Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

20.11.2016 Frequently asked wines og sangerinden Extra Nena

Kære Vinvenner,

Lad os ta' for eksempel sangerinden, der går under kunsternavnet Extra Nena. Kun ganske få af jer kender hende, tør jeg gætte på. Og dog, udover at se ret godt ud og være i besiddelse af en flot stemme har Snezana Beric, det er hendes rigtige navn, indspillet ti albums og et utal af audio, video og hundredevis af andre radioprogrammer. Hun er uhyre populær i sit land, Serbien, som hun også har repræsenteret i Eurovision Song Contest i Stockholm i 1992. Extra Nena er iøvrigt komponist, sangskriver, forfatter og fotograf. Jeg forstår ikke serbokroatisk, men bortset fra at Extra Nena også synger på engelsk, italiensk, spansk, græsk og russisk, behøver man ikke forstå sproget for at sætte pris på hendes stemme.

VIN & SANG

Lige som I ikke behøver at vide alt om en vin for at kunne nyde den. Sådan ser jeg på det og ønsker jeg mig, at I vil gøre det samme. Ikke at jeg forventer, at I skal begynde at lytte til Extra Nena men at I udviste lidt mere vinnysgerrighed.

"Er det nu en skideballe, vi får fra vores personlige vinhandler?" Nej: det er en opfordring. Det er ovenikøbet i jeres interesse. Ved at opdage nye vine fra mindre kendte distrikter får I nogle gode oplevelser og betaler kun for det, der er inde i flasken, ikke for navnet. Det kræver lidt mod at vove sig udenfor de vante baner. I langt de fleste tilfælde bliver ens vovemod belønnet. "Hvad hvis vi bliver skuffet?" Ja, brændt barn skyr ilden. Men på et tidspunkt kommer barnet i puberteten, bliver teenager og starter igen at lege med ilden. Hvo intet vover intet vinder, lykken står den kække bi, who dares wins, fortuna audaces iuvat: vor historie er spækket med den slags mundheld, der opfordrer til at kaste hjertet over hindringen. Her gælder det kun om at kaste smagsløgene over vine, som I formodentlig ikke har hørt om før. Det har jeg og har smagt dem: Italien er en sand mine af fantastiske ukendte vine.I vil blive henrykte. "Hvad nøler I etter?"

FREQUENTLY ASKED WINES

"Hvornår kommer min Julebast@, I Veroni, scoopet Moro Polo 2014 hjem?"

OG ÅRETS SCOOP, SKAL VI HELLER IKKE GLEMME:

Ciao, Carlo

PS: Sardinerne på åbningsfoto'et har intet med dagens mail at gøre, men de blev stegt med peber og oregano og blev på magisk vis gode venner med Trentinos Nosiola-hvidvin: Middelhavet og Alperne møder hinanden og lækker frokost opstår. (stenbidderrognene på billedet er kun med for den kunstneriske effekt).

Åbningstiderne på lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte
Ved afhentning: Kør gerne helt ind i indkørslen på højre side af den røde bygning.

Udenfor nedenstående åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

IDAG: søndag den 20. november: 13:00 til 15:00 TILLYKKE Erik! Vinsmagning
mandag den 21. november: LUKKET
tirsdag den 22. november: 14:00 til 17:00
onsdag den 23. november: 11:00 til 14:00 Firmasmagning
torsdag den 24. november: LUKKET Allers Julevinsmagning
fredag den 25. november: 14:00 til 17:00
lørdag den 26. november: LUKKET
søndag den 27. november: 13:00 til 15:00. Vinsmagning.

WEBSHOP!

WEBSHOP