Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

21.06.15 Det traditionelle sommerudsalg

Kære Vinvenner,

(Vær venligst opmærksom på de særlige åbningstider i denne uge: se venligst i bunden af mailen).

Det traditionelle sommerudsalg, er et ukendt begreb hos stakkels mig, der kører med sobre priser året rundt. Noget som er blevet forstået og påskønnet selv fra de fjerneste afkroge af det, engang var Hovedlandet og nu frister en geografisk kummerlig tilværelse som Udkantsdanmark. Ikke hvad mine vine angår dog, da The Peninsula - og Fyn med øerne , tak - tegner sig stadigvæk for ca. tres procent af vor omsætning. Et fænomen, der kan måske forklares med jydernes Livgardensværdige loyalitet eller af den simple kendsgerning, at selv svinene her på Sjælland er trætte af at blive fordret med vinhandlere. Hvorom alting er, kommer mit traditionelle sommerudsalg ikke nogen til gode. Med mindre......

MED MINDRE

I sender mig en mail med teksten "UDSALG ?" i Emne/Subject og fortæller mig hvilke vine I ønsker og hvor meget I vil betale for dem. Frækheden lønner sig. Overfrækheden ikke. Det kunne ligne en kort genoplivning af hedengangne "Bananhandel"© og det er det også. Starter nu og slutter....når der er ikke flere vine.

ERIK BANTIS GENKOMST

Garvede og opmærksomme vinvenner vil vide, at Eriks vine har haft - rent kvalitetsmæssigt - en lang nedgangsperiode. Han er ikke så meget for at fortælle det selv, men det hele bunder i at han blev snydt: i 2004 var hans bank i vanskeligheder og bankdirektøren forfalskede Eriks og flere andre kunders underskrift på flere store lånekontrakter. Sådan noget sker også i Italien. Det kostede Erik blod sved og tåre, økonomisk tab og i al den tid sagen verserede i det megatræge italienske retsystem, var Eriks fokus rettet desværre på andre emner end vinproduktion. Retfærdigheden sejrede til sidst og sammen med nogen form for erstatning, har Erik fået både sin livsglæde tilbage og den nødvendige tid landbruget og vinfremstillingen kræver. Dette bevises af de to vine som I ser ovenfor: Morellino di Scansano 2013 DOCG og Ciabatta 2010.

KORT FORUDBESTILLING

Det vil sikkert glæde mange af Erik "Il Vichingo"s mange fans, at de to vine er på vej og kan forudbestilles og -betales til en pris, der siger: "Prøv mig og bliv overbevist!". Det blev jeg og især 2010 Ciabatta ryger direkte til klassen "Store Toskanere". Karakter, stil, dybde, duft, god lang smag: alle elementer som I vil finde i vinen og som vil overraske jer. Prisen er i sig selv retfærdig (135,- kr.) for så megen vin, men endnu mere tiltalende ved denne hurtige forudbestilling. "Hurtig" fordi vinen er lovet hjemme inden den 30. juni.

Tilbuddet gælder også årgang 2013 Morellino di Scansano DOCG, som er en komplet og tilfredsstillende toskaner, med lige dele bid, "vid" og balance. Hvad "terroir" angår, (ingen vin kan klare sig uden mineralitet og terroir idag...), løft blikket fra det glas I har lige drukket af og I vil se Toscana foran jer. Intet mindre. Morellino er drikkeklar nu og vil holde sig i god form de næste to-tre år.

Ciabatta 2010 har tre-fem gode år foran sig. Vinen er kun nænsomt filtreret, hvorfor skal den hældes forsigtigt eller, bedre, dekanteres. Beholdning er 360 flasker Ciabatta 2010 og det er alt, der er. Morellino 2013: der kommer 444 flasker og det er de sidste fra denne gode aftapning. Forudbestil disse to vine her og forventer flere gode vine fra Eriks hånd i fremtiden:

Ciao, Carlo

Åbningstider på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte
Vær venligst opmærksom på de særlige åbningstider i denne uge:

Kør venligst helt ind i gården på højre side af den røde bygning
Udenfor følgende åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978

IDAG: søndag den 21. juni: LUKKET
mandag den 22. juni. LUKKET
tirsdag den 23. juni : LUKKET
onsdag den 24. juni: 14:00 til 17:00 Forsendelser til provinsen genoptages.

WEBSHOP!

WEBSHOP