Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

23.01.2013 Helle

Kære Vinvenner,

På hjemmefronten var jeg alene med min mening og ville derfor spørge min ven Benny, som er David Bowie-fan og derfor har dyb indsigt i livets væsentligste aspekter. Han svarede: “Jeg synes sgu, at det er fint med en statsminister, der kan blive ungpige-forfjamsket og bede om en autograf "til mine døtre". Ingen ville have beklaget sig, hvis Anders Fogh eller Lars Løkke havde bedt om en autograf af Messi. Så havde det bare været en frisk statsminister med mod til at eksponere sin indre drengerøv.
Man kan kritisere vores statsminister for mangt og meget, men en stor del af kritikken minder mere om karaktermord baseret på den medieskabte Gucci-Helle-stereotype.”

Jeg havde skrevet til ham for at spørge, om jeg var alene med min mening: "Godt gået Helle! Og jeg er ligeglad med, om andre statsministre ikke ville have stoppet op for at bede om en autograf. Det er det, i en nøddeskal, der gør dansk/skandinavisk politik forskellig fra andre landes politik. Den form for spontaneitet skulle I/vi værne om."

DEN POLITISKE VINHANDLER?

Næppe. I ved hvordan det endte med kandestøberen, der ville være politisk. “Eet er, et Søkort at forstaae Et Andet, vin at Sælge”. Men siden det er januar og der ikke er megen vin, der sælges, skal I affinde jer med lidt andet end vinsnak. Vi kan for eksempel tale om kuglepenne. I min mail i søndags skrev jeg, at jeg har jubilæum i år og vupti, knap tre dage efter modtager jeg en kuvert med en kuglepen med mit navn indgraveret og et tilbud på halvtreds af de samme kuglepenne.

Godt gået. Enten er det en robot, der scanner alle hjemmesider for ordet “jubilæum”, eller også er det en af vore vakse vinvenner, der gør det samme. Jeg har nu ikke tænkt mig at slå til, men må tage hatten af for alle dem, der er på mærkerne og dyrker kreativiteten i den kolde januar måned. Det inspirerer mig til et kreativt tilbud til alle jer, der lige som jeg, fejrer Jubilæum i år.
Det kommer senere på året.

DISTANT FRIENDS

Lige nu skal jeg tage mig af “distant friends”, hvoraf nogle allerede har protesteret over, at 2950 Vedbæk er alt for langt væk fra 6700 Esbjerg og 9000 Aalborg for ikke at nævne 9280 Storvorde: derfor er de forhindret i at deltage i “Nebbiolo vs Pinot Nero”-smagningen og den efterfølgende “Wine Buyer Middag” på restaurant La Vela i netop 2950 Vedbæk.

DET ER DER RÅD FOR

Enkelt nok. Enten kommer vi til jer med hele molevitten af vine, smageskemaer, vinhandlere o.lign., eller også holder I smagningen hos jer selv og sparer tid & penge. Hvordan? Ved at købe én af hver af smagningens vine til en meget speciel pris. Tilbuddet er målrettet til vinklubber: derfor den meget klækkelige rabat. Jeg er overbevist om, at I vil finde nogle vine, som vil begejstre jer for deres smag og deres forhold mellem pris og kvalitet. Og som forhåbentlig vil blive efterbestilt. Der går seks til ni pæne smagsprøver på en flaske: invitér et par venner for en spændende lærerig og anderledes vinaften ved at bestille følgende tilbud:

Hjemme hos jer selv: NEBBIOLO vs PINOT NERO

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34-tilbudskasser/1557-hjemme-hos-jer-selv-nebbiolo-vs-pinot-nero/

OBS: fragten er 0,- kr. Gratis fragt gælder også ikke-brofaste øer.

På Ristorante LA VELA: NEBBIOLO vs PINOT NERO

Der er stadigvæk plads til en tyve-femogtyve deltagere i smagningen og den efterfølgende middag “Wine Buyer Dinner”. Deltagelsen kan bestilles her og når programmet beder om....fragt, vælger i bare optionen “gratis fragt”.

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/36-vinsmagninger/1554-nebbiolo-vs-pinot-nero-vinsmagnig-/

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/36-vinsmagninger/1555-nebbiolo-vs-pinot-nero-wine-buyer-middag/

BILLIG VIN

(kan skade jeres helbred)

Sætningen har jeg fra en svensk blogger, men jeg har, med skam at melde, mange billige vine, som jeg selv nyder uden synlige helbredsskader. Hvad med denne her for eksempel:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34-tilbudskasser/1411-hverdagsvine/

eller denne her:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34-tilbudskasser/1425-de-fire-musketerer/

eller denne lille men meget roste Poggio Forte til 45,- kr. ( -10% ved bestilling fra webshoppen):

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/8-toscana/1377-2010-rosso-toscana-igt/

Tøv ikke med at skrive, hvis I skal bruge gode vine til fest, jubilæer eller bare velsmagende vine til hverdagen.

LYKKEKASSER

Der kan stadigvæk bestilles Lykkekasser, mens der til gengæld kun er 3 Toscana-Lykkekasse og Piemonte-Lykkekasse tilbage. De er opdateret i webshoppen sammen med andre tilbudskasser og kan bestilles her:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/34-tilbudskasser/

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDERNE: på Lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte:

Onsdag den 23. januar: 14:00 til 17:00
Torsdag den 24. januar: 14:00 til 17:00
Fredag den 25. januar: 14:00 til 17:00
Lørdag den 26. januar: LUKKET
Søndag den 27. januar: 13:00 til 15:00
Mandag den 28. januar: 14:00 til 17:00
Tirsdag den 29. januar: LUKKET
Onsdag den 30. januar: 14:0 til 17:00
Torsdag den 31 januar: LUKKET “Nebbiolo vs Pinot Nero”
Fredag den 1. februar: 14:00 til 17:00
Lørdag den 2. februar: LUKKET
Søndag den 3. februar: 13:00 til 15:00

Udenfor ovenstående tidspunkter: åbent efter nærmere aftale for afhentninger m.m.

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP