Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

03.04.2016 En ret kort men saftig mail

Kære Vinvenner,

OK: det gik lidt for hurtigt. I ved ikke, hvad der har ramt jer og billige "Primotivo" og andre vine fra Puglia plejer man at fodre kiosker med. Mailen i tirsdags, der præsenterede disse vine, kom lige efter Påske: I skulle lige sunde jer ovenpå ferien. Ovenikøbet var det den sjældne Rhagos 2007, der stjal billedet. Fair nok.

SMAG FOR SAGN

Nu vil jeg ikke starte med at plage jer med anprisninger og lovsange: jeg går direkte til det bedste overbevisningstrick: "Smag for Sagn". En blandet kasse - 12 flasker - til ren engros pris, så I kan overbevise jer selv og andre om, hvor gode disse vine er. Bryllup, konfirmationer, barnedåb er lige om hjørnet og undertiden skal budgettet også overholdes. Kvaliteten lige så. Bestil løs til priser, som andre kollegaer kalder "scoop".

Hvor længe varer dette introduktionstilbud? Så længe lager haves. Jeg er ret sikker på, at her har vi fat i nogle solide og vellavede typiske vine. Mest spændende for mig er den hvide Fiano og den røde Negroamaro. De to Primitivo, den ene fra Manduria hvor vinen er DOC, og den anden med druer fra hele Salento halvøen, er "blide, bløde, runde, behagelige" og alle de floskler, som man pynter bagetiketterne med. Hvad er der nu i vejen med det, hvis vinene samtidig er harmoniske og viser en klar personlighed? Jeg har ledt efter apuliske vine, der "rammer bredt" uden at være ligegyldige eller banale. Jeg mener at have fundet dem: Hvad mener I? Producenten Mottura ejer over trehundrede hektar vinmarker i Salento og er gået med til at medsponsorere en introduktionskasse:

Naturligvis kan I også vælge og bestille vinene separat:

RHAGOS IGEN

Idag spurgte jeg Paolo Galli, hvornår han havde produceret den første årgang Rhagos Ammandorlato. Det var i 1990. Så ved vi nu, at vinen blev produceret i 1990, 1996, 1999, 2004 og nu 2007. Det er kun, når naturen bestemmer det, at Ammandorlato kan se dagens lys eller fadets indre. I ved hvor meget jeg hader gentagelser, selvom de fremmer forståelsen. Derfor "I am saying this only once" (faktisk nu to gange): med denne vin er I i Amarone verdenens absolutte elite. Vi er i en klasse med og over de bedste og mest berømte Amarone producenter: Quintarelli, Dal Forno, Bussola, Latium, Allegrini: you name it. Alle vine som snildt koster mindst det dobbelte af denne 2007 Rhagos. Nu har jeg sagt det, amar og hoved på blokken: fristen for at berige jeres kælder og jeres vinliv med dette sjældne klenodie til en reduceret pris udløber søndag nat. Sov ikke i timen og sikr jer mindst én flaske af denne ypperlige fremskabelse:

Ciao, Carlo

PS: Denne mail er kort, fordi der er italiensk besøg, Paolo Galli og datter, fra Le Ragose og idag søndag skænker jeg vine på Havarthigaarden i Holte. Hvis I skulle være i tvivl over hvad vi skænker...........:

Åbningstiderne på lageret Skovlytoften 1, 2840 Holte
Kør gerne helt ind i indkørslen på højre side af den røde bygning.

Udenfor følgende åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

IDAG: søndag den 3. april: LUKKET. Vinsmagning 14:00 til 17:00 Havarthigården.
mandag den 4. april: LUKKET
tirsdag den 5. april: LUKKET
onsdag den 6. april: 14:00 til 17:00
torsdag den 7. april: 14:00 til 17:00
fredag den 8. april: 14:00 til 17:00
lørdag den 9. april: LUKKET
søndag den 10. april: 13:00 til 17:00

ENGROS FRAGT:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/58-engros-fragt/

Naturligvis skal I ikke betale både almindelig fragt og engros fragt.
Vælg optionerne "Gratis fragt" eller "Afhentning fra lageret", hvis I bestiller engros fragt.

WEBSHOP!

WEBSHOP