Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

20.01.2013 Taxi

Kære Vinvenner,

Taxachaufføren skulle spørges for anden gang, om han ville flytte sædet lidt frem, så der var plads til mine ben. Han mumlede "skub lidt". Jeg kunne høre, at hans accent var ret tung. Jeg kunne se, at der var noget, der nagede ham. Han var i hvert fald lidt kontrær. Han var af nogenlunde samme alder som mig, så efter lidt spurgte jeg, “hvor kommer du fra?". Svaret var kort og faktuelt: "Det er min sag, hvor jeg kommer fra". "Øv øv: jeg er lige så udlænding som dig: vi skal tale pænt til hinanden. Er der noget, der plager dig? Har du problemer?"

"Trafikken vejret, pengene, passagererne... vil du høre mere?" "Nej, nej: det er de samme problemer vi alle sammen har, men sig mig en ting, hvor længe har du boet i Danmark?" "I fyrre år". "Nej, forkert. Det har du ikke. Du kom til landet for fjorten måneder siden." "Hvad mener du? Det gjorde jeg ikke: jeg kom fra Tyrkiet den 7. januar 1973." " Ja, det gjorde du, men når passagererne spørger, så skal du svare: "for fjorten måneder siden, eller måske halvandet år siden." "Hvorfor?" "Fordi hvis du har en tung accent, næsten lige som jeg har, og hvis du siger fyrre år, så tænker passagererne: "Nå, at han da ikke har lært at tale bedre dansk", men hvis du siger "fjorten måneder eller halvandet år, så vil de tænke og sige: "Nå, du taler sørme godt dansk" og de bliver så glade.

Chaufføren grinte og blev straks i bedre humør. Han fortalte mig, at han havde to børn, der gik på universitetet og det kostede penge og folk brugte ikke så meget taxi som før, og firmakørsel var der heller ikke noget af og "hvornår kom du til Danmark?", spurgte han mig. "Sidste uge!" svarede jeg og vi grinte begge to. "Nej virkelig, hvornår kom du?" "Den 29. september 1973". "Ja, så det er snart fyrre år lige som mig"....

Ja for pokker! Pludselig gik det op for mig, at jeg også har boet i Danmark i fyrre år. En slags jubilæum. Og det kommer I naturligvis til at høre mere om.

Men først good news for:

BORNHOLM BORNHOLM BORNHOLM Og IKKE BROFASTE ØER ØER ØER

Vi har fundet en mulighed for at levere til de ikke brofaste øer til samme fragtpriser som for resten af landet. Det er en forsøgsperiode, der varer til den 31. juni. Så herfra en opfordring til øboerne om at gøre godt brug af det. Hvis trafikken er livlig, vil priserne fortsætte permanent.

For at “booste”salget betaler vi fragten for følgende tilbud, hvis vel at mærke adressen er til en ikke brofast ø:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34-tilbudskasser/1425-de-fire-musketerer/

TOP KARAKTER TIL ROSSO DI MONTALCINO 2011 DOC Quercecchio.,

Azienda Agricola Quercecchio, 2011 Rosso di Montalcino DOC, Montalcino, Italien – normalpris 90,- – tilbud: 10% ved køb over nettet. 6 stjerner ud af 6

“Her har vi vinen, som alle danske turister drømmer om at kunne købe i Danmark, når de kommer hjem. Nu er den her. Til en overkommelig pris kommer alle ferieoplevelserne tilbage, når den brillante rubinrøde vin i glasset frigiver Sangiovese-druens karakteristiske robuste bid og lette smag af læder og en smule garvesyre. (anmeldt af: Erik Mortensen, denkorteavis.dk)”

Bestil den her:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/8-toscana/1276-2011-rosso-di-montalcino-doc--quercecchio/

Fragt: 0,- kr ved køb af mindst 30 flasker.(*) Er 30 flasker for meget? Ikke, efter at I har smagt vinen! Alliér jer med venner og kollegaer: det er et godt og ægte sangiovese-køb.

QUIZ

Og fordi I kan lide quiz og jeg kan lide fodbold, er der en MG Franciacorta på højkant til den første, der kan svare på spørgsmålene:

hvilket slags hold er der tale om

2. i hvilket lands liga spiller holdet, hvis standard opstilling er: Winnicott, Zipes, Hill, Popper, Jenkins, Pollock, Jameson, Garber, Ignatiev, Simmel, West. Træner Russell.

SMAGNING NEBBIOLO vs PINOT NERO & “Wine Buyer Dinner”

Der er ca. 49 pladser tilbage både til smagningen og til middagen. Er der særskilte ønsker mht. vegetar, veganer, glutenallergi, vil disse naturligvis blive imødekommet. Det samme gælder muligheden for at sidde sammen, men kun så vidt tilmeldinger og derfor pladsen tillader det. Kan bestilles her:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/36-vinsmagninger/1554-nebbiolo-vs-pinot-nero-vinsmagnig-/

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/36-vinsmagninger/1555-nebbiolo-vs-pinot-nero-wine-buyer-middag/

Der er blevet spurgt til aftenens fire retters menú. Da La Vela kører med “cuisine du marché”, dvs. hvad der er af gode sager på markedet i dagene op til middagen, vil menu’en blive besluttet og afsløret i mailen tirsdag den 28. ds.

LYKKEKASSER

Der kan stadigvæk bestilles Lykkekasser, mens der til gengæld kun er 3 eller 4 Toscana-Lykkekasse og Piemonte-Lykkekasse tilbage. De er opdateret i webshoppen sammen med andre tilbudskasser og kan bestilles her:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34-tilbudskasser/

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDERNE: på Lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte:

Søndag den 20. januar: 13:00 til 15:00
Mandag den 21. januar: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 22. januar: 14:00 til 17:00
Onsdag den 23. januar: 14:00 til 17:00
Torsdag den 24. januar: 14:00 til 17:00
Fredag den 25. januar: 14:00 til 17:00
Lørdag den 26. januar: LUKKET

Udenfor ovenstående tidspunkter: åbent efter nærmere aftale for afhentninger m.m.

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP