Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

23.12.2015 Håndarbejde

Kære Vinvenner

"Aja awa awo" willawej" Klokken var lidt over syv om morgen i mandags og den stemme, der vækkede mig i telefonen var umiskendelig jysk. "Har speditøren ikke skrevet på fragtbrevet at jeg skal ringes op mindst en time i forvejen ? " Ved lyden af mit dansk, gearede chaufføren ned til noget mere rigsdansk. "Jo men min gps viser en villavej som leveringsadresse og det kan ikke passe." "Nej, det kan det eller ikke: det er kontoret her men det er lageret vi skal til. Giv mig ti minutter så kommer jeg der hvor du her."

Den seksten meter lange vogn holdt på Kongevejen som et rumskib midt i myldretiden. Jeg sagde pænt goddag, hoppede i kabinen og ramte lige ved siden af da jeg sagde "Du er fra Esbjerg ". "Nej, Varde, men det var da tæt på." Det pleasede chaufføren og vi blev ved med at smalltalke indtil han spurgte om jeg havde en truck. "Nej, vi plejer at få leveret med lift. Det ved speditøren." "Det ved han sikkert men har nok også glemt at skrive det." Da vi åbnede kølevognens bagdør tilsmilede de tre paller fra Cascina Cucco mig: "I god tid og alligevel uopnåelige".

Nu var gode råde dyre. Chaufføren checkede på telefon med sin vognmand. Vinen skulle retur til terminalen og jeg ville få dem leveret på lift dagen efter, igår tirsdag. "Nuller: jeg tager dem ned i hånden. ." Jyden kiggede på mig som om jeg var lige stukket af fra en psykiatrisk anstalt. "Der er mange af mine kunder der vil måske bruge denne Barolo som julevin: Det tager mig højst halvanden time." sagde jeg. Jyden kiggede på mig en gang til og sagde noget som ikke ville egne sig til at blive refereret, hvis altså jeg havde forstået det. Der må alligevel have været noget positiv bag hans undren, måske lidt respekt ennda for den hvidskæggede gamle italiener, der vil starte dagen med at læsse totusindfemhundredekilo af i hånden: eller havde han bare travlt, fordi han straks efter sagde "Lad os kom igang for dælen."

Det tog kun knap halvanden time og høsten var i laden. Til spørgsmålet om han var en afholdsmand, svarede chaufføren nej. Så er der et par flasker Barolo der vil tilbringe et lykkeligt og forhåbentligt kort liv i Varde. Nu er det lige meget hvordan vinen bliver læsset af, men det gav mig en særlig glæde at se de tohundredeogsyvogtres kartonner flot stablet, sådan lidt á la Lego. Håndarbejde hele vej, fra vinmarken i Serralunga til lageret i Holte. Værsgo'.

Sorbaiano 2010 og 2011 bliver leveret først den 29. december. (Og jeg håber, at det bliver med en bil med læssebagsmæk.)
Incisa della Rocchetta vine - som vi smagte den 23. november, bliver leveret imorgen

Ciao, Carlo

PS: Kan se, at næste mail kommer søndag den 27, så lad mig bruge mormors pixels, også rent håndarbejde!, fra billedet ovenfor for at ønske at vi alle kan "med glæde i vort sind, bære Julen ind". Glædelig Jul og Buon Natale!!!!

Åbningstiderne på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte

Kør gerne helt ind i indkørslen på højre side af den røde bygning.

Udenfor følgende åbningstider send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

I DAG: onsdag den 23. december: 13:00 til 18:00
torsdag den 24. december: 11:00 til 14:00
fredag den 25. december: LUKKET : GOD JUL!!!
lørdag den 26. december: LUKKET
søndag den 27. december : LUKKET
mandag den 28. december: 14:00 til 17:00
tirsdag den 29. december: 14:00 til 17:00
onsdag den 30. december 14:00 til 17:00
torsdag den 31. december: 11:00 til 14:00

WEBSHOP!

WEBSHOP