Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

05.03.2014 Forårsrengøring 3. og den svære quiz.

Kære Vinvenner,

"Det er vist lidt af en indsider quiz, i mere end én forstand. Og tænk hvis vi stakkels jyder skulle vinde og derefter måtte investere i en rejse til København, eller Svensk Congo, som vi kalder det herovre. Hilsener, Dem der ikke bor i nærheden af La Vela." Retfærdig harme fra en jysk vinven fra....ghettoen i Risskov. Som om der ikke var restauranter i nærheden af Smilets By, som vi kunne entrere med og belønne vinderen. OK. Jeg kunne have specificeret det for Distant Friends: det blev ved intentionerne og tatstaturet. Ikke at det gør noget, fordi der er ingen, gentager ingen, der har været i stand til at indsende det rigtige svar. Eller gidet det.

FORÅRSRENGØRING 3

Så er de penge sparet. Indtil videre, fordi quizzen står stadig ved magt. Der er - mange - penge at spare også ved den tredje del af Forårsrengøring. Dog tillad mig at fremhæve, at den rabatterede pris gælder KUN ved køb af minimum 6 forskellige flasker fra Forårsrengøring: (Vine markeret med FR2 og FR3). Hvorfor? Fordi formålet med denne rengøring er ikke kun at gøre plads for de vine, der er på vej (Calabretta, Tavignano, Quercecchio, Giffarró, Soave, Campi Nuovi, Schiavenza m.m.) men også at bringe gode vine til jeres opmærksomhed, som jeg af en eller anden grund ikke har været dygtig nok til at gøre jer opmærksom på.

KVALITETEN

Bortset fra et par af de hvide, der var på vej til Norwegian Blue-afdelingen, er alle de tilbudte vine af god, bedre, bedst, nydebar og nydelig kvalitet. Nogle er fremragende og alle deler den barske skæbne, at de kommer fra mere eller mindre ukendte distrikter. Hvem har hørt om ENANTIO? Godt: hvis I spørger en topproducent som Elisabetta Foradori, vil I få at vide, at hun er med i en gruppe af producenter fra Dolomiterne, der arbejder for at bevare og dyrke denne ægte indfødte drue. Og hvad med ENTIS? Fremstilles 100% af druen oseleta, en gammel Valpolicella drue, der var ved at forsvinde og som er blevet reddet af folk som Allegrini, Le Ragose, Provolo og et par andre lokale producenter. Her viser den sin stil og holdbarhed i en tretten år gammel vin. Og sådan kunne jeg blive ved, men fortsæt selv det gode eventyr og find de vine, der kan udvide jeres horizonter og behage jeres gane. Tøv ikke med at sende mig en mail, hvis I har noget I vil spørge om.

God fornøjelse !

Ciao, Carlo

Åbningstider på lageret Skovlytoften 1 i 2840 Holte

IDAG: onsdag den 5. marts: 14:00 til 17:00
torsdag den 6. marts: 14:00 til 18:00
fredag den 7. marts: 14:00 til 17:00
lørdag den 8. marts: LUKKET. Tillykke kvinder! "You win!"
søndag den 9. marts: 13:00 til 15:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP