![]() |
Først og fremmest en mail dedikeret til alle jer, der elsker den røde Toscana IgT TINTERO: der er kun 29 flasker tilbage på lageret og Pietro Majnoni ved ikke, om han har flere til "Carlo in Danimarca":
Man kan også gøre et skarn uret: derfor burde jeg passe på med at bruge betegnelsen "de værste", når jeg omtaler de gamle Ciró vine fra den nu solgte Fattoria di San Francesco. Der er faktisk flere af jer, der har haft rosende eller...ikke helt negative kommentarer om de gamle årgange. Men nu er der nye Ciró vine på vej og de gamle skal ud. Derfor finder I nogle endnu mere attraktive priser under de samme ekstraordinære handelsbetingelser:
![]() |
![]() |
Fra vinvenner, der ofte rejser til Barolo-landet og som er med på de hjemlige Barolo-noder, får jeg at vide gang på gang, at Schiavenzas Barolo hører til eliten i distriktet og er, samtidig, blandt de mest fordelagtige, når man tager prisen i betragtning og sammenligner med andre Barolo af...... sammenlignelig kvalitet.
Nu har jeg støvsuget lageret for alle Schiavenza vine og her har I en komplet oversigt over den nuværende beholdning. Brug gerne lidt tid til at finde et par perler både til nu og til kælderen. Hvilke jeg ville anbefale? Alle!
Og så udløber fristen for forudbestilling og forudbetaling af de tre vine fra det tidligere Cascina Cucco nu Tenuta Cucco:
De nye vine, fra Tenuta Cucco, vil vi smage den 29. september og her finder I link til både vinsmagning og til den "Royale Middag". Jeg ved det - jeg ved det: hvordan kan man tilbyde noget, der ligner Det store Ædegilde eller noget taget lige ud af Livsens Ondskab på en almindelig torsdag aften? Det er fordi datoen falder præcis på 120 årsdagen af den menu, som I kan se herunder: det er ikke en gængs winemaker dinner: alle retter er en nøje replica af dem, som den kongelige familie spiste og chefkokken Tarcios Biondi har allerede været i gang for at finde de rigtige ingredienser og de rigtige tilberedelsestider. Selve middagen skal nok gå i adstadigt tempo, da alle de nye vine fra Tenuta Cucco både bliver præsenteret af godsets Irene Ferrari og nydes af gæsterne. Vi snakker ikke om Babettes Gæstebud (da det jo var...gratis), men vi er historisk og gastromomisk set i samme liga:
![]() |
Jeg har kun smagt Dolcetto 2015 og glæder mig til at smage de nye vine og kommentere dem sammen med de vinvenner, der kommer til La Vela i Vedbæk den 29. september:
"Carlo, hvornår er det, at du går i gang med vinterpriserne på Lambrusco?" The answer is blowing in the wind.....men ikke før det bliver rigtig vinter.
< Forrige | Næste > |
---|