Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

22.01.1014 100.000

Kære Vinvenner,

Hvis du, der læser denne mail, er blandt de ethundredetusinde danskere, der har købt - og læst - Yahya Hassans "Digte", så send mig en mail, hvis du vil. Gerne med dine indtryk. Svarmail med teksten "Hassan" i Emne/Subject.

Jeg ville egentlig ikke købe bogen, for megen ståhej omkring den, men fik den foræret af nogle gode venner. Jeg har læst den, tre gange endda, og tænker mit. Det, der er imponerende, er at samlingen har solgt ethundredetusinde eksemplarer. Enestående og tankevækkende.

PIEMONTE

Jeg regner ikke med at sælge 100.000 flasker men bliver overrasket, hvis I ikke iler til tangenterne for at bestille løs. Ja, fordi frem til den 31. ds. er der hele 15% rabat på alle vine og varer fra Piemonte:

Det med småt kommer her i almindelig bogstavsstørrelse: rabatten gælder ikke varer, som er nedsatte i forvejen (rød streg)og tilbudskasser. Betaling med dankort: rabatten bliver fratrukket herfra, når vi godkender jeres betaling. Betaler I med kontooverførsel, skal I selv trække de 15% fra (dog ikke fra fragten).

15%: ER DET MEGET ?

Nej, det er ikke meget. Det er enormt meget. I hvert fald i forhold til mine faste, moderate, avancer. Andre steder på nettet averteres med rabatter på 47% og andre psykedeliske bondefangende procenter. Bortset fra at min medmenneskelige tanke går til de uheldige kunder, der har købt vinen til fuld pris, så har jeg det præcis på samme måde som den kollega, der fornylig skrev i sin ugemail: Vi sætter ikke vores priser, så der skal være plads til store vinudsalg og 50-60% rabatter. Vores avance er baseret på, at vi gerne vil tilbyde vin til stabile fornuftige priser, hvilket ikke udelukker, at vi en gang imellem kommer til at lave et godt tilbud. Så ved I det. (Men det vidste I nok i forvejen....)

IMPONERENDE

Det er lige før, at det er ikke for meget sagt .... men yderst interessant er det. Hvad? Programmet til smagningen den 3. februar. Det er ved at være på plads og bliver sendt direkte til de tilmeldte. Nysgerrige, distant friends, tvivlende, frankofiler og hangarounds kan gerne forlange det foreløbige program tilsendt ved at Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med teksten "RABESHAVE" i Emne/Subject.

De stærke i troen kan tillidsfuldt tilmelde sig her:

Ciao, Carlo

Åbningstider på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte

I DAG: onsdag den 22.januar: 14:00 til 17:00
torsdag den 23. januar 14:00 til 18:00
fredag den 24. januar: 14:00 til 17:00
lørdag den 25. januar: LUKKET
søndag den 26. januar: 13:00 til 17:00

Udenfor disse åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for nærmere aftale.

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP