Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

24.11.2013 Hammergod

Kære Vinvenner,

"Hammergod" sagde medarbejderen. "Vi skal pushe den mere ihærdigt. Til den pris er den en gave." Gyldne ord, tænkte jeg: "Jeg tror, at den bliver forbigået, fordi den er for billig: hvis den var prissat til den pris, som andre gode vine i den smagsklasse er, ville den vække mere nysgerrighed hos vinvennerne. Smagen og stilen er i en klasse med de gode Nebbiolo d'Alba...": "Ja, men alle, i hvert fald mange, kender Nebbiolo d'Alba, men Ciró? Hvor mange kender Ciró?" "Tja, det kan jeg ikke sige: måske er det ikke det første italienske vinnavn, vore vinvenner tænker på, men vi har handlet med producenten Fattoria San Francesco i snart fyrre år og Ciró har været produceret i snart tre tusind år på stort set samme måde. Ciró var blandt sejrspræmierne til atleterne ved antikkens Olympiske Lege. Hvor finder du en vin med så lang en tradition? Hvor finder du en vin, der kan kombinere fylde og lethed, elegance og varme, drikbarhed og kompleksitet?" "Sikkert mange steder.....", smilede medarbejderen med lidt københavnsk frækhed. "Jo, men ikke til 75,- kr. flasken! og så med en bonus 5%-rabat frem til den 30. november."

Denne Ciró Classico 2011 DOC er lige den rødvin, som ved en blindsmagning vil blive gættet til 105,- kr. Køb den og nyd den, før jeg lader mig friste til at prissætte den efter den pris, den er værd!

JULEBASTEN OG .... -OLIEN !

Sammen med årets Julebast© Riserva 2011 Chianti DOCG har Pietro Majnoni sendt 144 flasker af sin "orgasmiske" økologiske olivenolie. I kan købe begge her:

Julebasten© er en RISERVA-vin og vil derfor kunne klare både julemaden 2013 og kunne ligge i kælderen og udvikle sig de næste tre-fire år.

"VÆRTSGAVE": KORT & KORT

Man taler altid om værtindegaver, men hvad med den stakkels single ungkarl, der holder gæstebud? Er "værtindegave" et kønsneutralt ord? En oplagt gave - til alle, der har vin som hobby, er Enogea's cru kort. Der er tyve af dem at vælge imellem, og med skam at melde er der også fire eksemplarer af et kort over ... Bordeaux! Resten er detaljerede cru kort over Barolo, Barbaresco, Chianti Classico og de respektive kommuner. Et væld af info om producenterne, vinmarkerne, og sikre GPS-data, skulle I fare vild efter det ....... andet eller tredje vingårdsbesøg. Kortet har format som en ottefoldet A4-side og vil pynte på enhver kældervæg. Kan ses og bestilles her: http://shop.carlomerolli.dk/produkter/?search=Kort+over Kan kortene sendes sammen med vin, er porto lig med 0,-kr. Ellers porto efter PostDanmarks tarif.

Skulle I ikke være sikre på værtens smag, kan I altid glæde ham med et gavekort. Nogle eksempler er vist herefter, men I kan altid bestille et gavekort på præcis det beløb, I ønsker:

FRA VOR EGEN VERDEN

Nu er overførslen af kartoteket tilendebragt og alle vil modtage mailen i det nye format fra Mailplatform.dk. Skulle der være nogen, mod alle forventninger, der stadigvæk modtager denne hersens uønskede mail, er der to hele links, øverst og nederst i mailen, hvor han/hun nemt kan framelde sig: sletning vil ske automatisk og ikke en linje fra mig af i fremtiden (suk, suk). Jeg læser naturligvis og gerne jeres ris, ros (helst) og forslag til at gøre mine mails mere vinvennervenlige. I forbindelse med omlægningen ville jeg gerne sige : tak til alle for fortsat interesse og.......tålmodighed.

Ciao, Carlo

Åbningstider på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte

Lørdag den 23. november: LUKKET/ Smagning i 'Garden Shop' (tidligere 'Bo Grønt') i Hørsholm 11:00 til 16:00
Søndag den 24. november: LUKKET/ Smagning i 'Garden Shop' (tidligere 'Bo Grønt') i Hørsholm 11:00 til 16:00
Mandag den 25. novembr: LUKKET
Tirsdag den 26. november: LUKKET
Onsdag den 27. november: 14:00 til 17:00
Torsdag den 28. november: 14:00 til 18:00! OBS: længere åbningstid
Fredag den 29. november: 14:00 til 17:00
Lørdag den 30. november: LUKKET
Søndag den 1. december: 13:00 til 15:00

Udenfor ovenstående tidspunkter: åbent efter nærmere aftale for afhentninger m.m... Ring: 4585 1978 eller send en mail

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP