Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

28.01.2015 Kvindevin, mandevin

Kære Vinvenner,

Den næste, der plaprer løs om "kvindevin" får er flaske Lambrusco smidt i nakken. Jeg er næste færdig med at smage mig igennem det vinsortiment jeg har overtaget fra Lysgaard Vine og prøver at lede efter det kvindelige element i det. Har vinene som den kvindelige ejer Anne-Grete Lysgaard valgte, en feminin vinkel ? Hvis ja, er den svært at få øje og smag på. Det skulle lige være en vis kødelig strejf, noget yppig form, der er fælles for mange af de smagte vine og især af de seks I kan se på billedet ovenfor. En form for stille frodighed, der meget afspejler landskabet i Umbrien, hovedregionen i det kvindelige-ikke-så-kvindelige udvalg af vine. Det er seks vine som I vil synes om. Jeg anbefaler dem på det varmeste., men der skal mere end en anbefaling fra mig for at få jer til tangenterne.
Rabat og smag for sagn: det er det eneste, der duer! Klik her og nyd:

Læg ellers jer magelig til rette fordi der er en del nyheder i denne mail. Vi starter med:

UDSALGET-RYD-OP

Det er nu slut. Det, der er tilbage finder I under "RESTSALG". Der er ikke nogen særbetingelser tilknyttet købet af vinene fra den afdeling. Ideen om navnet fik jeg af en vinskribent og en kollega. I mit hoved dog, kan restsalg kun have midelrtidigt karakter, derfor kan I ikke regne med at siden er permanent eller at de vine, der havner dér, er altid de samme: men lad os se, hvordan I reagerer. Til syvende og sidst er det altid jer, der bestemmer hvilke vine sælger og hvilke ikke.

FORUDBESTILLINGER

Noget I har været meget glade for er forudbestillinger. Brunello og Rosso fra Pietroso har været stor hits. Nu er der mulighed for at forudbestille den gyldne årgang 2010 af Brunello. Bolgherivinene Maronea og Mosaico har også modtaget mange fine anmeldelser og som new entry er der en ....old friend, Petrussa, der giver os muligheden for at smage en af Italiens bedste - og mindst kendte - røde: Schioppettino. Den bedste ifg vinguiden L'Espresso og blandt de tre bedste hvis I spørge hvem som helst, der kender til italienske vine og vine fra denne friulanske drue. Hvad pokker er Schioppettino ? mere om det finder I den relevante forudbestillings side her:

Vinene tilbydes til en stærk reduceret pris, der tager højde for at "cash is king". Ikke andet. Bemærk venligst at forudbestilling er ikke tilknyttet nogen form for tvansgminimum bestilling der er dog nogle enkelte regler:

- intet tvangsminimum
- betaling: kun dankort (dvs. nul kontant betaling)
- sidste frist for bestilling og betaling: den 8. februar
- jeres dankort bliver trukket den 8. februar.
- levering til Vingaloppen eller afhentning fra lageret: uge 9.
- venligst bestil forudbestillingsvine separat, dvs ikke sammen med andre vine fra det almindelige sortiment.

Iøvrigt, et spørgsmål: mener i, at forudbestilling burde kun gælde dyrere og kendte vine eller kan man bruge den også for almindelige gode vine ? Jeg hører gerne fra jer: mail og evt. vinforslag.

Ciao, Carlo

ÅBNINGSTIDER på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte Udenfor følgende åbningstider, skriv eller ring 4585 1978

IDAG : onsdag den 28. januar 14:00 til 17:00
torsdag den 29. januar: 14:00 til 17:00
fredag den 30. januar: 14:00 til 17:00
lørdag den 31. januar: LUKKET
søndag den 1. februar: 13:00 til 16:00

WEBSHOP!

WEBSHOP