Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

24.12.2014: Fisk, gåsen og Glædelig Jul

Kære Vinvenner,

Flere af Jer har skrevet, og et par har ringet for at fortælle mig, at det med at lade fiskene uden for Arken ikke var en brøler men en fortsætlig, logistisk disposition. Vinvenner fra Mærsk Vinklub skriver om en klar optimering af cargo, mens Fiskeriinpsektion bekræfter, at det ville have været overskridelse af de gældende kvota. Fødevarerministeriet skrev, at de ikke ville tage stilling til sagen, da fisk ikke optræder på Danmarks liste over nationalretter. DSB havde et langt svar parat med tilbud om fisketransport, men væsnet skulle lige modtage nogle tog fra Italien og kunne ikke afse tiden til trykning af teksten. En 'distant friend' fra Wichita, Texas, skrev for at pointere, at Syndfloden må have været et rent europæisk anliggende, da Amerika var ikke opdaget dengang. Konfronteret med den påstand henviser EU til en undersøgelseskommission, som ikke kunne finde noget som helst belastende i behandlingen af fiskearten eller i Luxembourgs skattedispositioner.

Flere endnu har skrevet og frameldt sig mailinglisten. Hvorom alting er, er det en kendsgerning, at efter Syndfloden befandt the Almighty sig med en due, dyr til flere zoologiske haver og ganske få mennesker. Ikke et flatterende talmæssigt grundlag for én, der vil afgudes. Tingene blev værre, fordi de mennesker, der boede i Asien, Amerika og Oceanien intet havde hørt om katastrofen og derfor valgte at dyrke lokale guder. Verden, også dengang, var af lave.

Efter cirka otte tusind år med kun Noahs afkom som menighed besluttede Gud til at sende sin søn ned til jorden for at se, om han kunne rette lidt op på balancen og med tiden udvide kundekredsen.

Der blev gjort klart for sønnen, at det skulle koste ham livet, og at han skulle fødes som jøde og genopstå som kristen. Som kompensation lovede Faderen sønnen, at fødselsdagen ville blive den nye menigheds største helligdag med fred i verden, gaver, forbrødning, og at folk ville spise gås, and og julegodter: "Men ikke fisk" sagde Faderen, "det venter vi lidt med."

Derfor uanset Jeres race, religion, seksuel observans og spisevaner: en rigtig Glædelig Jul herfra til alle Vinvenner!

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDER på lageret Skovlytoften 1 i 2840 Holte
Udover følgende åbningstider: skriv til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller ring 4585 1978

IDAG: onsdag den 24. december: LUKKET: GLÆDELIG JUL!!!
torsdag den 25. december: LUKKET: GLÆDELIG JUL!!!!
fredag den 26. december: LUKKET
lørdag den 27. december: LUKKET
søndag den 28. december: LUKKET
mandag den 29. december: 13:00 til 17:00
tirsdag den 30. december: 13:00 til 17:00
onsdag den 31. december: kun efter aftale i tidsrummet fra 11:00 til 14:00

Husk venligst at I - efter at have modtaget fakturaen herfra - også kan betale direkte med dankort ved at bruge betalingsformularen her...

WEBSHOP!

WEBSHOP