Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

28.12.2016 Spruzz@

Kære Vinvenner,

Alle jer, der har overlevet julens søde strabadser, bedes melde sig under fanerne, altså hertil, og rapportere om jeres oplevelser med "Lambrusco til flæskestegen". Anonymiteten garanteres, fordi jeg har stor forståelse for, at landet som sådan ikke er klar endnu til at høre om tiltaget og gastropionererne blandt jer risikerer offentlig spot og diskrimination. Faktum er dog, at jeg har solgt en del Lambrusco op til Jul og jeg kan ikke forestille mig, at de livlige bobler kun er købt med henblik på Nytårsaften eller som nogen har indrømmet til Dronningens tale. Lambrusco til Dronningens tale! Har man hørt magen! Hvor heldigt, at vi lever i et land, der hylder ytringsfriheden !

SPRUZZ©

Som tak og nytårsgave herfra får I opskriften på en "Spruzz©". Ja, alle ved efterhånden, hvad en "spritz" er. Men hvad er en "spruzz©"? Ordet kommer fra italiensk "spruzzo", som betyder "sprøjt. Det er en drink, en aperitif, som endnu ikke er så uhyre populær og som nok aldrig bliver det. Måske. Den består af en tredjedel køleskabskold mørk Lambrusco, én del danskvand, én del kirsebærvin, femten dråber Aceto Balsamico. Isterninger efter behag og i sæson to-tre udstenede kirsebær som pynt overskrævs på glassets kant. Der findes varianter uden kirsebær og varianter med ti dråber Fernet Branca (Gammel Dansk og Underberg er også set). Smager den så så afskyeligt som den lyder? Formodentlig ja, men den generation, der har overlevet Nonneblod og Præstetanker for ikke at nævne Lumumbadrikken, frygter intet, mens den generation, der er vokset op med lakrids- og pebershots, glædeligt kan gå en lysere og mere human drinksfremtid i møde. Spruzz© er en fremragende lavalkoholisk tørstslukker, mundvandsfremmende aperitif og et glimrende syre-base balance restituerende fordøjelsesmiddel. Og sikkert meget andet.

For alle de andre, der er glade for vores forstokkede konservative smag, er "the real thing", det eneste der dur, især når den tilbydes til vinterpiser som her:

For dem af jer, der ikke ønsker at risikere en anklage for majestætsfornærmelse ved at skåle til Dronningen med Lambrusco, er der et par forslag om mousserende vine, der fremstilles efter Metodo Classico ("metoden tidligere kendt som Prince" dvs Metode Champenoise). Den, som vises i åbningsbilledet er den fremragende Brut fra Corte Quaiara, som fås både som Brut og som vintage ups årgang 2008. I finder de mousserende vine her:

TORSK & LAKS og GRATIS FRAGT

Ellers er det torsk og laks, der vil stå på de flestes borde og hvad er bedre hertil end nogle hvide fra Landbohøjskolen i San M ichele all'Adige: Jeg vil gerne foreslå tre klassikere: Pinot Grigio, Pinot Bianco og Chardonnay. Tør, sprøde, med tilpas syre, frugt og længde:

Billedet ovenfor viser hele serien. Har I lyst til at prøve flere fra dette hus, så send mig en mail. Der er gratis fragt ved køb af mindst tolv flasker gerne blandet.

Ciao, Carlo

PS: Og hvis der er nogen, der skulle spørge, hvilken der pt. er min bedste rødvin, ville jeg ikke tøve med at svare, at det er denne her:

http://shop.carlomerolli.dk/produkter/26-roedvine/2164-2015-rosso-montescudaio-doc-albero--sorbaiano/Den smager så godt at lad mig sige det sådan: hvis jeg havde kunnet få flere, ville jeg have erklæret den som Scoop.

Herunder åbningstiderne på lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:

Ved afhentning: Kør gerne helt ind i indkørslen på højre side af den røde bygning.
"Hvorfor? Fordi hvis det regner eller I har købt mange vinkarton'er, er det nemt og let at bære dem ud til bilen".

Udenfor nedenstående åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

IDAG: onsdag den 28. december: 13:00 til 18:00
torsdag den 29. december: 13:00 til 18:00
fredag den 30. december: 13:00 til 18:00
lørdag den 31. december: LUKKET: GOD NYTÅRSAFTEN !!!
søndag den 1. januar 2017: GODT NYTÅR!!!
mandag den 2. januar: LUKKET pga STATUS
tirsdag den 3. januar: LUKKET pga STATUS

WEBSHOP!

WEBSHOP