra Sicilien til Bologna, og efter at have afprøvet tilberedelsen et par gange igen, er den “endelige” opskrift klar. Endelig i gåseøjne, fordi der sikkert er nogen, der vil mene noget andet. Send mig en mail med teksten “AUB” i Emne/Subject, hvis I ønsker at modtage (min) opskrift.

JEG GLEMTE AT SIGE “TAK FOR SIDST”

til de over ethundrede esbjergenser (men der var også folk fra Varde og Tjæreborg), der var med til smagningen i det smukke og lyse Musikhuset i Esbjerg sidste torsdag, den 25. Hvis I er nysgerrige efter at vide, hvad vi skænkede og hvad den dygtige og kreative Sandra Puglisi tilberedte af mad, send blot en Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten “6700” i Emne/Subject.

KAN I LI’ CABERNET FRANC?

Det kan jeg. Den siger mig en del mere end cabernet sauvignon og jeg finder franc’en mere personlig og spændende. Derfor:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/20-trentino/1517-2007-cabernet-franc-doc-trentino-de-tarczal/

MYTER

Det er en kendsgerning, at 80% af al den vin, der bliver solgt i Danmark, bliver hentet ned fra supermarkedernes vinhylder. De fleste (hej Kenneth!) tror, at de selvsamme supermarkeder er billigere end de traditionelle vinhandlere, som slås om de resterende sølle 20%. Intet kan være mere forkert. Udbuddet og priserne hos de traditionelle vinhandlere er mere favnende, billigere og tit bedre end hos GDO, “la grossa distribuzione organizzata”. Det er flere årsager til, og det ville være for pladskrævende at gå ind i en detaljeret analyse, men jeg vil nøjes med at nævne én: det er for dyrt for supermarkederne at importere og håndtere små partier, restpartier og gode “end of bins” fra gode vinproducenter. Stordriften og dens besparelser opnås kun ved håndtering af store partier. Det eneste, man kan indrømme til supermarkederne, er bekvemmeligheden: når man alligevel skal handle frugt, pasta og bleer, kan man lige så godt nappe et par flasker vin.

Sagen er snarere, at de traditionelle vinhandlere beskæftiger sig med vin,, som er i en anden klasse og kategori end “fødevarevine”, “konsumvine”, hvor intet odiøst ligger i definitionen “konsum”. Jeg kunne snildt henvise til nogle traditionelle kollegaers vinudbud for at støtte min påstand men..... helt tilfældigvis har jeg tre forslag, som beviser godt og kontant, det jeg skriver og mener:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34---tilbudskasser/1518-myter/

4 flasker af hver vin. Prisen er inkl. fragten: vælg optionen “Afhentning fra lageret”: det giver 0,- kr i fragt.

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34---tilbudskasser/1411-hverdagsvine/

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34---tilbudskasser/1422-opdatering-/

FRIADGANGISTERNE & CASCINA BARICCHI

Jeg er blevet fanget på fersk gerning! Et par vinvenner, som er modtagere af ugemailen OG har bekendte, som er på FRI ADGANG-databasen, har følt sig “diskrimineret” over et Cascina Baricchi-tilbud, som jeg kun sendte til Friadgangisterne. Ja, men “sådan er det jo”, ville jeg fristes til at svare: det må da give nogle fordele, at man giver mig tilladelse til at skrive til én om alt mellem himmel og jord, når det passer mig! Derfor hedder det FRI ADGANG og de lettere masokistisk anlagte vinvenner, der giver mig sådan en tilladelse, hedder derfor: Friadgangister:

http://www.carlomerolli.dk/index.php/det-lose/fri-adgang

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDERNE: på Lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte:

Torsdag den 1. november: 14:00 til 17:00
Fredag den 2. november: 14:00 til 17:00
Lørdag den 3. november: LUKKET
Søndag den 4. november: 13:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP