Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

04.01.2017 Bornholmske stemmer

Kære Vinvenner,

Rar måde at starte året på, en mail fra en bornholmsk vinven:

Kære Carlo,

"Vi drak Sorelle Schiavis Lambrusco Reggiano til and/flæskesteg juleaften, og det var der absolut ingen indvendinger imod. Nytårs aften skulle vi have skålet i Mousserende Chardonay fra Borgo Margliano, men vi kom til at drikke alle flaskerne til vores Tagliolini med grønt og krabbeklør, så det endte med en lillymodel, sludder: endnu en Lambrusco til årsskiftet, så det nye år blev indviet med Lambrusco, kom så ikke her og påstå, at der skulle være udbredt modvilje mod det røde sprøjt!

Godt Nytår

(N.R.L 01. januar 2017)

Vinvennen er hverken ansat her eller i familen med mig. Han har eller ikke modtaget vederlag for ovenstående mail. OK, Bornholm er hverken hovedstaden eller hele Danmark og en enkelt svale og så videre og så videre...... Meeeeen: alle de store rejser starter med små skridt. Små, lige som vinterpriserne på Sorelle Schiavis Lambrusco:

RESTSALG:

Jeg er i gang med status, så bliver der ikke meget af en mail idag. Samtidigt er ved at forhandle gode tilbud fra tre fire gamle kendinger. Til særdels fornuftige pris, fordi det er ikke kun her at man holder januar rydop: det gør man også i Italien. Lad os se hvad der kommer. Lige nu, under optælling til status kommer der små partier til overfladen og dem kan I se her:

NYT TILTAG

Fremover vil ugemailen ikke blive opdateret på hjemmesiden. Eller den vil blive det kun sporadisk. Den..... lave frekvens vil fortsætte, kun to gange om ugen, og hvis I savner en bestemt mail, skriv til mig. Og hvis I har fået nok, er der i bunden af mailen et link, hvormed man kan framelde sig, på en høflig, diskret og definitiv måde. Det koster stadigvæk ikke noget at være med, blot sund interesse for italiensk vin og lige dele stor fritid og ...tålmodighed........

Ciao, Carlo

PS: Visse vine, som for eksempel åbningbilledets fabelagtige 1465 Pinot Nero fra Podere Fortuna, kommer aldrig på restsalg, udsalg, ryd-op osv. Det gør Tabui Riserva 2008, 2009 og 2010 eller ikke. Det samme gælder scoop og årets scoop. Men hvis der er nogle vine I har .....glemt at købe eller vil genkøbe, send mig en mail : januar vil være januar og min fleksibilitet fejler ikke noget, indenfor en 5-8% af den fulde webshoppris.

(Der er kun en smule rabat fordi i min verden bør en vin koste max. femhundrede kroner. Over det, er det noget andet man køber).

Herunder åbningstiderne på lager beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte:

Ved afhentning: Kør gerne helt ind i indkørslen på højre side af den røde bygning.
"Hvorfor? Fordi hvis det regner eller I har købt mange vinkarton'er, er det nemt og let at bære dem ud til bilen".

Udenfor nedenstående åbningstider: send en mail eller ring 4585 1978 for at træffe aftale.

IDAG: onsdag den 4. januar: 14:00 til 17:00
torsdag den 5. januar: 14:00 til 17:00
fredag den 6. januar: 14:00 til 17:00
lørdag den 7. januar: LUKKET
søndag den 8. januar: 13:00 til 15:00

WEBSHOP!

WEBSHOP