Lager og afhentning: Skovlytoften 1 / 2840 Holte / tlf 4585 1978
Kontor: Kongsvænget 38 / 2830 Virum / Telefon 45851978

08.01.2017 Dubletter og Lykkekasser

Kære Vinvenner,

"At spise kirsebær med de store". Gad vide om man også sagde det i midten af 1600-tallet, da Giovanna Garzoni malede ovenstående og mange andre naturtro og delikate billeder. Især af frugt og grøntsager. Hun regnes ihvertfald blandt de store barokmalere i Italien. Jeg er ret fascineret af de kvindeskikkelser, der klarede sig flot dengang, da samfundet var langt mere mandsdomineret end det er idag. Isolerede tilfælde? Formodentlig ja, men alligevel beundringsværdige.

Beundringsværdige, hvis jeg har lov til selv at sige det, er de tilbud, jeg har samlet under den kyske fru Garzonis pyntebillede i webshoppen under navnet DUBLET. Hvorfor DUBLET? Fordi det sker, at jeg har gjort en bestilling klar, men når vinvennern kommer for at hente, har jeg travlt med en anden ekspedition (det sker!) og istedet for at lede efter den færdigpakkede vin, tager jeg vinene fra pallen nærmest kasseapparatet eller lagerdøren.

Dette har i løbet af året givet nogle dubletter og dem sælger jeg nu med klækkelige rabatter på basis af den oprindelige pris. Gå på jagt og find de vine, som I måske har glemt at bestille, da tilbuddene kom ud. Tilbuddene er som de er. Jeg bryder gerne pakken op og fisker de vine frem, som I eventuelt måtte være interesseret i, men så forsvinder tilbudsprisen.

Jeg kan levende forestille mig, at der er nogen, der har spørgsmål og andre, der undrer sig over, hvorfor man ikke kan se, hvad dubletten består af, uden først at skulle åbne selve billedet i webshoppen. Svaret er enkelt: til de priser må I da gerne yde en indsats og arbejde lidt for at åbne de link, der tiltaler jer mest. Der er efterhånden kun ottoogtyve af dem tilbage:

I takt med at nogle vine bliver udsolgt, kommer der andre vine med i RESTSALGET. Restsalget varer hele januar og giver alle en mulighed for at smage gode vine til en stærk reduceret pris.

Derfor hvis I holder øje med siden, kan I bestille hen ad vejen og samle jeres bestillinger til senere afhentning.

LYKKEKASSER

På samme måde, hvert år, efter endt statusoptælling, danner der sig et antal "ægte" LYKKEKASSER aka "Katten i sækken".

Kassen indeholder tolv flasker. Alle vine er drikkelige og kassens pris er lavere end summen af de enkelte vines priser. Hvad havner i LYKKEKASSEN? Solister, restpartier, vareprøver, enkelte forsømte skønheder. Alle vinene er som sagt drikkelige og det sker, at nogle smager rigtig godt. (For døende og selvdøde vine til madlavning, kig gerne i afdelingen: NORWEGIAN BLU i webshoppen.)

De vinnysgerrige og dristige bestillere af LYKKEKASSEN belønnes med gratis fragt. Dog ingen yderligere rabat ved afhentning. Bestilling venligst kun ved følgende link:

NÆSTEN SLUT

Billedet herunder er fra i sommers og viser to hunkatte (ude af sækken) og på jagt efter de gamle CIRÒ fra Francesco Sicilianis tidligere Fattoria di San Francesco. Nu lakker det mod enden, der er få flasker tilbage og I kan stadigvæk nå at erhverve nogle af dem ved at klikke på linket under billedet her:

NEBBIOLO LANGHE 2014 DOC og andre nye vine fra Tenuta Cucco
Jeg er ved at "studere" sortimentet og lad os se, hvad de næste uger bringer.

Ciao, Carlo

Åbningstider på lageret beliggende Skovlytoften 1, 2840 Holte. Udenfor nedenstående åbningstider send en mail eller ring 4585 1978 for nærmere aftale.

IDAG: søndag den 8. januar: 13:00 til 15:00
mandag den 9. januar: LUKKET
tirsdag den 10. januar: LUKKET
onsdag den 11. januar: 14:00 til 17:00
torsdag den 12. januar: 14:00 til 17:00
fredag den 13. januar: 14:00 til 17:00
lørdag den 14. januar: LUKKET
søndag den 15. januar: 13:00 til 17:00

WEBSHOP!

WEBSHOP