Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

01.07.2015 Den tilfredse musvit

Kære Vinvenner,

At det bliver en kort mail ("Jubiii" kan jeg høre...) skyldes ikke mangel på emner eller lysten til at fortælle om for eksempel, sardiner, spritz, valgresultetatet eller om min gen-opdagelse af Instgram. Eller ikke om det pludselige besøg af en musvit, der blev glad for at se sig selv portrætteret. "Ih, hvor det ligner mig godt!.."

Nej denne korte mail, skyldes den barske kendsgerning at jeg er bagud med vareprøverne. Jeg ved at der er mindst ethundredeogsytten velvillige vinvenner der ville gerne tilbyde at lette den tungne byrde fra mine smagsløg, men nix kan selv vil sel skal selv. Så må jeg finde tid til at tackle nogle nye Ciliegiolo, Vino Nobile og Rosso di Montepulciano (long time no see) og et par syditalienere.

TRE SIKRE

Derfor bliver det en mail der vil kort omtale tre sikre vine, der lige som musketererne er faktisk fire:

2013 MORELLINO DI SCANSANO DOCG Erik Banti

En tilfældig gæst på en restaurant, hvor jeg præsenterede vinen spurgte om han kunne bestille fireogtyve flasker med det samme. Kan man ønske en bedre "anmeldelse" ? Han fik dem til den pris I kan se i linket til webshoppen:

2010 DONNA MADDA Calabria Igt, Il Vallo

Matteo og Filippo er fra Parma og disker hjemmlavede himmelsksmagende ravioli ud fra deres stand "Parma & Pasta" i City 2, Tåstrup. Udover Lambrusco, deres hjemegns vin, ville de have en rødvin med: de rynkede lidt med næsen, da jeg foreslåede en "calabrese" ! Til deres store overraskelse (men ikke min), har de nu genbestilit Donna Madda 2010, fordi "vore gæster kan lide den". Det vil I også:

2011 ZANOVELLO DOC Colli Euganei, Calustra

Den er lige ved at blive udsolgt og jeg er i gang med at studere 2012eren. Få flasker tilbage af denne gode 2011:

DEN FJERDE MUSKETER

er naturligvis MUTINA. Nu har DMI besluttet at sommeren skal falde i denne uge. Har man sagt sommer, har man sagt MUTINA. Køleskabskold til alt det I kan li'!

Ciao, Carlo

PS: Spritz er nu blevet Danmarks drink nr. 1. De rigtige steder bliver man spurgt om det skal være en Aperol-spritz eller en Campari-spritz. Aperol-spritz er langt den mest almindelige, men prøv at hælde et par dråber Campari i en Aperol-spritz: det tager toppen af sødmen og gør denne "aperitivo" til at smage endu dejligere.

Sardiner: i 1973 skrev jeg en lang artikel om "Acipenserofilisterne". Detr lyder mystisk men det er såmænd kun en klub af folk, der samler på sardiner på dåse. Jeg har googlet emnet men kender I nogen, med denne sælsomme hobby, skriv gerne til mig om det.

Åbningstider på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte
Kør venligst helt ind i gården på højre side af den røde bygning

Udenfor følgende åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978

IDAG: onsdag den 1. juli: 14:00 til 17:00
torsdag den 2. juli: 14:00 til 17:00
fredag den 3. juli: 14:00 til 17:00
lørdag den 4. juli: LUKKET "Oh say, can't you see..."
søndag den 5. juli: 13:00 til 15:00

WEBSHOP!

WEBSHOP