Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

11.12.2013 Kort

Kære Vinvenner,

Det er det, der kan ske, når man ikke kan huske, hvor man har gemt sin julehue fra i fjor. Nå, jeg ved ikke, hvor mange af jer er i julehumør: lige nu, hvis jeg kunne vælge, ville jeg helst sidde på stranden i Ciró Marina eller i Bar Sport i Gualtieri, læse en avis, kigge på folk, der går forbi. Heldigvis holder jeres mails og bestillinger mig og mine dygtige medskyldige beskæftiget ved pakkebordet.

No Stress

Lige som hvert år: alt kan nås og der er et liv også efter Jul. Udover de åbningstider, der er listet i bunden af denne mail, er vi til for at levere efter nærmere aftale. Lørdag formiddag er lukket land pga. fodboldtræning men ellers er det noget, der ligner 24/7/365. Tøv ikke med at skrive eller ringe til 4585 1978.

Kort

Julen varer længe, men et GAVEKORT varer endnu længere. Hvis I ønsker at begave en, der holder af italiensk vin (evt. jer selv!), er her nogle af de mest anvendte, men kortet kan skræddersys efter jeres ønsker:

BONUS

Med den venskabelige frækhed, som kun mails tillader, skriver Joakim von Ands ambassadør udi Kronjylland, altså min gode anonyme vinven Jens: (hej Jens!) "Kære Carlo, var det ikke lidt dumt og/eller uoverlagt at give 5% Bonus i november? Havde det ikke været bedre, hvis det også gjaldt juleindkøbene, ligesom det jeg er ved at foretage?"

Mit svar er et forbilledligt eksempel på et føjeligt sind og/eller brilliant CMR-IFTJ (Custom Relation Management I Forhold Til Jyder):

"Kære Jens, Tak for din mail. At give bonus, når vinvennerne ALLIGEVEL skal købe, virker en tand for generøst, men du har givet mig en idé. Til dig og alle jer, der bestiller fra den 15. til den 31. ds., sender jeg, nej ikke en 5% men en 8% BONUS, som kan bruges ved jeres første køb fra den 1. januar til den 28. februar 2014. OK??"

Tror I, at der gik mere end seksten minutter, før jeg fik en webshop-bestilling fra den bonuskære Jens?

DEN DYRESTE

Til kvinden af manden, der har alt, er der stadigvæk nogle få flasker af den eksklusive

Palladio Amarone: en vin, der dufter af prestige og smager petervæltemig godt. Vi er i en klasse med Bussola, Tommasi, Dal Forno, Quintarelli og prisen er derefter, men der ermere end som sådan, da vinen er et projekt i anledning af arkitekten Andrea Palladio's 500 års jubilæum. Alt er smukt beskrevet i den flotte bog, der følger med vinen og tilhørende trægavekasse

(pris: 1.105,- kr.).

DEN BILLIGSTE

Sådan en har vi.... ikke! Men den finder vi sammen med jer, hvis I har et ønske om at respektere både budget og......gavemodtagerens smagsløg.

En vin, som jeg kan varmt anbefale for sit suverænt gode forhold mellem pris (75,- kr.) og kvalitet, er Ciró Classico 2011 DOC fra San Francesco, den "Hammergode": Til kvinden af manden, der har alt, er der stadigvæk nogle få flasker af den eksklusive

Ciao, Carlo

Åbningstiderne på lageret Skovlytoften 1 i 2840 Holte:

IDAG: Onsdag den 11. december: 14:00 til 17:00
Torsdag den 12. december: 14:00 til 18:00 OBS Længere åbent
Fredag den 13. december: 14:00 til 17:00
Lørdag den 14. december: LUKKET
Søndag den 15. december: 13:00 til 15:00

Udenfor disse åbningstider: ring 45 85 19 78 eller skriv for nærmere aftale.

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP