Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

01.09.2013 De 10 mest købte og gratis fragt

Kære Vinvenner,

Tak til alle der lykønskede mig i anledning af de fyrre år i Danmark. Nogle spurgte, om det bliver til 50% rabat om ti år eller 45% rabat om fem år. Jeg siger: lad os ikke tage sorgerne på forskud! De fyrre sæt (“Carlo og de fyrre ladroner” som en vinven sagde) med fyrre procent i rabat er nu udsolgt. Finito finale og derfor væk fra webshoppen.

KASSEPRIS

Bortset fra at de fyrre flasker og prisen skyldtes en speciel anledning, er der flere af jer, der fortæller mig, at de sætter efterhånden mere pris på blandede kasser end på den for vinbranchen traditionelle “rabat ved køb af seks ens eller tolv ens”. Klart at hvis man synes om en bestemt vin eller hvis man skal holde fest, så er det praktisk med en rabat og mange ens flasker. Omvendt oplever mange, at efter noget tid bliver man træt af den samme vin. Jeg kender “fænomenet” fra mig selv: jeg forlieber mig i en ny Barolo eller en ny Lambrusco og så efter den toogtresindstyvende flaske af samme vin, får jeg lyst til noget andet......

Derfor ved siden af de “ved køb af 12 ens flasker”-tilbud, vil jeg prøve at udvide tilbuddene på “mixkasser” eller temakasser. Jeg kan snildt starte med afsæt i nogle af de vine, der blev præsenteret i onsdags i Forum.

I øvrigt tak for besøget og for de gode bestillinger til alle, der var med. Fabio Simoncini og jeg sætter alle stævne samme sted mandag den 30. september. Der vil blive lagt vægt på mere deciderede “vintervine”, hvad så end det betyder: Amarone, Barolo, Brunello. Der er også planlagt besøg fra nogle interessante vinbønder, plus det løse. Billedet ovenfor viser opstillingen før slagets gang. Den herre til venstre er Fabio Simoncini og den unge mand, der er ved at checke sit fodboldprogram er nej, ikke min søn, men en af firmaets bærende søjler (den eneste mener han), min højre hånd Tai Regel Pundik.

FOR MANGE VINE ?

Nogle mener, at 58 vine er for mange og at der ikke behøver at være mad i forbindelse med smagningen. Vi har taget disse meninger ad notam og vil prøve at nuancere tilbuddet. Om det med maden er jeg sådan set enig i, men om vinenes antal? Det ved jeg ikke rigtigt. Der skal være noget for alles smag og alles pengepunge. I onsdags gik priserne fra 55,- for den økologiske Pinot Grigio 2012 DOC Valdadige (“for billig !!” mener højre hånden) til 249,- kr. for Umbriens fløjlsbløde Sucano. Gennemsnitlig pris for de solgte vine var 101,49 kr. Et godt eksempel er den gode Valdadige Rosso til 59,-. Der blev ikke bestilt en eneste flaske af den, da den blev præsenteret i mailen den 25. august (*) , men der blev bestilt flere flasker af den efter at deltagerne havde fået en chance for at smage den med den rigtige kølige temperatur.

DE 10 MEST KØBTE OG GRATIS FRAGT

Med “Distant Friends” i mente, men naturligvis åbent for alle, har jeg sammensat en kasse med de elleve mest bestilte vine fra smagningen:
Alm. pris: 1.077,- + fragt : 0,- kr = 1.077,- (Prisen i parentes er ved køb af minimum 12 ens. Dertil alm. fragt).

Chianti Superiore 2011 DOCG Majnoni 115,- (115,-) 1/1 liters bast: den mest solgte
http://shop.carlomerolli.dk/produkter/8-toscana/1675-2011-bastflaske-1-liter-chianti-superiore-docg-majnoni-oekologisk/

Il Giardino di Flora 2012 Malvasia di Casorzo d’Asti DOC 119,- (105,-)
http://shop.carlomerolli.dk/produkter/14-sicilia/1097-2008-giffarroacute-sicilia-rosso-igt-tenuta-dellabate/

Alm. pris: 1.077,- + fragt : 0,- kr = 1.077,-

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDERNE: på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte: OBS fra den 5. august: NYE ÅBNINGSTIDER.

Mandag den 2. september: LUKKET
Tirsdag den 3. september: LUKKET
Onsdag den 4. september: 14:00 til 18:00 !!! ekstra lang åbningstid.
Torsdag den 5. september: LUKKET. Firmasmagning.
Fredag den 6. september: LUKKET. Firmasmagning.
Lørdag den 7. september: LUKKET
Søndag den 8. september: 13:00 til 15:00. Hvis godt vejr: smagning i gården.

Udenfor ovenstående tidspunkter: åbent efter nærmere aftale for afhentninger m.m... Ring: 4585 1978 eller send en mail

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP