Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

15.01.2014 Studium

Kære Vinvenner,

Det er ikke kun, fordi vi smager og smager (drikker) og smager. Der er også solidt arbejde bag de vine og de aktiviteter, der foreslås. Der læses en del, fordi i denne branche bliver man aldrig færdig med at lære. "Bravo ragazzo!" Jo "dygtig dreng", fordi jeg ønsker ikke at komme uforberedt til smagningen den 3. februar, når vi skal smage og sætte fokus på de forskellige begreber: konventionelle vine, økologiske vine, biodynamiske vine, naturvine og lade smag komme for sag. Kig nærmere på indbydelserne og bestil jeres plads her:

Vinen, som I ser henslængt blandt bøgerne, er hverken natur, bio eller øko. Det er "blot" en vellavet og dejligt smagende konventionel Barbera d'Asti:

"LA BRAJA" Barbera d'Asti 2011 DOC Castello di Gabiano, Monferrato, Piemonte

Vinen er en no-nonsense god og rund Barbera, med sin typiske sparsomme garvesyre og en god rund frugt. Medium lang finish og "tilstedeværende" smag hele slurken igennem. Den vil kunne ledsage alle slags retter, men den har en forkærlighed for "piatti succolenti", hvilket betyder "saftige retter" på italiensk, som intet har med kaktusplanterne at gøre. Så kom bare an med jeres fettuccine al sugo, spaghetti al pomodoro, lasagne, cannelloni men også kalvekød, charcuteri og grønsagssupper af minestrone-karakter. Barbera og pandestegt medisterpølse er en klassiker i det nye danske køkken. Hjemme hos mig ihvertfald. Hvad oste angår: unge og mellemlagrede oste af både ko- og fåremælk. Drik nu og de næstre tre-fire år for optimal nydelse.

I perioden frem til søndag den 26. januar sælges denne årgang 2011 til introduktionspris: 85,- kr. i stedet for 109,- kr. Sørg for at I har nogle gode flasker af denne dejlige Barbera i jeres vinbeholdning:

OM VINEN PÅ VIPPEN: REFOSCO Riserva 2008 Latisana DOC "Vigna degli Amanti", Zaglia skrev en af vore vinnvenner:

Hej Carlo,

"Jeg købte 6 af Refosco Riserva 2008 i lørdags, min søn hentede dem i går, åbnede straks en. Den er cool, den er frisk, den er fyldt med personlighed. Den smager fantastisk og til den pris er den ikke mindre end et kup. Den kan holde til sommeren 2015 skriver du. Så længe kan de 17 flasker jeg nu er en glad ejer af helt sikkert ikke holde sig, for jeg har nemlig skyndt mig at købe 12 mere."

Bedste hilsen, Michael

 

Ja, sådan kan det gå, når man "slagter" prisen fra 75,- kr til 40,- kr. på vine på vippen......

MENS SNEEN FALDER...

.... er der officielt dannet en uofficiel gruppe "LAMBRUSCHISTA".

For at tilmelde dig gruppen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Det koster ikke noget men forvent særmails om Lambrusco, særpris på indbydelser til Lambrusco smagninger, Lambrusco festivaler, introduktioner til Lambrusco-producenter i Italien og sidst men ikke mindst pønser jeg på en first-choice og særrabat ved køb af de tilbudte Lambrusco vine.

Vi fighter årets første sne og til alle Lambrusco-fans - altså Lambruschisti - er der en klækkelig 20% rabat ved bestillig af følgende Lambrusco:

OG VINDEREN ER:

Ved flittig brug af Google har flere af vore vinvenner gættet, at billedet på mailen i lørdags var Tinghuset i Ängelholm, Svezia. Den hurtigste har fået besked og kan glæde sig til aftensmaden i Rabes Have mandag den 3. februar.

Ciao, Carlo

Åbningstider på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte

I DAG: onsdag den 15, januar 2014 : 14:00 til 17:00
torsdag den 16. januar: 14:00 til 18:00 OBS Længere åbent!
fredag den 17. januar: 14:00 til 18:00
lørdag den 18. januar: LUKKET
søndag den 19. januar: 13:00 til 15:00

Udenfor disse åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for nærmere aftale.

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP